推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

妹妹仔羞羞innocent look ma....

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-11-28 16:27 發表
某日,應該都幾耐下,路過旺角,先知道陽光摺左。 

又有少少倦,冇北上,就試下呢度推介的 SS 。 

呢間場係裝修後第 1 次去,之前就覺得環境麻麻,好少去,而家就 ok 喎,係最唔好就係更衣室,休息 ...
技師係九巴路線觀塘至美林:

我好掛住佢,
佢在「休息」中.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 mpower 於 2007-11-29 00:18 發表

129定80呀?
80交左鎖匙
你都會為佢離開而難過?

做了新出師6仔(不是之前那出了師的6仔, 走了),因為之前在counter附近見到佢
佢雖樣平平尚後生笑得尼幾俏slim長髮同我傾兩句幾親切遂揀了她.

在房內見和她好傾佢亦係好學無9仔shy就又於短短個半鐘教她不同手法及keep客本領,可達甚至超越九巴初出師自己摸索3/4果套, 與及眾ching所講16的「L」本領,兩手並用同時搓摩到0.9, 令我難以按耐, 大家短矩離內不期然互吻面頰輕咀一翻,最後又係以跪膀胱6仔在暗光下睇住我「卸火」.

fitman兄等喜16L本領持久撫弄後始成任務者不妨試下6仔, 看看有無驚喜.

見到汶琦廣告相不期然想起她  睹相思人

大家應知我指美人是誰, 雖然美人較少像汶琦咧咀而笑.

這圖我看情G可能遲些除去.

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-29 19:47 發表

89??
89夜更樣一般少肥,
走左既美人係80.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-29 19:48 發表

Bro Whitekitty, what's shift??
夜但也可叫早點返.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-29 16:31 發表
之前同自己講話今個月唔再去dup骨, 結果差兩日都忍唔住

試左風情萬種既#*

Report on #*
Look - Good
Body - Skin smooth, legs ok slim, 好好攬
Dup + Massage - good, 夠力
最攪野係明明dup緊 ...
靚靚已知誰是newkid了.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-30 09:43 發表
比佢點左相添
我好低調架嘛
你我已互知姓氏.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-30 11:24 發表
睇下有冇緣相認先~~
我係果度朵係靚X, X你應知咩字,
但唔係貓.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 12:21 發表
睇到我眼火爆.......
無奈....渡江之行....實在可遇不可求....但...今天
無論如何....冒險...同老細講早走2個鐘...做特別任務....行動代號係..."婦女計劃".
祝計劃成功,
回來報告.

引用:
原帖由 justinada 於 2007-11-30 12:31 發表
#*返日定夜呢?因小弟只可下午偷雞去!!!!!
謝謝
正是日, 記住電mark.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 13:03 發表
#* 已是我囊中物.
marked?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 13:08 發表

希望唔好撻Q la.....
伊人剛12:45pm入房,
你仲要等.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 13:24 發表
貓兄.....你......係咪第一呀!!!
唔係.
禮拜頭已翻麥.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 14:38 發表
貓兄連#*幾點入房都知.....係咪已經同SUKI通過電話la,
可否代小弟同SUKI美言幾句, 千萬唔好放我飛機.....呀!!!!!!!!
不是和suki通了電話.

她應承得你就唔會放你機既.

你唔係去定現場咩?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-11-30 14:52 發表
我電marked左.
而家等緊機會同老細辭行.....
又一個偷跳男.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-1 02:45 發表

全場最企理鴾k............
我最冷血
唔會難過
企理的女還有早更5仔,
夜更9仔,你未試,
尼排妹妹9仔走勢好凌厲, 5轉!

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-1 16:35 發表
靚靚又知我身份了 會否殺人滅口??
早知你喇.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-1 16:48 發表
飲左碗湯 次次都糸咁味 唔知點解連續幾個鰫都係得3 4個客
又飲土伏零?米攪我.

星期五全日一百三十幾客, 夜段才見旺.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-1 22:56 發表

佢仲未開繞
開燒後請通知聲
先再捧佢場
你又知人到現在仲未開?
有客麥佢四粒鐘喇.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-2 09:59 發表

4粒中 ?? 訓著左定 邊有咁多地方按
談心?

我以前係海怡就有dup五粒鐘,
星期日特價7XX.

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-12-2 23:41 發表
銀泉4大美人

到目前為止,我曾按過的技師,得到的評價

%,(,#),(#

她們的詳細報告等我下次回覆,

希望有參考價值!!!!
你計佢地, 銀泉又何只此四大?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-3 18:30 發表

請問師兄#)有何評價 返Й更? tks
先答你返夜成九點幾唔岩你,
評語我以前講過睇下其他ching點講.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。