推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
按完稍休息就由盈替我做一part 水療 (hydrotherapy in jacuzzi).
又係用51房最大的那個缸, 對上一次做水療已是五月的事, 房校暗, 水療「色光」效果幾好玩. 今次盈沒有為我慳料, 將上手用剩的大carton 裝鮮奶大半盒全倒入水, 今水多了牛奶的泡,
浸在水中將泡撥向身好好玩. 盈替我按頸, 手, 頭.
我覺得盈幾鬼馬.

相關搜索目錄: 水療

deleted.   

下次目標: 一個兩年前浪淘莎好紅但只返了幾個月的技師,
她近日加入鑑, 但不知她留在鑑屪迨穩定.

其實Doremi 同 39 都走左.

下次目標: 一個兩年前浪淘莎好紅但只返了幾個月的技師,
她近日加入鑑, 但不知她留在鑑屪迨穩定.
[/quote]

就是兩年前浪淘莎早更的66 (不是後來的66)
佢停左兩年無做dup骨, 但有做美容. 那時她初返浪淘莎我就做過佢亦有介紹給網友.
她現在在鑑麍O10仔, 返4pm.
她是本地技師, 我今晚見翻地, 見她少了從前的星味,
較素, 但一樣樣子不錯, 長髮slim.
dup同推油都過得去,可一試.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-8-27 09:54 發表

咁快!! 都未試39 tim.
鑑麉代支平均不及東方棕泉,
她回娘家去了.

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-8-31 08:36 發表
heard that this ex-66 Lotto bg found a boss from Lotto
that's why she quit for about 2 years
seems like she got no support from the boss now......
let's not go on talking about her privacy openly. Remember,
a bg joining a sauna does not subject her privacy to open discussion online.
Yes, this is an open forum, but there is a private channel of messaging that supports
it where necessary.

引用:
原帖由 phantomman 於 2010-8-19 19:14 發表

no wonder I didn't see him when I went there on Tuesday
phantomman 兄,阿偉處理好私事, 返左工啦, 返夜.

另外, 最新有技師100, 我見過樣未試過.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-9-1 07:38 發表
琴日有機會見見十仔
昨天+仔根本無返工.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-8-27 09:57 發表

就是兩年前浪淘莎早更的66 (不是後來的66)
佢停左兩年無做dup骨, 但有做美容. 那時她初返浪淘莎 ...
謝過報告, 等我next week試鴷! [/quote]

十仔過往兩日已無返, 我琴日 到場 maggie 同68 都咁講.
唔知佢會不會像39那樣呢?  

剛過的周六, 首次到百五客, 大概是外遊的客回歸, 但全日均勻沒谷在某時段.姊妹場維港最近都試過過百五.

唔需要比邊個高低調,因這題上其他會員也有講到自己哪日哪時段去做哪技師同哪公關講野. 你那次都同意如果你真的有去唔想講時間
你會連時間都不說,可說「近日」.
你無禮貌因你若真的做了某新技師, 你理論上可從管理聽到介紹,但你實際上又係多半先睇到我講,
禮不拘會員間不必下下多謝,
但你出言不遜.

上次維港, derrick 一話 call 鴨仔 phone號碼停左,
你就話她將轉場並你知道.
其實她根本因無交費電話暫停
我無心去理你是否作野,
但後來某日我在場, 聽到公關叫鴨仔做野
我想confirm 等derek 可mark 翻
問過原來只係欠交費, 無話轉場,
你睇, 可必作野而誤導人.

你再有甚爰g驗若講出來又要刻意作另一時間或其它,
請你自己開另一題講, 因技師availability, 會員, CDROM 都有時問到
技師「有人/ 網上話你有返工/無返工etc.......」 無謂 令技師困惑亦令技師、客因誤信而錯失機會.

高調...你知不知道你口中所說three-digit number 的至愛
怎說點睇鄐k寫野 (我好少mark佢只是佢同另一技師講後者又主動轉告我),
又或者你所說走廊撞到的技師她怎說所謂「撞到」一事(也不是我主動問).
(因為真的有些技師有睇或互相講, 當然其他就唔理)

口疏...若真有mark, 真是兩年無見, 真是講翻舊場事,
唔算甚洶f疏吧.

我無意好似上次又同你嘈, 浪費時間,
你好自為之吧.,

不用轉移topic, 亦對你以上所說 no special comment,
你自以為暗諷我而已,不過:
囡囡唔用熱毛巾----這是哪會員說的? 看過應記得.
大堂野食唔好食唔轉---------早期中期三位會員都有講
(Dr Evil, 我, SCWT)....大家講過一句就算
邊個邊個唔睬.............又是你老作或失憶,
但如我上次話職員疏忽, 我唔會開人名.
總之, 不要再寫有具體細節(如人、地、時) 的non-truth,
因為實際上不少會員、CDROM 同技師講睇到乜
......
既然你看似對所謂高調不以為然
人們就不會和你談到我(且當是真)
除非你又是對人說「我無上網寫的」
再加上你「好奇」, 否則人家不會對你講細節
姑勿論你會不會對人講「是非」.

不要再沒完沒了,
看看其他會員的表現吧.......

十仔唔會再返,現在暫時在另一間桑拿做美容, 不過會員不用問我是哪間.

本來中更的新技師191, 八月上次初做佢,咁快就已升了返早更.
佢個款有點神似廖碧儀.
十分健談, 同沙律一樣都是入行未足一年, 都傾向節奏快.
間中減慢下及靜翻D會好D.
從來dup骨都是快下又慢下傾下又靜下才好.
其餘的191也OK 了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-9-1 00:32 發表

阿偉處理好私事, 返左工啦, 返夜.
但他今次再返了三晚又無返了.............

前天起有一新靚女公關接替返夜,
名字Eva, 由於和早更Eva同名, 她選擇
用另一名字:   小白.
咁佢對腳都白.
她幾細心, 例如替篤檸茶,
篤了好一會兒, 也十分能承薀莎整體的良好待客之道.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 phantomman 於 2010-9-3 11:06 發表

oh? but I didn't see him last night ...

haha ... just noted your latest post ... no wonder again ...
I was at Windsor last night. Did you meet the new PR 小白?

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-9-3 11:41 發表

阿Yan話10仔同39都在病假中, 吹水??
咁你信唔信我呢?
咁技師唔返工好多時都假託, 但會同相熟同事(技師)講.
阿Yan 和整體管理都估到, 但他們仍會留下空間,
萬一(真係萬一)將來想再返來, 一般也會歡迎.

你這問題不易答的.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-9-3 15:19 發表

其實阿 YAN 係邊個呢? 我真係記唔清邊個打邊個, YAN 係唔係即係阿恩/欣? BoBo 我認得, 又係唔係有個叫 Ceci? 一個叫Maggie? 定係我記錯晒呢? 知客/公關就暫時唔好計先
你都可以寫阿茵.    佢返2 pm, Maggie 返12-1 pm
Ceci  辭了職

Shirley 亦由5/9 起離職.

你下次問下職員.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-9-6 21:53 發表

唔係卦,4/9 仲見到 Shirley。 
Saturday, 4/9, was her last night.
I bade farewell to her on Friday.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-9-7 00:11 發表

咁夜間主任面目全非。   

而家我覺得日間主任招呼好一點。 
夜晚Bobo收 1:30 am, 新的小白收 6am
她們幾好.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-9-7 23:41 發表

bobo 唔知邊個。 小白好似好新,唔知技師係咩力水。

寶文見到佢成日鬧職員。 
同樣, 你下次問下誰是bobo吧. bobo 有「貓紙」記低技師資料.

寶文我聽到多數係鬧女休內的技師應call 慢或報出去之類的問題.

新人舊人不時都要睇貓紙喇.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-9-9 16:43 發表

其實睇住貓紙講, 反而覺得多番兩分真
貓紙的料, 部份是客提供.

今晚做返第三日的新102, 原本她是九龍棕泉106.
返6pm-3 am.
瘦, 三十島, 中力. 手骨ok.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。