推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 lyly 於 2013-10-23 13:38 發表 水流柴兄客氣客氣小弟粗人一個, 何來風采可言? 此處各師兄比我更溫文儒雅, 甚得婷婷及眾美女歡心約飯局一事亦要由老闆娘和美女們做連絡, 小弟每晚八點都可出現
晚晚都可出現咁厲害!
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-10-23 13:32 發表 貓兄,昨天幸見芳容及黑色連身裙裝扮,真的很吸引 .
下次找她咯
如你預先計劃時間去
有可能的話或许请婷婷問她N不N穿这咯
呵呵
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-10-23 14:55 發表 衣真也可挑!唔真嫁貓兄?先謝啦 .
隨缘啦。

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-10-23 15:05 發表 呢家炡ㄚY自己階D意好D .  幾時飲番杯~唔羷t得唔得呀 .
可能都在小梳化和師兄同坐 也不出奇
記得有位紫荆已離開的技師有次事後和我說:
那天坐你側的某某師兄啊。

係呀?當時我剛到坐下等入房  那師兄係按完出來坐多陣
我和他好似鷋疝L微一笑 大家不相識就沒说話
不過最近都見到另一位師兄多一次 就有打招呼和说再見咯

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-10-23 15:52 發表 幸會幸會 .
都唔知見過師兄未哩
我去到都係飲杯水静靜等入房
不過好似有次都聽到有師兄講起其他師兄名哩
哈哈

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-10-23 16:46 發表 失禮,山中野人不懂禮 .
係c兄你咩 嘻嘻
熱情豪邁好啊 相識天下呀!

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2013-10-23 18:48 發表 食飯飲酒就要報定名先啦
哈我怕羞報名呀希望婷婷預藻鴙琱p的我
唔知羞討野食  呵呵

引用:
原帖由 indicator 於 2013-10-23 22:47 發表 白貓兄,我個位留俾你
下?你又唔返尼喇~~
鳴鳴~~~

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-10-23 22:31 發表 明天或者后天可以吗?
这贏 由你安排
謝過

引用:
原帖由 indicator 於 2013-10-23 22:59 發表 應該還N見的。过兩天會見到你嗎?
你說是過兩天的日`定夜晚  呵呵
或許你日夜都在一地
噢 離题了!

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-1 13:44 發表 Retav兄,剛途經(無意架)校園,蛇髐W去hea下.咁好彩見到冰冰. 怪唔知得溶到師兄喇~一頭秀髮,連身黑短裙 . 笑容友善兼且談吐大方 .又要抽時間補多課喇 .
師兄 我今天下午較早段繼你之後亦見到冰冰和其他等待
入房的美女。嘻。

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-1 14:57 發表 貓兄,嘻係咪代表好鬼盞呀 ?
哈哈
嘻亦是代表你無想起我時
我就知你係另一間房
就睇下我地之V今次的缘份遊戲
有無机N同柴兄重聚嘛   嘻。

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-11-12 13:32 發表 十陀地.
婷婷 有關外型查{答覆
若带有讚許性請傳私訊给詢問會員。
傳完後可在此提會員查收。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-14 17:00 發表 老闆娘來電,今日冰冰帶左個fd來,同冰冰一樣有點野性feel,個名叫(倩兒)長腿性感,身材重幾得 今晚要開夜,真想即去
ken兄是聽老闆娘形容新技師但至此刻未及親眼見吧?
我们討論區並不限於按摩報告
是廣義的討論和分享分享所見  至於所聞
如果只源出老闆娘服務提供者而有讚許性、賣簹漱漁e
始終不是那泵n 因好像成了代言
大家知我是按xocat版規应用於此而
不許服務提借者在版面有讚許性或賣簹漱漁e提供 最好还是ken兄自己見過 就算所得印象和老闆娘之前提供一樣 或是聽其他師兄私下分享而还未見過也無妨。  雖然这是形式問題  但还是保持应用有關版规底線的一致。

謝謝ken兄向來的分享。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-14 18:16 發表 收到,不過我見過冰冰!因未有時間上去,只是報料吧
我就是未敢肯定你有没有見過 所以不N刪去你內容
僅作提醒。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-14 18:40 發表
都話見過一個囉,唉
當然喇 我未敢肯定是指未敢肯定你見過那新人未.

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-18 15:23 發表 咁多同學,唔知有冇學長到呢? 有韓式手卷,唔知D同學仔有冇興趣 .
兄我有興趣啊  不過今天未能到。

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-20 09:30 發表 貓兄,昨晚小的因事早退,未能一聚,在此謝過. 順道多謝校長及各同學們的悉心關注 .
不要緊 我也未能更早到
你们吃得開心就好  但我这星期都不能吃辣刺激性的
氣管敏感仲未清

引用:
原帖由 messenger 於 2013-11-20 11:11 發表 現正轉換天氣,要多多保重∼
謝謝 有心。老毛病幾年發一次 每次三兩星期。
婷婷工作時間長 也望保重身體
祝各位師兄和靚女們 精神奕奕 日日有神采。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-11-20 11:24 發表 貓兄要多多保重,多些找靚女按壓,
條氣會順好多
知道。
逢在外用餐  調味過濃都感刺激有簬y但不传染的
昨晚到場  氣又是不太順 婉謝推了婷婷的糖水或(柴兄留下的?)
水果
在房內破例的由`到尾都仰天
都沒要夢兒怎樣按  細\傾下 又間歇安靜下
出來自己状態也可.

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-11-20 16:30 發表 貓兄保重,秅籉^來再聊.
不知幾時再次能和柴兄同享雞煲了。

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-11-21 13:36 發表 新同事  JOANNA
名稱新騿C

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-12-2 23:12 發表 自己来看N好的,吾敢自卖自夸
婷婷 可善用本網短訊私下推介。

昨天因事 時間地礞隢K 中午上去 约了夢兒
不少師兄都提過她好客善待朋友 請吃麵包、沙律、送手信
这些我都有幸蒙受過 今次她也带了些東西给其他靚女們和我享用
雖然以前也领受過 还是感激她的一翻心意
原來夢兒周末弄了頭髮 稍為鬈曲和加了些顏色
效果不錯
冬天她不再穿夏天那件黑色性感戰衣了 今次見她穿白色衣裙
仍顯見她優美的體態
在房內的服侍和關懷體貼不減  这方面很多師兄都大讚過
完了 我趕住上路 難得她隨婷婷出去送我到電梯口
三人互道小心身體穿衣保暖 感觉溫馨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。