推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿2011

浪淘莎桑拿2011

這三年來我日間無再去灣仔浪淘莎桑拿, 但其間晚上有去過.

昨日日間去過. 日更鐘房亦是那位女職員, 日更locker 仍是那位青年, 服務水準保持.
沖涼booths 牆去年已翻新, 也加多了一個較低的射水位.
休息室地毯和梳化去年都換過新的了, 仍是主調的棕色.
整體而言浪淘莎仍然算企理.

電book了技師128 (返3pm), 即是以前薀莎水療的Sophie. 電話上我認得是Ivy, 但我無提是舊客的我.
到我入休息室她才知是我. 因休息室裹少客和大家咁耐無見, Ivy坐我旁和我聊了許久,
謝謝.   日更經理今年初巳換了是曾工作於北角區桑拿的Neville.

入到房, 也見房的牆紙也已換了.
和Sophie聚舊的時間也很快渡過.

現在夜更經理仍是聞名齋場界的好好先生Ken哥,他多年來都得到客人和技師的好評.
夜晚的雙鐘特價$348已提早了在1030pm開始, 日頭仍是2pm前.

下次再去.

相關搜索目錄: 水療

有一極靚number放大假要下周返.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-15 12:20 發表
有一回,比右邊頭房,極多燥音,

因在休息室後面,勝在技師有實力。。。。
我尋日間房就係走廊尾, 尋日雨天不多客.

做早更22.

相關搜索目錄: SPA

吃了貴妃雞飯加水疍(內有肉碎), 渴了雞腳湯.

早更另一靚,短髮公關叫Kobe.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-17 21:50 發表
我  果次由早更 26 主理  ...
這number 聽過.

做過早更28,
眼大長髮靚女,
中力. 由於傾開又係發覺有她在別場的姊妹我識,
大家有好多共同話題, 輕髮渡過兩粒鐘.

浪淘莎而家有D床個邊爛爛地, 係時候要換.

日更locker ok,
但換袍的那個想人簽飛, 但做野唔落力,
唉, 尼樣都係好多場既通病.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-25 09:50 發表
其實果位知客,不知邊位是食客定骨友,

大家都同一樓梯上。
知客應多look out, 不是低頭.

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-5-26 10:54 發表
點解 "龍鼓灘" 及"月聖使" 師兄, 最後由"白貓兒" 師兄編輯既
所貼帖內有影響技師工作的字眼.

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-5-26 13:37 發表
but the day shift manager Jack is gone
should be more relax now
Maybe this is your wishful thinking.

引用:
原帖由 分文 於 2011-5-26 14:48 發表
有我監察不會有過去不良成分!
過去曾不慎言詞的某會員已汲取教訓;
不要老是往壞處想,
你本可以從正面提醒,
但你總是這種口吻,
抽水有啥用?

迫技師吃苦? 你唔好咁牽强, 屈得就屈.
三年前有技師被影響, 那時我無返來論壇,
舊題目失控 (那時你又有無出聲!?),唔等於而家會.

現在報告巳是歷年來minimum detail,
以你看最好セ報告都唔出,
咁你亦無機會抽水自聊.

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-5-26 13:37 發表
be careful of what you said about the BGs, they will be affected by the content here
but the day shift manager Jack is gone
should be more relax now
此題目上不排除已有/將有人化名/多重身分入來搞事,
為保障技師, 有需要時我會编輯言論, 扣分, 甚至禁言.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-27 10:00 發表

首先有貓兄監察, 這forum 的氣氛已大大改善, 虛假或失實的報告及言論已受控制.
為此我要感謝貓兄 !
我相信許多兄弟會有相同的看法 .

有心的兄弟,如果看到不實的報告,應該PM貓兄代為處理 ...
謝謝Oilking 兄支持.

虛假的報告, 以圖引起會員注意, 本身未必會影響技師,
但又寫no 甚至到訪時間, 令有關人士狐疑, 為技師徒漆烦惱.

也更不應寫了直接對技師有影響的言論, 無論事是真是假.

對, 平時無出報告或參與健康討論, 突然間又殺出來抽水,
居心何在?

引用:
原帖由 分文 於 2011-5-27 11:20 發表
這題上有無人說交換短訊?
有無這題甚至這論壇,
骨客一樣可以以其它方式, 如電話, MSN. QQ, sms 交換.
就以這壇上, 不同題上間中都會員說互傳, 其它論壇亦是
不論骨場, 樓上spa,
重要的是, 對未可信任的人, 不宜給予一些資料, 如技師不是和每個客都會講的一些話
技師會同一般客講的, 如返工放假時間,就壇上講無問題.

互傳亦不一定牽涉私事, 亦可以只是服務方面多點的情况.
相反, 技師亦會在休息室談論到客人的點滴.

根本在任何情况下, 都無可能監察,
亦無人有權監察他人私下交換信息(任何媒介),我卻可監察公開的情况.
只在於每個人權衡利害, 顧及技師.
.

夜更近期熱:  60, 高, 之前維港出師, 中力, 笑容好, 温柔有女友感.
                     2仔斯文型.
                     83     24歲, 但看來年紀大點, 新出師.
                      中更 33

引用:
原帖由 日日夜夜 於 2011-7-30 06:43 發表
睇完動漫節, 後來揼揼,舒活筋骨*
那天去完書展講座, 也本有意.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-14 21:21 發表
夜班  占哥 , 轉返早更 *
Good, thanks!

carmanlam
科林不是抽水的地方
多年前的單打文化大版主早已禁止
此場我好少去. 我以前亦早已說過,
你不必次次依附在我的舊題上. 正如你當年在我開的舊題上,
而我聽技師說也看過你當時的言論.
你可自開新題
文責自負, 如有違規內容我也會刪,
抽水單打我亦不會容許.
此題鎖但不刪,  要就自己再開

其他會員亦可以開.

後補:

我不容許抽水、單打,
從不是維護一己
此版上我一向有處理間中出現的抽水情况.
抽水會扣分, 頑固會禁言

仲有,唔好再次扭曲我意思
我從來無話唔可以係齋場題講vas 的可能性
亦無必要唔講而係唔可以連結講係邊個技師

尼個分界我講過好多次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。