推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
derek, 是hoinan, 不是hanoi吧.

淨桑連加一三舊水.

vibabe, 有關jacuzzi latest news, 請收PM.

昨晚上牌的勝瓜, 蒜蓉幾好味. 而自助食物處的腩、豬手已被
墨魚丸、肉腸暫代, 這些都高脂宜少吃.
而前晚客數首創13X, 技師方面, 有一新返, 可能會岩我, 另外,
有一舊人我一直未做過但據說最近口埤好左, 諗緊會不會試她們.

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-4-22 11:15 發表
congrat...13X customers is a milestone...btw, am i blind or is it true the management put much less PR in one session nowaday? i saw only 2 PR in one session compare used to have about 4
我味話過lor, 見到只係2個PR 唔出奇,
如昨晚我坐了半小時才入房其間未見過Maggi但聽到佢一粒聲,
應是在VIP房陪女賓, 而8:30pm時寶文,Eva, 水均在(即有三人around)
水療head Jennifer 也屬management也間中幫下招呼客,
而我等埋Cici, Shirley report to duty, 我9:05pm才入房.
我出來輝哥才見.
所以唔計Sundays/ public holidays及每日2pm 前, 2 am 後
通常其他所有hours 至少都有3 PR/managers
但你見唔足三個因有一個在VIP 房, 或間中出去counter 同客say bye,
或如寶文他有時要同老細傾野或去看設施.

相關搜索目錄: 水療

試過新技師93返中夜更, 她以前是做中環某著名足浴場做足浴及技身.
手勢ok, 樣子斯文輪廓ok, 不過國字臉若削翻d 會較更好.

今次再次在不是做水療/美容項目的情況下在水療房按摩,
是盡頭那間. 其實那邊隔音較差, 按時聽到隔鄰的技師/美容師在笑.

相關搜索目錄: 美容 水療

今天試了一個新返早更後生本地靚女168, 返工第二天,
來自Xanadu.
現役的較後生本地技師有122, 133, 168
part-time:  103.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-4-28 18:10 發表

thank you貓兄!!
唉....呢排忙到死.....成個月冇上過去喇.......
忙都要透下架.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-4-29 08:01 發表
岩岩mark左白兄的本土推介,原來係先前皇室的舊相好,幾靚女
我提的較後生本土中只有一擔擔來自皇室喎.
場中係咁叫佢.
仲有,請唔好說我推介, 只是如有人想知那些是本地較後生的,
我便列出.

阿水因私人事務剛於周四離職,
不排除於將來重返,
我亦想將來在場內和他重聚,
話哂我都識左佢十年了.

維港Irene 調來接替.

又多了一個較後生的本地技師了.
今晚試過新技師70, 本地技師.

其實她就是浪淘莎夜更70.
她正式在温莎返工是五月一日起.
這幾晚她只返下尼做下她自己或蕰莎的熟客.
以前我在Lotto聽過Ken哥不只一次推介過佢,
那時未有機會做過佢, 今晚終有緣了.
她高瘦長髮樣子ok, 和一擔擔一樣手骨中大力並多用指.

大家重溫一下從前在Lotto較喜歡的人和事,
十分親切.
70  返 2pm.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-4-10 09:10 發表
push.

費時又話ЙЙ定義.
又push, 真麻煩.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-4-10 09:10 發表
push.

費時又話ЙЙ定義.
push.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-5-2 16:29 發表
做左28,樣貌不俗,力水亦足,位置準確,比較健談,值得一試!!
今晚我上去時一出lift, 知客Jojo就上前向我說你星期六上過去,
而derek就一星期未見過.他概趁五一旅行吧.
(另一知客Suki據說是仍抱恙未能返工.)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-5-1 01:04 發表
大家重溫一下從前在Lotto較喜歡的人和事,

...
今天真是無巧無不巧!
打去, 寶文哥說又有一新技師來自Lotto,
那邊no 是38.

Oh! 我無去Lotto後間中都有同38通電. 原來她今天新返Windsor,
new number 是68. 打俾佢我已marked 左佢.

入房, 68比以前面瘦左, 負離子直髮, 樣無变.
大家邊dup邊話舊. 她仍是斯文温柔體貼.

我亦好開心, 以前在Lotto 最friend 的三位技師
現在先後和她們在温莎重聚:

(現no/ 名):  86, (美容師)Ann, 68.

相關搜索目錄: 美容 負離子直髮

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-5-3 08:42 發表

Yes busy these days with my business
will go this week to mark my favour beautian again.
i only concerntrate in particular person
miss jojo..will see her to get back some of my personal b ...
Yes, she told me what those belongings were.

條廣告片現在youtube有得睇, 打Windsor Spa,
但因版規我不能link係度.

相關搜索目錄: SPA 廣告

輪到VPS  Carmen 調過來,
Irene 調返去.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-5-7 12:29 發表

ic... no wonder this week
i saw irene back to VPS
she take very care of me this time
we have a long chat.
and she serve me vip very good this time
with nice room & nice bg of coz
& ni ...
我都有同Irene 提過你唔多高興,
另外, 老闆娘請Vivian 經理提醒各主任,
但,
我前幾日夜再上過VPS, 我仍覺有點不足.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-5-7 01:27 發表
輪到VPS  Carmen 調過來,
Irene 調返去.
原定Carmen返温莎到周六
但Irene 剛病左, 又有變數了.
看看下周點?

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-5-7 16:03 發表

yeah . i also saw Vivian
she also busy then we only have small chat
anyway
it's just too much diff. between VPS & Winsor Spa
obviously winsor is much better than VPS
Carmen, Irene今周起不會再返蕰莎除非蕴莎又有人病
尼期輪到温莎人手緊(自阿水去後), 不過尼緊星期日有一新女PR 返.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-5-12 14:52 發表
早前試左33, 來至上海三十, 好似話係北京妹, 外形頗slim架, 中高度, 手骨吾錯, 推油有上上水準, 暫列為正選之中. (年紀吾屬於後生形, 但ok可以.)

PS. 前一次夜晚正價時段上去, 冇比coupon我, 我已為已經冇左. 但 ...
有你返啦chat , 岩啦, 因derek 出trip去了.

33我早做過(三月氣管敏感復發果排), 但佢係開張做到而家.

唉你都見啦, 鐘房Kathy, 知客Suki都無返好耐,
現在鐘房有時只得一人,
出錯難免.
我都同寶文講,
下月世界盃前, 人手唔舒緩的話,
到時佢地仲要辛苦d.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-5-12 23:40 發表
蕰莎有冇熱毛巾敷背脊呢? 點解我記憶之中係一片空白, 好似幾次都係被技師叫 "轉身" 而冇用熱毛巾敷背
多數係技師skip左啫.

蕰莎的official website己launched,
網址是英文名的兩個字中間加hyphen,
網頁的相很靚, 但食物就影得
out of (real) proportion.

昨天有一新PR阿茵返, 返3pm.

知客Suki今天在久休終於回來了.

引用:
原帖由 archilles 於 2010-5-18 14:23 發表
hi chings  how much for two hours if go early
entry before 2 pm: $492

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。