推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-22 00:16 發表
貓兄可否介紹有邊間樓上SPA場好齱H
Thx~
講真, 我非常常去樓上spa,

你可問專家aero169169師兄.

引用:
原帖由 MarcoT 於 2011-3-22 00:27 發表

今日上去都見倒Candy鰣芊A請問師兄知唔知水之戀重開後有乜新技師,因為今日做完之後都好快走,冇機會問ada!!
哦........難道是ching 你....?!
Candy 今天走了後, 我就同另一ching 去附近另一間去玩....

希文(Michelle)是新加入,
另今日有一個新來我見人不知名.
明天亦有一個是美容院轉過來的.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-22 09:50 發表

cat兄非常常去,只是好似番屋企一樣,日日番
去可以:
1. 識一D 真正大哥;
2. 見返不少老朋友;
3. 食下hea下;
3. 上上落落, 亦睇住D人上上落落 ;
4.  識D 好玩得的新朋友, 男男女女
5.  ............

不過又唔係日日去.
有時都要去尼度拜訪, 今日就要過海,
弟日去弟度回禮.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-22 09:47 發表

有物野吸引?介紹下喇,師兄
第怕ching 佢係見到希文dup完出來讦濕工衣吧.

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-22 12:46 發表
係好日唔見人..............過哂期既禮貌性拜訪.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-22 14:36 發表

哈哈哈 ...你等緊人咩
你今日做的琴,
fitman兄都識.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-22 14:36 發表

哈哈哈 ...你等緊人咩
有靚女睇喎.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-22 04:08 發表
我都好想試下希文,今日一見,佢幾吸引
今日佢既friend Kathy 加入, 係後生o靚妹,
起孖吧.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-22 15:21 發表

睇住D人上上落落, 出出入入~ 然後自己又會上上落落~ 出出入入
收到試鐘男call 未?

另一個成熟點, 是甜甜.

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2011-3-23 12:22 發表

甘代支通常要俾幾多好呢
都係例牌1-200.

我先留定個位.

CALTEX與HMT已分別因惡意灌水及人身攻擊而被禁止訪問 .

Thinkpad123,
你的 post #102煽風點火之作用,
賴念你 post #121 似乎是支持其他正常發言的會員,
玆此警告.

我向曾被攻擊的會員致意,
並多謝各位仗義執言.

此題已解鎖, 各位可繼續發言.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 06:41 發表

諗住今個星期上去探下Ada,打左電話比佢,佢話今日有個新人番工叫Lisa,吾通就係在8/F同惠惠處做過果個?它好K得下喎、聽聞佢先排有事回鄉,依加一番來就去Ada處幫手,它手骨好鬼正,仲有一位叫亞紅,要安排下時間 ...
係呀, 都聽Ada講除左Kathy 外, 有兩個新返的.
唔該你的資料.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 10:22 發表

白兄,近來有冇上去坐下呀?

Ada的地方幾好,SPA房又大,
又咁多有實力的技師加入
真是一個好鬆骨的地方
下次去開先.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 17:04 發表

你咁快試完,出埋報告,你好堅呀!仲比你飲左頭淡湯呀!
係囉, 唔洗等今晚.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 19:21 發表

技師好似叫亞飛,吾知d技師明天番吾番?
尼個亞飛同另一個叫琪琪都係返part-time.

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-4-5 09:56 發表
[quote]原帖由 白貓兒 於 2011-4-5 09:08 發表

尼個亞飛同另一個叫琪琪都係返part-time. [/quot]

part time
澈Y番星期幾?

定係跑場?
大約係每天6pm收工果隻.幾時係度最好打定電話問.

的確有個豪客,
縱橫尖沙咀場 「X里X」...... 「維XX泉」,
見女女無工就四五飛,
常有宴請成班技師,
小弟亦曾為座上客.

「X大哥」是也.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-7 06:20 發表
日前路過, 地下沒有指引, 是日上去探鵅C。
晚上二奶架

相關搜索目錄: SPA

Money 即係以前Candy 改左名

晴晴明天起改返全日了. 雖然她只純正按, 水之戀重開前她巳口碑好好.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-7 14:22 發表

上去原來 mark  Lily ,上到去,又比佢d舊客搶左、
佢以前係龍泉匯幾紅.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。