推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-29 15:50 發表
版主話溢泉好.....
哪位板主?pb716?他無講間場.
我?開條thread唔等於話好,事實上,
我(同其板友)不時都有對場或個別bg批評.試找我直接、間接讚好場的一句出來.又係錯讀入想法?
或是其他網、板板主所講?唔知了.

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 16:42 發表

雖然文法唔系好通順
怎比得你賦詞呢.

你不用稱大人嘛!
今日直凍到周末, 昨日去過來日看天氣同有無癮, 多數幾日內唔去住.

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 12:53 發表

我想問一下.....
係板主, 抑或係 版主先正確呢? 還是仲有第三個寫法架?
據板/版面所示, '官方'寫法是「版主」.

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 13:38 發表

敢問版主用"板"字時是否別有用意?願聞其詳
就係我打錯.

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-30 13:45 發表

多謝C主讚賞~~
再謝c主提醒.

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:47 發表

佢當我係馬交friend咋 !

你都返來, 士夠彈啦.

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 14:51 發表

oH my friend ...

定fan先.

真係好凍.
俾d鈮x我.

回復 #273 messenger 的帖子

What does GM mean, messenger? Anyway, got to go now, still busy.

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-5 10:47 發表
GM = Good Morning!

O i c

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-25 22:19 發表

兩位版主入埋來吹
就齊歡唱...同慶賀...
昨晚我沒上網,
看看今晚趁不趁到墟.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 11:57 發表
Part 1?
Part 2?
Part 3?
大波?
多水?
車得?
炒得?
多Q?
........................
形形式式 講清楚好woh
想起, part 3此詞,都是出自舊版xocat會員.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。