推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-1-30 11:43 發表

also with good part two as well
PM我講多d part 2好嗎?

另, 尋晚場老細坐落我身邊 (佢以前當我是客人之一同我打過招呼,今次唔認得我或無留意), 食碗面雪雪聲.

引用:
原帖由 東虫 於 2008-1-30 12:38 發表
香港齋場我淨係去大班.
呢間乾淨程度如何?
有人話ok有人話毛巾唔得,
我就覺尚乾淨, 朝朝清潔阿叔清潔地方,
但毛巾如一般場, 部份都有漂白水味了.

相關搜索目錄: 清潔

locker講話可能換過所有lockers, 如成事就好, 始終現在的都成7,8年了.

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-1-30 23:22 發表
Is this the one sauna a man had been killed at poolside many years ago and whole pool filled with blood?  

I still remember the news and very scare when walking across this sanua at night
Yes, it happened many years ago, but I never heard about the bit about pool blood before.

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-1-30 23:33 發表

so I will never try this, even it is free of charge

I remember when i was very young, and newspaper post the dead body being packed  and carried to Nathan road, upstair is a famous b ...
The sign of 天利行 is still there.

http://www.police.gov.hk/pda_c/wanted/wanted1997_1-t.htm

一九九五年五月七日(星期日)上午約四時四十五分,一名三十七歲男子鄧志強在當時位於旺角彌敦道六零七號地庫的「銀泉芬蘭浴」內,遭四名男子用牛肉刀襲擊。受害人被送往廣華醫院搶救,但證實在抵達醫院前死亡。死因是身體多處被斬傷。

警方現正通緝四名與本案有關的中國男子,他們的外貌詳情如下:

第一名通緝人士:區業成,三十二歲,香港身份證號碼XXXXXXXX出生日期為XXXXXXXXXXX,身高一點七八米,中等身材,鼻的左邊有一顆痣。

第二至第四名通緝人士:中國男性,年約二十五至三十五歲,其他不詳。

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-1-30 23:40 發表
Kitty, I recommend U  don't goto there at mid-night, esp at poolside

If U play Rat Plane, maybe one more hand help U
1, 銀泉我99年已有踏足.
而家仲係rat?

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-1-30 23:42 發表

Is the case closed file? or still hanging on?
好似話歸左案.

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-1-30 23:47 發表

why it not rename? still have a terrible memory there
大家都忘了.
上次和雪姐傾起,老板的另一間場元郎銀湖, 01/02年有個幾靚bg, 有天因病感好痛,佢男友是護士亦是佢客,替她擅自打鎮痛針, bg香左. 這事發生係場外.
那男友誤殺入獄, 他也是01/02年時舊版xocat桑拿版的會員,叫XX仔.

引用:
原帖由 kfc2kfc 於 2008-2-3 23:45 發表
I do appreciates the effort the sauna in preparing the Chinese New Year.
我幾鐘意大堂棵大桃花,
骨房走廊已鋪了地氈,踩落好舒服.
星期六百六客.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-4 23:01 發表
今日 y姐率眾嚴陣以待 諗住客如輪轉 人如潮湧 誰不知出乎意料的少客 y姐稱做多年也未試過咁靜的年廾儿  另外靚靚N在年卅返歸
周一年廿八約140客, 同未到農曆年尾前一樣,我訓完返尼.

HSM 麥老板同S S 朱老板 斟賣, 但我估 朱無興趣.

都唔係咁好,免得HSM 又加翻價.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-11 07:36 發表
初四落去同一眾拜年及派利是 重見靚靚 果美艷如昔 爆炸頭 新look 大家互相祝討 好不熱鬧 不過 可能 天氣凍夾新正頭 休息室冇Й客 為照顧客人免冷親 房問內加添電o  埋單時冇加一 照舊
我過多幾日先去.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-11 22:41 發表
我刀系等初四佢地人齊至落去派利是 高高興興嘛 又所費無幾 反而冇俾利是賣飛佛
入封,
分兩瞗A
一磪璆D任A,
一磪D任B,
再分派出去.
總人數比我自己點算幾乎一樣.

飛佛要?
預左俾,亦知幾時,
但作狀先問佢以咩身份問我.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-2-11 23:33 發表

行規好似分公佣
即大數分..........
所以大細封冇用
共產配給. 位位誠為.......
兩磠曮Y分大細,
係可以分早中更一瞗A夜一瞗A
或男一瞗A女一.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-14 22:08 發表
sorry , 不能符合閣下3蘊n求
你唔想人地同你爭咋話~~~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-11 08:01 發表

我過多幾日先去.
去左返尼.

引用:
原帖由 newkid 於 2008-2-15 14:37 發表

any report?

我最早都要下星期尾先可去到....
做翻賣飛佛.

引用:
原帖由 sc-sc 於 2008-2-15 16:09 發表
好介紹.........下周一探,谢!
希望你回來報告,謝!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-16 15:56 發表
尋日а去ss 今次dup#* 入房她已鋪好床 先黎一個深情擁抱 鉔氻@番至dup骨
小妹吾知係咪情人節wet得夜攪到吾夠訓ЛL龍 今日d力水同位置稍稍不及平時 好在轉戰part2時 保持水準 o ...
咁即係鐘意邊個多d ?

引用:
原帖由 kfc2kfc 於 2008-2-17 23:42 發表
What I am not sure is what to do in part 2 next time?!
Enjoy yourself to the full.

引用:
原帖由 DGS 於 2008-2-18 12:48 發表
時間:星期日
No:#@
Part1: 無咩唔妥, 都夠力
Part2: 馬虎, 好馬虎,
下次一係等, 一係淨K
絕不會再order呢個No.
埋單$516

謝~~
我未翻麥過佢.

引用:
原帖由 DGS 於 2008-2-18 13:07 發表
唉~~
我好少夜晚去
點知就出事
以前就算夜晚都係搵72
可惜走左
Better luck next time!
Check through previous reports and find another target.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-2-18 14:07 發表
貓兄:

一個問題---Sukie 是否聲沙沙那位經理?

謝謝!!!
你忘了嗎?
Debbie較\沙.

尋晚九點又一奇景,休息室內有十一個沐足女按腳,全爆,我被迫退到近水吧的last 位坐.大半個鐘後那十一個人出去}身,
好似話係一隊波剛踢完.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。