推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 photo-tw 於 2007-11-13 12:44 發表
想問問版主銀泉是齋場,還是機場,又或是"大"場呢?
主要是齋場,
但個別bg有VAS,1/2, 3/4到full
但不是完全official, 不是間場指明要bg點,只是容許.所以不能用機場label,因仍有少部份bg不願做.
例如今期班新出師,開頭無乜邊個識1/2,
但同老師傅拍下房偷師
聽下我地教味識囉.

仲有,你又問尼個問題,
你唔睇我尼條thread既開頭posts?

引用:
原帖由 mpower 於 2007-11-12 01:44 發表

我幫鴽A試
仲有一個新返據說幾靚女
number唔話你知,
等我試過先,
廢事俾人話ad.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-11-13 16:56 發表
will that be the one I mentioned in night shift with big eyes, white skin and curly colored hair??

Also, I saw !@ last night with a new hair style, better than before but still.....

The newest bg is in the day shift. Check PM.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-13 17:42 發表
The newest bg  dup 唔dup得先?

I hope I can visit her this week.

Please also PM me or I will check with Suki myself.

For me, I prefer this to HSM
我地無理由猛掛住刺探HSM bg而忘了更readily available既 SS bg.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-13 18:56 發表

邊個N話版主ad呀!! 甲乙 _ 丁呀!!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-11-14 19:59 發表
agree so , especial for winter time ! thick cotten is much better !
上手東哥係老板時,凍天不是穿純cotton,
而是較厚的「財字衣」....我也較prefer thick cotton.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-13 17:42 發表
The newest bg  dup 唔dup得先?

I hope I can visit her this week.
試左了. dup得亦酮X得.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-11-13 16:56 發表
will that be the one I mentioned in night shift with big eyes, white skin and curly colored hair??

可能架, 佢第一日返夜.
但現在返早更.

早更最新靚女之一: 5仔
自報廿尾才,有客同靚靚suki講似佢.
有高度,廣州人,slim.未移民香港前已在廣州桑拿學過師, 正宗港式 + 推油 手骨唔錯, 尤其推背發力,聽到佢呼呼聲索氣.
斯文, 不喜歡客太毛手毛腳, mpower兄可能不宜,或許要憐香惜肉點.
不過VAS方面, 由1/2, 3/4到全都無問題
1/2; 3/4也跟我學得上手,
因她自廣州到而家很久才重操故業
我還叫她演練拉筋旋腿,
也教她站在後推胸直搗膀胱旦且,也一教就曉.
她亦知自己上圍不算大,
'breast press'有限.
夠鐘都有抱抱互親面,
不過又係要教送客.

總結: 靚 + dup中力有心機 + 順得人只要不要太狼 + 適度酮Xgf feel

早更最新靚女之二: 38, 上面post #872 的那個.

any field report from brothers?

夜更最新靚女:
新出師9仔, 今晚首晚上牌,
有無巴打敢即試?

另一新出師是6仔, 不是先排那個新出師6仔:已無做. 尼個我唔咁肯定個樣.

另外唔知又係唔係滄海遺珠?
今日見到一個未轉手前已做開的早更77,
蚾豆擎漺X順眼喎,亦聽見有人麥佢.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-11-14 22:59 發表

what is 財字衣?
唔係壽衣.

昨日又見翻雙妹嘜Suki + Debbie  仲有米米....
因為近來都係夜晚8:30pm後去多.
不過就算係見唔到Suki, 佢幾咁忙都好, 都同我傾電話幫我度好一切.
記得有次去途中,同佢傾足三個字, 雖然去到佢都收了工.
真係覺得佢又靚又醒,
佢話佢未做尼度公關前是(銀湖?)修甲
老細一接場佢就跟英姐過尼,
雖然第一年做公關, 佢一上任
表現仲好過其他一些齋場做開的女公關
最緊要雙妹o麥唔會對客伺熟賣熟
扮friend而俾態度你受
反而幾時都係咁sweet,
尤其是Suki果下回眸一笑.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-15 19:21 發表

佢好似在貴族做修甲 見佢吋d生客一樣走埋去聊聊 例如當初的我 超碼吾N比人受泠落感覺 所洇琣荇a好少去第2度 唔多唔少同&debbie 留客有功
你又識得tum人叫人靚靚哩~~

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-11-15 20:59 發表

totally agree  !!!!
if suki not there, i'm not really want to stay in the rest room ...........
d侍應都好....

引用:
原帖由 LeeMing 於 2007-11-16 13:59 發表
上週落了銀泉...個場裝修好哂了,終試到間靚房,12點過後亦多人,係休息室初時諗住試93,但原來返日,80а忙緊...98又休息,之後揀了16
入房後part one都ok...力都唔錯,但因我地岩傾所以多野talk,動作慢了冇乜時間 ...
是你post# 870的闡述.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 LeeMing 於 2007-11-16 14:13 發表
我也是主場銀泉....以後去完一定多出report
Awaiting your future reports!

引用:
原帖由 LeeMing 於 2007-9-4 11:24 發表

我去過多次得66有vas乍:冇運,要靠大家堤點了
icelemonjuice兄的66報告:

http://forum.timway.com/f/thread-144351-1-1.html

(其實是賣我廣告)

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-16 15:16 發表
佢做完重要一支箭走埋來
錯了, 我做完係坐低佢gracefully 行過來和我聊.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-16 15:16 發表
"緊係, 我地都冇同人講新囡既野,
日更無同我先講,夜更有嘛!
冇同人講? 5仔到果日已上牌差不多成個禮拜!

你都幾多「重要」喎.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-16 23:46 發表
祇是床尾
如以我咁叫她多些坐我旁推胸, 站我後俯身直搗我巢就可多接觸o羅.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-16 23:46 發表
今天電ss 衹報上名稱 靚靚已醒目地問是否卜"那住" 她是否先知??  又靚аnice又醒扒所以話妹為ss省靚招牌    入房見一身形高佻 (估計 ...
做咩叫NG仔「拿住」?

引用:
原帖由 garylock 於 2007-11-16 19:58 發表
Forgot phone of SS, any idea - too lazy to call yellow page?
你打1083 operator佢好可能當左太子/太子城

反而問「銀座女賓」就會俾s s #你:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-14 20:45 發表
夜更最新靚女:
新出師9仔, 今晚首晚上牌,
有無巴打敢即試?
尋晚本想繼續訪80, 但伊人仍放假中,
我本來計劃下周才試9仔, 等佢warm up成個禮拜先, 就不如先試.

旺左前兩晚,尋晚少翻D客.

好後生, 廿才中, 感覺可能佢同夜更三仔係全場最後生. 清純無垢面清湯掛面髮型, 好斯文, 重慶人但無好多該地人的粗魯及講野快(my stereotype of Chonqing people? ). 手骨預左嫩, unsophisticated, 無乜lum客行招反而覺得純, 亦聽話學野快, 推油背學到如何連貫一氣呵成提高效率拳拳到肉令我鬆到(唔教佢佢用師父果套又點可以有時間幫我推胸同旦旦, 以前初試80及3仔我就領教過剛推完腳就夠鐘. )
言談間佢話仍未open到可readily做full, 咁兄弟們就暫時唔好L人所難俾人一些時間去過渡,畢竟佢都知太保守只會坐冷板.), 但學1/2; 3/4同「坐姿,站姿」絕無問題. 叫佢繼續留長D頭髮下次可掃到我. 原來第一次推胸唔怪知對住面斜y少少怕羞.兄弟下次試不妨教她跪背(我臨走時教左佢跪膀胱幫我卸火), 因靚女指力唔夠盞死力, 跪背爭批啄可作補. 原來佢亦無學推油pat, 亦教之, 咁兄弟們可知我唔係多事:又要試新女若想鬆得夠唯有主動點好過出到去同win姐雪姐地講「OK喇」.
最後靚女亦拖手相送, 希望下次再鉔厂啦.

尋晚又有得食銀針粉lu...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。