推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

70 123
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 roederer 於 2007-2-27 02:30 發表
白貓兄,近排有咩好介紹?
尼樣梗係問信差啦.
God's mill grinds slow but sure.

e, 咁我都去lu.  
God's mill grinds slow but sure.

我上次去你係度你都唔介紹我同HJATR識d人, 掛住同你果時個friend同d妹妹仔坐大髀玩.

今日在港島量地盪到好運來
SH見我成年無來
就安排J小姐給我dup.
dup得不錯啊
不過臨尾有件事影響了feel.

希望J小姐改進.

我上次個bg直情主動叫我早走

咦又有sms alert, 優惠時段三粒$468.

引用:
原帖由 charliecharme 於 2007-5-2 01:43 發表
Last time try !)^, her appearance and bone skill was OK.
After 15 minutes in the room, the phone rang, )^ asked me to do 2 or 3 sessions.  I told her 3 sessions.  Later, the phone rang again... sh ...
吾怪之上次個技師又係叫我走早

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-5-10 22:36 發表

或者該場太旺,已無需我地呢班吹水佬幫襯,佢地當換走一班瘀血客,其實佢地忽略了萬萬千千的隱名觀眾, ...
真係無需吹水佬?可能我唔講你唔知,
有人在跌咳時網出左個好運來報告,
內容九成九抄左我浪淘沙報告, 只係改改bg number, 慳水慳力, 係有人玩定間場見尼到被人插就係第度賣廣告呢?

相關搜索目錄: 廣告

我以前去新興閣
完工時, bg真係揀起部份毛巾放回走廊放毛巾處.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-10-9 13:11 發表

除左手骨掂....其它嘢呢....掂唔掂呀....
我對尼點好有興趣.

「故態復萌」即變回........粗野?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-10-17 16:26 發表

完完全全...係一頭美洲豹.
唔係同我同一科(貓科)?

引用:
原帖由 lungwest 於 2007-10-26 14:25 發表
此場Like SS????????
more ''official', organised', and 'available' than SS..

Silver Spring Sauna, Mong Kok.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-10-28 01:20 發表

I think most brothers would understand what I mean.

大家怎炸o無聊帖?
報告、吹水,各適其適,
但以上兩帖重覆#1996, 沒意義吧.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-24 00:50 發表
今日聽個老友講曾在此場locker裡唔見左銀紙

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-1-4 16:08 發表

你可以想一想做過D乜洃~會令女人的身形起大變化.  

引用:
原帖由 Adventure 於 2009-9-8 00:16 發表

But I was told 5 has gone. Is it true?
Well, at present 5 is attending to her private affairs (which remind me of my own back a year ago) and so is not at work.
I hope she will once again feel better when she is ready to return to work (in general , no matter where ) in the future.

引用:
原帖由 虎次郎 於 2010-8-21 17:28 發表
前日上去無壞到... 其實係幾時壞過?
係上周.

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。