推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 peggycheung 於 2010-3-27 12:38 發表
any CHING has seen 28. She is one of the most beautiful girl in Windsor. Have she left ?
返下唔返下,主要做麥單.
你平時留意下問下吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-27 15:12 發表

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

引用:

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

引用:

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

引用:

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

現有清湯腩供應,
在水池自助食物處,
亦可請侍應取.

引用:
原帖由 archilles 於 2010-4-1 15:53 發表
c hing  any young local here please
122,133     both early shift.

108現開始兼做水療,可致電預約.
她也改早了返, 1-2 pm.
聽說若干其他技師將來也會兼做水療.

相關搜索目錄: 水療

昨天有兩款特色小吃,
炸蟹及蒜蓉蝦, 我揀了蝦
這些小吃不定時出,撞手神,可遇不可求.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-4-6 11:47 發表

Basically now I only book her and your sister in VPS...
You should write her  sister.

I will be there at Windsor next   tomorrow evening.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-8 13:19 發表
貓兄, 早幾晚終於一睹你蘆山真面目.....懶洋洋躺在沙發上, 2隻黑小貓及1隻pink小貓好似要係你身上搵野, 唔知搵什麼?
早幾晚? 上次係周五?六?唔記得.
2隻黑kitten係Cici同Shirley, 我尼排好鐘意同Cici用cushion互片,
而Shirley, 我就一定要捉隻佢一隻手彎當枕頭, 但我絕無抽水之意,
因我未哄到埋Shirley 頭下的身上, 不果我仍聞到佢香水.
pink小貓當晚係Sophie, 佢半坐我sofa armrest 半俟我身邊.
由開張第一日, 我就鼓勵水, Eva, Cici 等腳倦時就坐我sofa 前的stool,
唔駛一坐落就一定要同我傾計, 可以坐下透下,
有美食我食唔哂,未起筷未有口水前就叫邊個係我新邊就夾尼食,
有時未夠鐘嗌外賣頂下肚都好.

另一pink小貓Jenny 尼排少d 見佢係休息室
不過我一見佢我都好開心.

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-8 13:19 發表
貓兄, 早幾晚終於一睹你蘆山真面目.....懶洋洋躺在沙發上, 2隻黑小貓及1隻pink小貓好似要係你身上搵野, 唔知搵什麼?
衰佬, 初頭又話同我去,
見到我又唔認.

昨日小吃較特色的有天婦羅蝦, 紅燒乳鴿.

飯餐新口味有海南雞(油)飯, 我亦翻食肉碎扒玉子豆腐.

晚上宵夜可試雲吞, 細粒, 五六粒, 又係我食三粒,其餘叫職員食.

(咁就可同Cici trade-in 佢既私伙糯米慈. )

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-4-9 08:13 發表
琴日叫左舊相好按,佢話呢排多左好多mark單,呢度生意愈來愈好!
係佢多麥單. 唔計先排過年前試過12x 客, 而家一般全日都係10X 客, 係要到半夜至夠,
仲要係男女賓加埋才過百, 根本未算理想! 老細本人亦如此assess.

不過今天4月9日起, 亞視、有線(多個台)的廣告終於出街!
今天播的影女賓,
明天播的才是地下知客處電視現在播緊的那條片.
相信之後可能會播其它的片段, rotate,
以加L效果.
大家有空睇睇.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-4-9 15:36 發表

即係一有大棚人圍住o個個, 就係貓兄! 會唔會係入貴賓房坐呢?
我入過VIP房(未開張前裝修時)但我仍未坐VIP房,
唔係慳果幾十蚊而係VIP房睇唔到大電視,
鍾意坐近司令台佢地同我講野direct, 唔駛stand on ceremony,
唔駛入房來serve我
可以在我倾計時留意到surroundings,
所以無錯Maggie, Eva, 水, Cici, Shirley等係輪流同我倾
但一見其他客的需要佢地就閃
夠flexible, fair.
不過我第日有機會同女賓去就會坐房.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-9 15:07 發表

唔係咪好樣衰....係後來得boman確認的...
你話唔係邊個好樣衰?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-9 15:07 發表

初初唔敢相認呀! 唔係咪好樣衰....係後來得boman確認的...haha!!
個晚其實好夜, 有個friend即興, 所以唔係有預謀的安排...見諒!見諒!
其實我見係佢地抽你水, 你就懶洋洋好嘆.......
咁你就唔夠flexible啦, 你以為同我相認要費好多時間.
上次我同Evil兄相認再帶佢去同Derek相認,
前後唔夠一分鐘講唔夠兩句就bye,
需知我雖懶洋反應可好快你有friend在場我不會纏阻你.

尋晚我問Cici上次果晚有無見CY Kong (Cici 在GFS 時識他的)
Cici 話當晚有見到去GFS的客
但她心目中CY Kong 不是當晚見到的,
她所知CY Kong 不是那樣子.

哈CY Kong你好野.至今仍是她在明你在暗.
不過以前Cici 從未同CYK 當面identify
你估係邊個同佢話CYK 係邊個?

repeated post  

push.

費時又話ЙЙ定義.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-15 12:10 發表

虛虛實實....何必太認真呢...善哉!善哉!
其實曾經係第3地同cici碰過面, 可能另到佢有點混亂掛.
我價值唔高又冇貢獻, 點都唔會有人亂認我掛.
好一句「亂認我」.
其實係有人別地暗地錯把馮京當馬涼,
所以Cici 便有mismatch lor.....
收PM.

尋日在維港見到Eva , 係做緊野.

我見佢我surprised, 佢見到我無surprised
(因佢知我本周回塘VPS), 說:
「你無眼花」

我立即游目四顧, 數數人數,
問: 「你頂邊個sick leave?Connie or Irene?」
Connie 也.
Eva 亦好開心再次和Carmen 並肩, 雖只一天.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-15 12:10 發表

.
我價值唔高又冇貢獻,
你以前GFS 的報告講野具體實際, 有價值!

今天中午剛試過早更新人7仔.
7仔實不是新人, 是舊鉦28, 鑑屪鰜嶆角F香港棕泉60,
休息了一排重返莎.
今天才是第三天返リ, 主要做舊客mark單.
樣有外型, 不過剛修過髮流海有點潮.
手骨中大力, 推油時仍有指壓, 腿滑因穿自己短裙亦有間中揩到我,
推髀筋到位但嫌未夠酮X, 轉身推胸則很好.

返工時間早更但主要看麥單, 可能做完做夠就收工,
有心試的把打宜電book.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-4-21 09:03 發表
Try the hanoiese chicken rice...taste good...the chicken is so fresh & soft & taste, i like it
if the orange sauce is chilli is even better.
Can classify one of the best chicken rice is h.k. side.
...
我喜歡雞細塊, 咁我再加小食或或菜就飽了.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。