推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
最新的靚美容師名Tammy, 返 5pm, 來自皇室.
見面禮:  按手.

相關搜索目錄: 美容

新的夜更公關叫cat, 昨晚不適請了假, 暫未有緣見面.
Cat 輕磅, 八十幾磅.

Maggie 經理泰國旅行後昨天歸來.

好了, 說下其它意見.

X 氏家族, 包括 X 氏同佢太太個妹 (總共好似三人), 昨日到場,
X氏照樣坐前排第一行. X氏自世界杯其間就來鑑, 自那時起就是全場講野最大聲的一位. 他喜歡和公關大聲調笑. 他常常一家成棚來, 消費無二千幾都千幾, 他調笑時公關自然會應酬他.
其實他們為何不坐V房呢? 休息室不是不可講野, 但人客各適其適, 看TV, 雜誌, 食野, 休息, 瞌睡, 和老友打牙較....如有個別
客人講野太過聲大, 並且因調笑, 有公關在司令台不在他身邊招呼他時, 聽到他講野, 亦隔著二十尺以外大聲笑著(「gagaga.....haha....」)應他, 這樣特別引起其他客人不必要的distraction, 甚至覺得煩. 因為嘈, 我試過兩次垣I雜誌出去水池區避.

反而一些常客,例如天天來的那位Txxx 生, 與及另外一位 亦多來的Chxxx 哥,一到場就必逕入V房 .  「獸名」哥坐我後一排和他的朋友傾計亦不嘈.

我不想干涉管理, 但在不減對熟客殷勤招呼之餘, 管理可否作出一些修正?
如客大聲講野, 雖然不必請他細聲點, 但公關不用和他一樣那玷鳥藹a, 尤其是他調笑時.   不用一樣大聲和應他.
他隔著二十尺以外大聲, 不代表公關需要同樣隔著二十尺外笑應.
可以走埋佢身邊先.這樣, 或者可使他逐慚習慣而減低聲浪到更可接受水平,
但若不修正, 只會不知不覺間接鼓勵他繼續 大聲.

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-4 10:42 發表

講起聲大, 那位聲大似某電台播音員的熟客同佢公子星期四都
有上去, 佢地坐最前排, 小白剛返工尼位熟客亦大聲說:
「小白, 網上話你....」.(唔知係我的評語還是HJ兄的評語?), 小白好似話:

「人家俾面而已.. ...
唉...........

另外,水吧師傳煮野尚算好食, 但serves 個portion 出來有時好求其.

好似上次我見有燒味拼盤, 以為有驚喜點來吃,
點知一塊切雞或油雞都無.
我諗住佢一時失手, 反正還有敹N, 無出聲.

今次有臘味及臘鴨, 我叫了後者,
點知, 成個細煲served 來裹面只有竽頭.

今次唔出聲唔得 , 阿華幫我加翻幾舊鴨.

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-4 13:54 發表
貓兄,終於到此一遊,真係好難泊車
Hardware no need to talk too much, just not as good as 水會, but room much better
Too bad, 水池玩衫時"R" tips, 要complaint!! 如OPS一樣!
Rest room big but dark, sofa too hard, 加上無PR理,最後一個前VPS的帶我入房
做28,起初好cool,笑都無,又無幫我除衫,但做落都好傾
有力,多死力,會痛,用心但手法有D亂,look都唔錯不過無物特別
出來見到個PR眼大大係廁所出來,又整頭又整化妝,幾吸引但唔會"liu"人,好似公仔咁企係到,把\好"gil",唔錯!呢D應該係Windsor特色.
再加一粒26,手骨唔差但相頭....成日話唔夠客

會再去!THANK YOU!
落去又唔call 我.....我等埋你先走嘛.就算我唔係度, 我提定你numbers 嘛.

hoho.....原來換袍處R tip...........  (我仲估到係邊個出口講添). 有無同Bobo 講呀?
你又係話水匯hardware 好, 水匯係入口大堂、水池的燈同decor 正,
休息室色調正, 但其實實則用料唔係特別good
massage 房隔音好唔掂喎!
蘊莎sofa 又真係無維港的咁軟.
28 我第一次dup 手骨及格未算出眾,
第Я次就好D,
但佢對我有傾講架, 第一次一入房仲擦我「靚仔」話自己見到靚仔緊張
睇來佢實際手骨亦會間有參差, 希望小妮子佢俾多D心機.

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-4 13:56 發表

可能係阿CAT,細粒但茼疄uit幾..
幾咩?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-4 15:32 發表
終於到我出簡短報告喇!
技師: 68 & 86
招呼: 二個都好
外形: 86 勝一籌
骨技: 86 高好多....全程有力兼一點都唔會覺痛, 個人而言....按得非常舒服.
其他: 86 勝
我不能常做到86, 因她收8pm, 我儘量keep 到一個月起碼一次,
做佢尾工佢間中一兩次手勢立左D, 不過唔怪佢,
佢係我眼中鑑鴾T大美女之一亦係老友記(老友記還有68, 123. 而骨技我覺得86和68唔算相差大)

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-4 16:17 發表

幾唔想走
但只能眼神交流
我今晚亦唔捨得走, 但我同Cat 則唔只眼神交流.
本來昨晚見唔到她, 諗住週六晚再見, 但想起恐怕她到時放假,
尤其你講到佢咁正, 今晚專誠再去會佢. 佢一返到第一個見面的客係我,
大家交流一輪, 我提一提佢去和其他客聊, 她就去兜個圈, 過了一陣
佢又返來我身邊.
佢真係好嬌.................

Jennifer 臨收工, 亦和我傾一傾, 佢仲送左成樽香薰油100ml 俾我用
係供應商貨辦, 她因正考慮轉用那間, 故想我用過俾意見.剛好Venus
做完野出來, 我就立即取諸薀莎用諸薀莎, 請她替我做最小的小工按手.
油果然正, Venus 仲更正, 她今天戴了眼鏡成個後生靚Miss look. 她和我分享近期工作點滴開心同唔開心, 又再讚我雙眼皮, 叫我合埋眼等佢睇下真定假, 我通過檢測. 我不時又望我身另一邊的Cat, 佢眼神好吸引我, 我當下大讚Venus 介紹了o甘正的朋友來此工作. Bobo就在另一旁做勢煽動我下次再找Venus做項目. 今天dup骨M相熟技師之一, 無特別報告, 而樽油剩咁多, 寄存在場下次就交俾「曼m碧X」用.

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-4 16:16 發表

e到比維港吋
一次生兩次熟.

引用:
原帖由 hahadad 於 2010-11-4 16:37 發表
Last night was almost full, , they gave me the massage room next to the entrance to the other massage room, the room was  ok.But it was a bit noise, especially the cart sound. During the massage , I c ...
昨晚full 時是 1am 後.
但今晚提早多客, 尤其830 pm時入客多.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-11-4 23:42 發表

新見習阿 cat 真係好 skinny, 個身體唔夠儲備長期捱夜
她返薀莎之前胃病成兩個星期初癒, 宜多加保重.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-11-5 00:07 發表

在維港試過一次係 bobo 幫我跟技師,上次係蘊莎又咁o岩係佢跟技師。 

可惜佢都唔認得我。 
可能因鑑鴷薿妨К為暗.

引用:
原帖由 echoact3 於 2010-11-5 00:49 發表
請問何謂小工? 又是否有大工?
按手採耳修甲小工, 推淋巴做熱石、草球, hydrotherapy , 磨砂, facial , 磁撋奶j工

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-5 10:26 發表
very full last night................just re-mark 36.

R Tips:  Locker我自己就有比開, 水池我就冇乜, 不過佢R到出口, 我都吾介意。琴晚就冇比, 因根本冇人係度。
你應是9-930 pm 到? 又和兄緣慳一面.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-5 10:26 發表
very full last night................just re-mark 36.

R Tips:  Locker我自己就有比開, 水池我就冇乜, 不過佢R到出口, 我都吾介意。琴晚就冇比, 因根本冇人係度。
可覺得沙律比前稍有進步, 較到位? (更準、貼、或剛柔恰份)

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 10:46 發表
師兄:昨日由33主理,感覺美好。
又初次下水,感覺舒服,容易入睡。
33夠高哩.

40度水, 我就浸足20分鐘長哂汗才上水.

哪位美容師為你服務?

相關搜索目錄: 美容 SPA

昨天打去, 聽電話的應: '你好維港棕泉'

就知係Bobo 一時up 錯,
原來維港有一客來了, 還開了course, Bobo 一時興奮.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 10:57 發表
師兄:初次給so菲亞主診。按摩60分鐘。
她話我,血氣運行快。
原來係「親 ai de」.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-5 11:07 發表

可能我做佢D時間尚早, 所以力水好足, 我自己就比較喜歡86.
不過我更喜歡試新技師...
大把你試,
仲有九位靚美容師.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-5 11:12 發表

我第一次做佢既時候都覺得佢幾Ok. 呢次都係。
不過如她前額的流海剪薄D就更好了.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-5 11:13 發表

是930走
我和你時段口供大致夾, 證明我地唔係亂吹幾時旺.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 11:17 發表
師兄:我要分流下:做足九大美人,在耶誕前。
測試下,血氣運行結果。
下次1600出發。
我支持你!

下次明晚到.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 11:17 發表
測試下,血氣運行結果。
秋冬勝地: 鑑麰概f.

引用:

我會將這些反映之事話俾志哥聽, 不過志哥話上次技師R 代支的報告
男老細自行第一時間睇到.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。