推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

(轉貼) 早兩日返工得9閒,睇左成日成人資訊,攪到心痕9癢,決定捨遠圖近,放工(當時為晚上六點後,所以一定屬於夜遊 ),即刻call架八折黨打的落老旺新興9樓開餐,事關今期我儲夠3個印花,可以用特價328玩返個B餐,爽呀!

上到去見休息室有兩個客食緊野,以為好少客啦,點不知一入更衣室至知原來有好多locker有客用左,即係好多客上左房啦,唔理咁多,就慢慢沖個靚涼洗乾淨出返休息室整返杯大力飲下先,轉頭個4哥經理就過黎問我想做邊個女,但又話家陣得返一個狗仔得閒,咁即係點呀?要我侷做佢呀?我當然有我自已主見啦,叫佢俾個菜單望下今日有乜女返,望一望,問左兩個紅牌都話剛上房做野,跟住問碌ling等幾耐,佢話等5分鐘就得啦,就拿拿臨叫佢安排上房,過一陣,佢就話可以上得房,行去房間時,離遠已見一中等身材長髮女子係房門口等我,一入房關埋門,都好黑下,一時未適應睇唔清佢乜樣,但佢就已經攬住我抽緊我水,又逗我細佬一野話好夠斤兩喎 ,跟住就除左我上衣叫我趴係度開始Part 1啦,到佢開始時,我叫佢幫我除埋條褲,話咁樣我會舒服d,佢就即刻笑住話好呀,講返佢做Part 1,肩、背、腰都做得唔錯,落位夠力又準,但都做手、腳時,就有d求其啦,但係邪骨場黎講,都值70分架啦!

到Part 2啦,佢用毛巾遮晒d窗同燈之後,除左件吊帶小背心同個bra,就開始用對手輕輕地由我個背脊r到落我pat pat,來回r左兩轉,之後用兩個小乳點同我做BM,而雙手就集中r我pat pat同挑逗我細佬啦,俾佢挑左一陣,細佬都慢慢變硬頂住張床,為免自已難受,當然轉返個身先啦! 轉身之後,佢就啜我linlin同好溫柔咁摸我細佬,摸左無耐,佢就用埋個口幫拖,一口擔住我碌野係咁吹,仲吹到雪雪聲,我亦同一時間摸下佢個pat pat,一摸就知道岩feel,事關佢著左我至愛touch既茶包under,二話不說,係白滑既pat pat又搾又摸之後,開始試探下可唔可以向個窿窿進發啦,輕輕挑起佢條茶包帶,跟住以中指試摸下窿窿外圍,無反抗,得左! 跟住食指加入行動,開始又鑽又挖,唔使幾耐,個衰女趴係我身度係咁呻吟,但隻飛機手就無停過一路係咁又上又落,攪到我都不知幾興奮,佢落力時我都唔同佢客氣,終於出埋無名指去服侍佢個窿窿,係佢流晒西水又嗌話漲到好high時,我都終於爆出左啦 ,呢鋪大家都好high,賽後回想,久唔久食個B餐又真係幾爽既!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-1-26 22:29 發表

依 D 唔一定用次數來衡量的,有 D 做十次都唔會有,但有 D 第一

次就已經無私供奉獻,視乎 BG 的心情 。

即等如送大餐一樣,可遇不可求,撞手神。
我已經十一次左了, 但我諗緣盡左了.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-28 09:40 發表

計百分率jei!
可能你靚仔, 10次有11次~
你去多10次, 繼續有11次。

不過我真係, 次次遇著都夾到實一實,
乾到死, 硬闖, 只會大家不快。唉~~~~~~~~
係同一個bg, 唔係11個不同.

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-27 22:05 發表
知我莫若貓兄

引用:
原帖由 Kyoto 於 2008-1-28 14:42 發表

師兄果日你有上去嘛.

我果日夜晚12點上去.

聽相熟既BG講的確有技師中放蛇.

好彩我一向都夜一夜先去JEI
係一個放生一個拉左.

引用:
原帖由 o811o 於 2008-1-28 15:21 發表

請問知唔知 number?
唔好講喇.

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-30 20:44 發表
今日收到一位朋友報料,叫我如果上新興玖樓,就千奇唔好信夜
班鶡鼽g理的推介,咁我咪八卦咁問佢,因咩事咁火滾囉 ???
佢便一五一拾咁講出薄A佢話昨晚一條友,貢上去又冇做足功課
,沖完涼咪坐在 ...
算啦,你朋友好又一餐唔好又一餐,
都係唔dup得, 四得中既大波無講明真.
講笑.

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-31 18:45 發表
早前看過c-hing的留言, 說^@有一點假, 我都有差不多的感覺, 不過再想, 對方無非都是希望令你滿意, 令你投入, 可能表演掌握得不好。有此用心, 是真是假, 高音低音, 都是動聽,
但我覺得高音得滯難聽.

引用:
原帖由 joe456 於 2008-1-31 21:28 發表
有無蠵罌NO. 推介...!?!?
日夜都可以...
放過囡囡吧,
挖得多好傷.

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-31 22:08 發表

咁貓兄你又講得冇錯,所以我咪同佢講多些
留意一鼣o裡各兄弟寫的報告,做好功課咪
唔會再有類似事件再發生囉 !!!
但間場較好的囡囡買少見少了.

相關搜索目錄: 功課

23 好似早更新囡喎, 有無報告?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-18 18:45 發表
先祝各位次次都食都好o野, 身壯力健。

來一份新年報告。新年囡囡不多, 撞手神, 挑左個*)。
印象中好似有c hing試過, 不過佢就說自己新來, 不是以前的*)。

相頭: 8/10    不錯,
身材: 9/10    上圍不算巨 ...
其實我都試過佢,很同意你報告的內容,
補充,佢面型較橫,但樣真算唔錯,
皮膚又暖又滑,腳靚,
雖幾識tum人,但有d假
招呼令我想起先排夜更8仔,
不過80下身係除外唔除內8仔除內唔除外,
質素方面佢係尖咀場撈亦吃得開.

發哥對我都算ok既.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-19 22:18 發表

鴻兄 ﹕咁請問你認為有咩號碼番啅指數係最高呢 ???

問佢? 又守秘.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-20 09:45 發表
這是一份遲來的report, 是一個大家熟悉的數字 -- (@
(@的報告之前已經很多, 希望大家不會嫌多一個吧。

相頭: 8/10  多數囡囡都是見光死的, 她反而是走房出來接我, 而且樣子不錯。
身材: 7/10  個子不算高,  ...
寫得有心機!

有網友話見過佢面有少少痘痘,我就唔見有,
不過就算有都係「青春」豆啦.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 03:09 發表
早兩晚的報告...

轉試新口味... 由場發板... 介紹 #^
新轉場過黎... 北妹... 約26左右吧!
相頭普通... 身材偏胖...
因為實淨... 可以用有D肉地, 少脂去形容...
但相信佢唔係輕磅之類...
我不喜歡她很做作 ...
小馬, 囡囡都同你TEO及bj了,
你何必計較她的做作呢?
有時女女待人及溝通經驗不足.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 03:09 發表
早兩晚的報告...

PS: 某職員之貼士有時仲好D!!
哪位呢?

引用:
原帖由 ggg2004 於 2008-2-24 11:43 發表

識唔識tum人就唔知,一入房就不停問我野,乜水介紹我呀?有冇老婆女友呀?你mark我定經理介紹呀?九唔搭八,...審犯咁審,佢相頭又唔係我杯茶,冇晒mood;草草了事,原來要搵一個有GF feel鵂磝黚u係可遇不可求的..講開*),有感而發吧∼
如你真是指*),
那麼她上次就單刀直入話叫我同佢同居好唔好,雖似戲言,亦見佢擺明車馬溝客搏唔駛做.
希望佢M到願者.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-25 11:21 發表

HAHA~ 佢咁問你呀!
好x野
以佢樣貌在新x9/f, A-F算咩grade?
B+   

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-25 11:25 發表

貓兄... 我不是計較... 只是講出事實...
有兄弟喜歡... 有人不喜歡...
老實... 我寧願佢唔多出聲...
但同樣亦有兄弟唔鐘意囡囡唔出聲好似啞左咁...

呢個係個人喜好問題... 無得計較... 亦無得比較!!
但 ...
我的做法, 若不是態度問題,是溝通技巧問題,我會臨走時提一提佢將來改善,就算我唔翻麥佢.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-25 11:30 發表

thank you or your reply
咁邊個可以取得A級?
我都唔知.

以前121睇落都有B+, A- 既~~

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-8 18:23 發表
(轉貼)分享另一掃背囡囡  

早幾晚洗邋遢諗住應儭`洗白白,重估會好多人點知,
又唔係勁多人喎 !!! 初時諗位找紅牌點知話剛剛上魕苤A
咁咪話 &! ,因這位囡 ...
這個就是單吊兄你做開的新興閣/金多寶&!:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-27 10:04 發表

單吊哥轉貼 ga jar wor.
單吊係轉貼自己報告.

佢post #1248亦再二次報告.

引用:
原帖由 nini_cf4 於 2008-3-1 20:51 發表
俾個$4xx 又K,又要送 吹 ,老馮咩!
將心比己,唔幫你吹又係$4xx,吹又係收你$4xx,你想穨r!
成日話自己靚仔,係呀~好靚仔呀!咪又係要俾錢!
如何如何 - 大樹菠籮
咁靚仔,出去M多躘OC 囉 ...
有感而發?

(轉貼) 早場既話...想要大波就87, 小家碧玉就99啦...

87尼到有巴打提過,99就唔知ching 有無更多資料?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。