推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

concrete? How concrete do you want/expect? If a member writes something
too impressionistically, can't you ask that member to elaborate if you are still interested? Would some vague impressionistic comments (if any) on this thread be so powerful as to fool you, or the average reader on this forum?

Welcome? I would welcome your giving comments or reports on any sauna/bg you like, rather than just look out for guides for fun and then say something is dubious in your eyes. Give and take, and show your approval or disapproval fairly based on concrete details (and not hearsay, nor your presupposition).

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-4-11 19:24 發表

Judging from your previous posts, you seems like having an impression that people here are posting fake reports and advertisements. Then why are you still here?
I think youtube was influenced by a previously prevalent badmouthing culture on this forum. I hope he sees things from a new perspective now.

引用:
原帖由 rayss 於 2007-4-11 23:56 發表
首先請各位大佬brother原諒,請容許細佬在此說句心婺隉C浪淘沙我差不多每個星期都去,多則三次少則╴次。持續到現在也有兩年多了。其實由以前AMY到現在由JACK主理的時代。我一一見証。無可否應現在的BG的而且確比以前後生左年青左。而客人又真係多左齱C至于服務好定唔好就真係見人見至喎,有人鍾意東有人鍾愛西。你覺得好而別人未必覺得好的。無須要你一言我一語說過對方不是。反正你唔想去冇人可以@你去。去過後覺得唔合自己的話任你臗興ㄓㄦ|再去。但就真係好奇怪囉!講大講好玩講癲浪淘沙都唔入流。一個噤普通鼣麚熊M可以每日都有人推。真奇怪?
那麼先請師兄你可不可以多分享報告下你做過的bg?讓我有選擇的參考.

有些兄弟玩厭了港島其它齋場如鉦麍茷ヴc殿而在這thread發言,一些人懶得睇成條thread又問有甚麼bg推介, 一時間多人貼文無甚出奇,
而我近日發現自己一直寫錯名字又出貼自我更正.

講大講好玩講癲----我一向樂見本板多元化百花齊放,講桑拿不限癲場, Lotto係中型場也有nice decor, 大場如OPS, 皇室宮殿, 兄弟常說去多了主任在休息室仍冷待, 鉦鴷S弟則說開始舊了兼張單成日有諸多不明例飛.
反而Lotto主任對去過的熟客就會招呼較好(我觀察), locker有禮周到無r 貼士, 故我took the initiative開thread分享.

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-12 10:45 發表
so this sauna is same onwer with TST sauna??

佢X哥早已怕被定性為集團式經營.
其實好似仲有間細場在MK.

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-12 14:13 發表

為什麼怕被定性??
唔記得05年六月O記桑拿無間道?

試了中更新女吉祥  三十出頭樣我俾七十零分 只是少許c9 feel
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.

另外99無返工了仲諗住第日再M佢唱歌仔我聽

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-16 05:11 發表

貓兄,

您上去通常做幾粒鐘??
兩粒

引用:
原帖由 handjob 於 2007-4-16 12:39 發表

正骨按兩粒咁少既? 我有時按三粒鐘都覺得時間過得好快啊

我有次想去呢間場架,但去到門口見條街人來人往鬼咁熱鬧,自己又o係果度附度返工,所以放棄左~
咁我去dup骨密嘛

引用:
原帖由 TaiHo 於 2007-4-16 15:01 發表
即是几多號。以前一星期兩次Amy, Micky時代。近半年毋去la.想今天下午4時左右去,有冇好介紹。不要太大力。
即是13號

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-16 22:34 發表
想問白貓兄,你通常上去會係幾多點上去?小弟都有上去,如果時間適合都希望可以撞到。另外,我在剛剛昨天有上去,試髐@個5仔,樣子都80左右,dup得都算不錯,不知道白貓兄有否試過。
多謝5仔推介,我開此thread旨在拋磚引玉
如想促成「撞到」,等我叫埋mpower一齊撞
請收PM  

吉祥有贗[.  

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-18 05:20 發表

貓兄,

中班即係咩時間??
佢返約2pm

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-4-18 10:51 發表
在下去過兩次, 感覺良好.
價錢唔貴.
海皇普西頓兄,多年無見!
自sexsina/ icered 至今, 大家在網上足足6年了,
你唔係玩開TW區咩?
做過的bg如何?

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-4-18 18:34 發表
this is a good sauna
不過在:

http://forum.timway.com/f/thread-16922-1-18.html

以前kfcook說:
'I visited this place once. I paid $100 tips for two hours of massage as it was a VEG. The PR looked at me in a very strange manner. '

有另外一網友最近私下同我說亦曾遇有類似事.
希望management有則改之,無則嘉勉.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 20:06 發表
佢]對我都唔知幾好
你尋晚有無去?

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-16 22:34 發表
想問白貓兄,你通常上去會係幾多點上去?小弟都有上去,如果時間適合都希望可以撞到。另外,我在剛剛昨天有上去,試髐@個5仔,樣子都80左右,dup得都算不錯,不知道白貓兄有否試過。
今日中午上去, 5仔返2pm未返, 我就做了另一新女38 (不是原來38), 手勢ok, 也是來自Kln OPS, 其它如樣貌就無乜驚喜了.

又再寄望下次.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 20:06 發表
佢]對我都唔知幾好
今日我又摸摸YY的長髮,
YY又話當我bb咁湊.

今日又避過門口知客照鏡時的目光,
亦避過水池叔請寫代支,
埋單時指定代支時亦無眼光, 在旁的是一個o靚妹穿鼻環侍應, 以前在寶力湖招呼過我. 總之去開左, 可以期望新舊伙記少來那一套卦.

除左聽講之外,有無人真係見過容祖兒蒙嘉惠出入女賓?

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-20 00:05 發表
有這種事嗎?白貓兄,她們不是去開鈰O的嗎?難度她們轉移鬙D場。
咁係我睇錯上次人地講.

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-4-23 14:06 發表
any other numbers to recommend in terms of soft power
You could try no 7, early shift.

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-23 23:40 發表
白貓兄,你一個禮拜內都去好多次喎!是否每次去的時間都唔一樣?
尼間我只是每星期或每兩星期去一次.

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-9 20:11 發表
我今日傍晚剛在附近的卡記做完gym,在天橋上行過,那個接待剛剛吃飯,在大約五時左右我也經過那裡,都感覺到那位門口的知客是唔多醒目,我想如果真的上去的話,可能也會像白貓兄一樣,到你上了樓梯才會發現你的 ...
接待已換了人,且看新的如何

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-3-29 23:42 發表
謝謝Paul兄介紹SSP龍宮的技師,
她放在棕泉、鉦鵅B浪淘沙、龍泉匯都應該掂.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。