推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 上環玉清泉

據聽說那處还有技師小X Axx等。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-4-21 13:52 發表
板主連上環都有紅顏知己,實在厲害
非也  聽人說
但我在上環其他店也識一些師傅。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-4-21 14:19 發表
還以為全港九所有{,版主都攻陷了
有無咁誇張呀 咁做無意思
後生時確係去過晒好多桑拿
年紀大了臚萰L咁野
都係傾向念舊長情。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Manman438 於 2014-4-21 17:07 發表
聽朋友講話呢個{,係少數在上環,房間有}涼房鴭情A有時間都要去試下
附近还有間 四間都有得}。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-22 13:14 發表
小X = AXX
已經放完假,今天返工。
But 今天已經 fully booked.
哈哈 引來你今天新登記。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-25 13:58 發表
版主,新人乜都唔識,請多多指教!

昨日上去,小玉忙緊,經理介紹小敏,樣子不及小玉,但23-25歲,後生,

身材一流,夠力,好招呼,值得再試。

但我覺得經理都很可愛,下次問下佢做唔做,版主有無同感。
其b我只在門外經過 未上過去光顧
我对那區知少少因我識得同区一些其他經營者
故略有聽聞

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-4-25 16:18 發表
文咸東街46號,有個招牌閃閃下。

去完記得出報告。
它甘閃不怕揚?上環中環一向嚴
先前確有上環另一間spa中過。都沒那炭

相關搜索目錄: SPA

思思按得好 身材也好
我雖無去此場 但以前在別場做過她。

引用:
原帖由 Becky 於 2014-5-10 17:14 發表
今日第一次上去,舊相好cc依然風采迷人,佢話好多客話佢同萬二蚊woo!
骨技依然係spa場no.1, 輕鬆骨左90分砥C
一提就像場中女女談話\比較大,要改改!
cc 一轉去就知你N跟埋去。

無人想Y生的前天Y生了。
都說这区中上環較嚴  有關人士何必咁高調呢?
閃燈 賣兩躁s告網这些外部事大家可見……加上……內部事不便說。
個別女仔我地在此不明言了 關心的各自pm
不過cc和文文早前已離開。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Becky 於 2014-6-11 20:42 發表
Good job, bro 白貓兒, let our game continue....
congrats on your dear's advance escape.

尋日同文文電聯
周一周二她已沒返工
周六她last day  中午和她在这場楼下附近
吃午反 接著她返工 好在她周一沒再返。

我不N定性上次篇野係打手所為 雖有疑 無法証明  我亦不take sides
我刪去篇野 我重申不是要去保護個別場個別囡
而是不想個別別具用心人士 將之抄往其它網 繼而大造文章或將技師打落水狗 反令本版蒙害人區之名。
埸一向要自己承受風險
我們应有的定位是不去加重她們所受的風險。
至於我所說內部事 我不是指囡囡找寫手打手
我对这說法也不置可否。

引用:
原帖由 geedragon 於 2014-6-12 14:10 發表
!我月尾先試完。仲想話去多次
星期二繼續開。

低調些还行。
隔籬有間大長今还在。

引用:
原帖由 Spaguy 於 2014-6-13 08:51 發表
Cat 兄,

我昨天上去M文文,佢仲幫我做,你地D料好流喎.
咁佢返去M食 唔奇呀 放了几天假。

師兄 不用執著我last day一詞可能我見佢都話未返住 咁cc都走左 我就有咁印象  唔係誰老羷痋C我講錯咯。
唔好意思 有你係度clarify亦好 不過 女仔既野為了生活也在
所難免。还有 無意係度比較甚洫 都係大家互相增益隉C
唔係甚炳答薴u 我周六都係要過開上環
順便趁佢返前meet.小事。

我覺得大家當然可以繼續寫尼間場報告
不要太多细節好了
反觀某英文討論區 某些客正如对其它埸
一開始寫小玉到寫到其他女 的细節
佢地一條難以執行的版規是不可告知囡囡寫了報告
雖然可減少為囡領功的可能 呵呵 反正要睇明要找翻譯
但不能justify背住囡寫了incriminating information
難道 部門不能註冊走入去看?
一如以前 尖沙咀8楼  HBS 以X  他們寫到好放
那一期8楼又真係好搏   率之去年四月中左獎咯

根本小玉她們和老闆娘開始時一直都不知被人
寫到咁。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。