推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
如果近期我在鉦鴾揭閉洎得懷念的,
可算是和Cici 和Venus 的閒聊. 她們都是那泵蛣M不造作,
真正關心. 尤其和Cici 最無冷場 dead air.
Venus 將於周五去日本旅遊五日,下周四才返工, 祝旅程愉快.

相關搜索目錄: 旅遊 日本旅遊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-6-17 09:08 發表

Yeah...agree with u

i still didn't meet venus yet

also with the reception girl is also okay
such as jojo, suki, ruby , they all seems to be very nice
你下次可試下或參觀51房那最新, 特大有色光的按摩缸,有自動溴氧消毒作用.

新開的美容區, 美容床上都有電視, 旁側有tap and sink.

相關搜索目錄: 美容

你亦可試下新92, 好像是返中更的, 樣ok,
手勢指壓好, 但剛中亦有柔, 剛來自CWB 大班.
近期新人中她算比較好.

你地講來去都果D, 唔覺悶嗎?

Rainy days also spoil your sauna mood/plan.
My condolence.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-7-2 12:46 發表
將會有一美女美容師加盟
你俾多點資料來得架.

呵, 你是講靚知客Jojo轉左做美容師嘛,
我都會上開去鼓勵下佢,
不過暫時就唔會入房做佢住啦,

留翻D chings 多D 教下佢先啦.
Jojo 今天第一日做美容師.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-7-3 00:50 發表

你真利害!!!
利咩害者? 咁我今日上去dup, 講開都會知,
但你報料先, 你即係話你自己利害.

而7仔, 亦由p/t 轉了 full time 了.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-3 13:48 發表
Suki會唔會轉做美容或水療?係的,我第一個book...
尼個你自己問下啦,
不過,
咁多個美容做咩!
飽和啦.
Venus 多數係房
你如有機會在廳見到她
你亦又會深被吸引.
Venus 遲D 又會帶過靚friend 來見工.
到時個line-up 連舊人Jenny, Sophie真係
全港sauna 之絕. >-<................

相關搜索目錄: 美容 水療

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-7-3 00:50 發表

你真利害!!!
你話我利害, 應該話我點知你對上做果個手勢有乜唔咁夾你,
不過如我亦去試佢, 或請主任在佢做之前再提佢.

引用:
原帖由 ktboy 於 2010-7-4 00:18 發表
唔知有冇師兄試過33中更,在走廊見到外形不錯。如有資料請提供,thanks.
試過~~~~~~

個人認為,
168 雖有樣, 骨技尚有改善空間
不是力是技術.

引用:
原帖由 archilles 於 2010-7-5 14:12 發表
c hings   any comment on 122 and 133 please
又係本地.

122較年青, 133手骨較好.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-7-5 14:36 發表
引用:原帖由 ktboy 於 2010-7-4 00:18 發表 images/common/back.gif
唔知有冇師兄試過33中更,在走廊見到外形不錯。如有資料請提供,thanks.
試過~~~~~~[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-7-4 01:42 發表 http://foru ...
人們個個都話fifi 化妝濃, 我那次做佢佢反而無乜化.

係尼, yellow40兄最近有無做過夜更新來的技師呢?

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-7-5 15:52 發表

試過30, 我做鶪樨\反第二日工, 佢學緊中醫, 手骨都ok, 之前冇係hk既場做過, 外形中等。
另其他做過的, 應該吾係新返。
新返夜23, 55, 3,
外型尚可, 服務未知.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-5 22:11 發表
122之前好似係皇室水療做,又係靚靚坨地,不過一般本地坨地服務比起內地的差好,有d似自持身價,多數會講阿邊個邊個俾2對三或四,都幾煩..
122 之前維港再之前皇室
佢唔會咁講.

sweeping statements易令人誤會.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-7 10:12 發表

#122 good ar.
i try few months ago
when she first join Winsor
local, good bone skill
Derek,

你鐘意識靚女,
咁你識左日班新知客未?

從前有次在某TST 大場, 有個客垂{全部雜誌入VIP 骨房dup足個半鐘睇足咁耐, 我想睇無得睇, 俾五草叫職員出去seven 幫我買.

以為香港島區骨客未必咁多生霸死霸既客, 港島區客多D中產應該教育水平高D,
不過係鑑鴾@樣有組合客立哂全部雜誌入V 房, 要職員幫我等到其中一本睇完討翻出尼,
真係天下烏鴉...

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-3 13:58 發表

Venus 遲D 又會帶過靚friend 來見工.
Venus 的friend 今天返左, 叫Josephine,
返2-11pm. 她初來步到, 神色有點緊張,
希望尼位靚女快D適應新環境.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2010-7-9 15:32 發表

老朋友,近來幾好嗎?e+爬梗你條post,好似真係幾好咁喎
Hi,brother, long time no see you online!

I can give you help if you and your beloved visit this spa in the future.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2010-7-10 16:30 發表

Really miss you indeed. By the way, thanks in advance. Did your number change or not?
same contact no.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-12 19:12 發表

oic..i hope i got more times these days.
i am extremely busy lately just back from CHINA.
i will try to visit
JOJO, JENNY, VENUS, SOPHIE, SHIRLEY, JOSEPHINE soon
report later
how come all ...
講親邊個你都話試下架啦.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-13 21:17 發表
路經溫莎, 再見JOJO
巳成為美容師, 粉紅靚女,
沒見佢一排
神彩非揚, 明艷照人,
佢都好開心見到我, 我亦是
佢返早班, 1-9點左近, 逢星期四休息, 請早預約靚女,
佢坐係我身邊, 份外親切,
我們好似好CLOSE ...
OBJECTION!!!

Jojo  尼排係素顏look.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。