推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 11:29 發表
師兄:請問有那九大美人,名字叫什泵W,可告訴嗎。
感謝!
按加入大約次序: Jenny
                            Sophie
                            Venus
                            Jojo
                           Shirley
                          Josephine
                          盈
                          Angel
                         Tammy

相關搜索目錄: SPA

其實薀莎職員雖然唔係全行最高人工, 但場旺左後, 常有機會
「食雞」
細雞...當日客達121
大雞....當日客達151

食雞係雞錢補貼, 每隻細同大幾多唔講o勒.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 11:44 發表
師兄:原來做水療的師傅,是在休息室內,穿粉紅裙的姑娘,

未做水療前,全不知是她們,我還有一小工未做。

昨日在維其浴房隔離。
都話粉紅兵團嘛.

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 fitman 於 2010-11-5 14:22 發表
more or less  SSS the same
應該係當年旺角三大旺場寶力湖、銀泉、太子城
鼎立時已有的傳統.

日更侍應Fanny 今月起已離職, 不過聽講可能係暫時性.

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-5 18:53 發表
再一次多謝貓兄給我一個完美的日間偷跳
再一次多謝貓兄給WINDSOR認識我呢個新客
再一次多謝貓兄安排7仔做我
7仔外型唔錯,高,北方SIZE,但人很好,好NICE,講野1D都唔煩,令我忘憂
MASSAGE好SPA TYPE,唔 ...
今次好過上次哩,
都話一次生、兩次熟.

7仔話你乖, 乖乖俾佢按.
佢係上海人.

你仲有俾Jojo 按手喎.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-5 18:19 發表
師兄:粉紅飛飛,待我遂一雙對,可以的話,明天由天使做起。
如放假的話,就由美人安排。
天使酮X細心, 等你報告.

引用:
原帖由 shin88 於 2010-11-5 17:19 發表

九大美人,何其吸引~~
真的要會一會
還有多位美中式按摩師.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-5 22:25 發表
我首選
Venus
Jenny
Sophie
JoJo
Shirley
Ying
Josephine
Angel
Tammy
即是你已做過哂所有喇.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-5 22:28 發表

有冇C-Hing做過113呀?

文靜少女, dup OK?
我post #1453:

返4pm, 和28一樣來自銅鑼灣大班. 是少中女,不是少女, 但走肥、順眼,
中大力, 用指為主, 推油非常好, 推髀筋有一手.

薀莎大佬今天周六牛一, 生日快樂!

昨晚930pm 我臨入房前, 職員在水吧處為大佬唱生日歌,分梲|
我估大佬今明兩天放孖day, 他平時工作時數例有多無少, 樹立榜樣 , 今個周末好好休息享下天倫之樂, 咋晚大佬稍後就和日更職員出去慶祝了.

去開鑑, 應知他們天天所稱的大佬是誰,
當然不是男老細.

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-6 22:18 發表
never tried 168... but tried 68.. not bad.. Planned to visit there tonight. Should be busy.. i
Not necessarily. Act now by phone booking if you are sure of your time now.
Last booking preferably made right now, so that 68 (if it is really her you mean)
can be off work in 2 hrs' time.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 10:31 發表

邊D號碼呀?

你只/特別喜歡靚八? 我好久無見她了.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 10:33 發表

唔通妳講寶文哥...

呢個月好似BoBo同Eva都係11月份生日
Yes to your question.
Eva 係人馬座但我唔記得係十一月尾十二月,
但我應承過有野贈她. .

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 10:38 發表

沒有啦, 貓兄都未, 小弟更加未啦, 有幸全部傾過計這, 見過鴾E大紅粉靚女, 嘻 嘻

多謝, Jennifer / Maggie 引見
如果計要入水療房做的, 我未試過Jojo, Josephine, Shirley,Tammy.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 10:41 發表

首先,  唔該貓兄先,

哦....值得一試嗎?

聽說她少出聲, 好少mark單, 想去支持她.

同166比較呢?
166好喜歡說話我估佢dup骨時唔說話佢會悶
而113較靜, 但骨技甚佳, 值得你M.

想起Cat (動作) 的樣子真可愛.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-7 12:03 發表
師兄: Venus 美人返2.4.6。
在下有幸,遇上她
Venus 已比以前早返, 返 2pm.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-7 00:08 發表
師兄:壽星公有返。
是日做髐蘉囓峏@啡加美人 Venus 正。過了第二關。
還有七關。
今晚遇上查牌,是我的首次。
差唔多例牌每個零兩個禮拜就查牌一次, 阿sir 唔會巡房,
突然房全部燈光大家知咩事.

相關搜索目錄: SPA 水療 咖啡

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-7 00:08 發表
師兄:壽星公有返。
咁你有講happy birthday?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-7 10:24 發表

佢都幾ok架, 人見人愛, 車見車載
我就算有車都車唔到佢, 佢住好遠, 我有一次陪佢等長程巴士站頭送別.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-7 10:25 發表

SO SWEET
我上次生日佢都對我好sweet, 禮尚往來.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-7 10:26 發表

不過我仲覺得現在太多美容師了,

請假又要扣錢呀

好似好嚴厲
咁先排盈去旅行應無扣錢掛?
大家姐Jennifer 就快都去旅行喇.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-7 10:29 發表

好啦, 我去M佢, 支持佢

仲有18, 20, 28, 33, 68, 86, 113 同新既123

有排玩了
仲有 7仔, 98, 121, 122 呀.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-7 10:54 發表

Venus 我的情義結, 唔知幾時我先再見她, 因年尾較忙 冇空呀!@

佢真係善解人意, 我同佢一接觸之後, 就一夜傾情了

越想見佢, 就越怕, 難為情了...
佢做野有自己原則, 不為某類客以高代支對她不接受的要求所打動!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。