推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
昨日日更廳面因其中一侍應病了, 得翻Fanny,
佢要辛苦D, 全公司的侍應佢留係度最耐, 希望佢開心.

中更欣放假, 夜Cici亦放假.
不知你們至今覺得欣點呢? derrick 有無和她傾多幾句?

其實我一直覺得佢ok, 或者有人唔喜歡佢係佢偶一失言或未熟
佢好照顧我, 我只叫一味R吃佢總問我要不要菜
端來凍檸茶總替我兜, 說水吧有時忘記.
不過我和她較斯文,
有次見佢橋客手送佢走我心竟有點呷醋.
佢先排扭親而家都未完完全全好翻哂,
見唔到佢都有D掛住.

晚上走前總等埋Cici返傾幾句才走
因我dup完多數係八點幾
但到九點才知佢放假
有點失落了.

相關搜索目錄:

[quote]原帖由 derrick328 於 2010-7-22 13:07 發表

Oh...u must crush on her

你唔明或想錯,
佢地知我地識得,
如果你講開
就知佢地如Cici 叫我做bb,
唔係男女之間的感覺
而係bb  要被人呵的感覺.

Cici 同Shirley 有所謂鉦鴾Tb,
我竟然係其中一b.
所以如果有乜唔開心就偏下咀.

你都叫我bb 啦
(係扭計b)

(另外兩個係為食b 同懶訓b)

have a  crush with 係鐘意左

但我係「妒忌」佢錫第個bb.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-22 14:21 發表

without u without me.
咁兩個b 豈不是要攬住.

引用:
原帖由 hunter@@ 於 2010-7-23 09:39 發表
Ching你地好,我係新來的。

因工作關係,一般只能在深夜光顧。請問近來深夜(>2am)有那些(較)後生而技術可以的技師推介?

另外,深夜時段加一個鐘又幾錢呢?

謝謝各位
Welcome hunter@@ 兄,

深夜: 67, 65, 66, 23, 3, 21.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-7-23 09:49 發表
呢次上去一坐定, 就聽到司令臺叫08, fifi 等入房, 連貓兄剛提到的39都有mark 單, 心想唯有等佢地發板, 未幾, Eva 好忙咁過來話幫我介紹, 轉頭原來是36, 我都係第一次做, 咁佢都幾好架。

另Windsor呢 ...
36返中更4pm, 可能你一到佢亦返到就輪俾你.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-23 10:14 發表

ic...diff point of view
some ching say she so so.
so i think i will stay with other new bg for the time being

such as 18, 39
or redo old no.
such as 86, 108, 68, 98, 122 etc...
or do facia ...
68你未做過bor, right? 不算redo.

引用:
原帖由 hunter@@ 於 2010-7-23 16:22 發表
Thank Q~~

另外,深夜時段加一個鐘又幾錢呢?
Please call 36980000 for the exact figure.

引用:
原帖由 hunter@@ 於 2010-7-23 19:33 發表
我估師兄仲熟過佢班老闆呢。
你問完野, 個笑話好笑可.

相關搜索目錄: 笑話

今日日頭打去電book 18,輪到我試,傍晚到.
今晚無先兩日甘多客了.

18骨技ok, 只爭39 少少 (純比較近期新技師.)

另外, 我多年來在骨房未曾發生的事,
今晚發生了.

就是我和技師, 即18, 一個半小時內只有 約8 次exchanges說話:

1. 做 兩粒鐘可? (係). 2. 邊到倦 (一般) 3. 琱ㄘ奶O (ok)
4. 要不要熱毛巾 (不用了).  5. 練不練頭 (不了). 6. 轉身
7. ok (扶我起床時) 8. 多謝bye (嗯...bye)

不是我不喜歡她啊, 她也是靚女. 而是我這b 好少先lau 技師
通常是技師先lau我先, 如果她不太主動, 我一般也不去lau人講野, 可能是對方習慣、性格、一時心情. 但就真係未試過少到八句咁. 咁我這b就史無先例的乖乖一D 郁都無郁, 轉身後我就只是一直望住個鐘, 幾特別哦.
我又不是怪她, 因我亦無lau她, 不過我竟可以咁靜, 我這次也是十分癱得.
我相信我若lau 她, 她會較健談的.
18 是位斯文的技師, 令我相起夜更的六啤半.
做過18而有不同體驗的會員, 不用向我L調不會是這樣的,
因為bb我不是在房內常常會積極的, 但當我有興致時,
我自會令情G不同.
但18 我相信我將來我還會再mark.

離遠望到新美容Josephine, 今次蚾豆, 看來更好看.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 garylock 於 2010-7-26 16:47 發表
Hahaha, Whitekitty C-Hing really like me too - seldom talk and just enjoy the massage.
To be exact, I do often talk, though not exceedingly.
I talk once I find that I am on talking terms with the bg.
I mean I do not often take the initiative in talking.

引用:
原帖由 hunter@@ 於 2010-7-28 05:32 發表

hihi WH ching, can you pls tell me who is the youngest bg in nightshift? Thanks a lot~~

If you think the answer is sensitive, please PM me.
the first one in the list.

引用:
原帖由 hunter@@ 於 2010-7-28 18:22 發表

thank Q sir.
而家1 am後特價再減$70 taxi fare 係特平了!

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-28 22:49 發表
i try new BG Dorame

she young, local HK.

bone skill okay
but i only enjoy oil massage.
& she good in step foot ontop....
meet new PR..Bonnie She talkative & Nice

and also  ...
尼個Doremi 來自Zanadu (?).

唱歌仔my bonnie~~~~~

個D 新小吃有D熱氣.

bb  係有bb 既神態同聲調架.

唔會係以前龍濤閣的bonnie 掛?

講笑.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-29 09:27 發表

好似係尖東酒店場海景嘉福, 做鬫~幾

佢同168好Friend
一講海景嘉福Xanadu, 就諗到168 建議佢過來.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-29 13:08 發表

oic..u r lucky to go there......(can based on business trip (someone can pay for u )

i am not rich enough to go there
你俾得起, 你估幾多?

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-29 09:30 發表

yES 佢都NICE

好吹得...妳琴日係咪坐係第二行駼rOTHER

我見佢同某個BROTHER 雞啄唔斷
derek, 你同新公關無雞啄都有傾一陣吧.
她叫Bobo,
不是Bonnie.

你做過「靚八」起碼三次了.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-30 13:17 發表

Yes i know
i already modify back to BO BO
嘻嘻, 你好有影響力架, 你一咁叫, 就會有人跟著你咁叫.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-7-30 09:19 發表

Yeaar, 係幾個月都只係3次, 其實好少, 但佢都好忙鵅C睇呢我都要改Z習慣, 以後電mark先。
「靚八」此號唔係我作架, 你聽call 入女休就知.

bobo 都話要做b 喎, 岩o拉, 有兩個字母.

引用:
原帖由 jc123 於 2010-8-1 22:07 發表
Dear white kitty:

[尼個Doremi 來自Zanadu (?).

唱歌仔my bonnie~~~~~ ?????

she is no. 123??
Yes

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。