推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
下次要探Ann, 老朋友

全盛時期的第八個第九個都走左好耐喇
venus 放緊大假都唔知會唔會返來.

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-2-18 16:32 發表

係咪以前鰜蚾給L? 不過我吾識。我重以為新tim!!
佢唔講PTH  喎.

講國語果個未黎.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-19 00:26 發表

師兄:是日做, 她短頭髮..是我的新美容師..
早知請你代我向她問安.

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-19 15:41 發表
師兄:明早天氣寒冷, 跑完馬拉松, 走去焗鴷,

M過新加入的技師, 試..試

其實下午K完骨, 可否不出房照訓????要記住問阿PR ...

或在休息室訓訓..... :sleepi ...
新的可試下擦膠.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-19 21:38 發表
閰迡鰹v傅都一樣, 晚上630專出冷飯,

都係唔食比番佢.....
佢果味生炒骨唔錯.

瑩的流感好翻, 返到工了.

以前吇短期返個的一個夜更PR  阿K,
靚女嬌滴.

而家返左尼正學緊美客水療,
但又病左, 睇下這幾天返唔返到唔尼
都可以出下休息室吹水.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 rollover 於 2011-2-20 18:33 發表
visited the place around 3 pm.  nice/clean space. and the BG was talkative, nice look, good tech.   however, the receptions are so cool, and asking me for tips 2 times.. this is a bit disappointing.
RECEPTION         ASKING          FOR           TIP !?   

Why   not?

引用:
原帖由 rollover 於 2011-2-21 09:20 發表

I am not saying the girls at the front, I mean the boys working in the locker room, and bathing pools.  I didn't go too many Sauna, about 4 to 5; this is the first time I was being asked.  I don't m ...
Oh      I   see.................

引用:
原帖由 stupidman38 於 2011-2-21 16:51 發表
個水池的人一向唔掂,我從來都唔俾Tips。Locker都系一般,不過我慣左擺低20,面口對我算系甘
我既不去為佢地幫口, 但舊年今年我去兩間東方棕泉, 亦唔好得去邊.
反而幾年來維港棕泉locker常有轉, 無乜爪tips.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-2-24 17:16 發表
何必又要明顯地書明比較?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-24 17:06 發表
在初期, 公關茵不會上前問侯,

現在變
又係因為知你邊位?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-24 23:36 發表

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-25 05:46 發表

叻叻...被她估中...
Not   really估中, 其他PR早知, 話佢知.

我而家出發去喇~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-2-25 13:31 發表

系咪搵你 favorite 技師呢?
我下星期會試下佢
唔該唔好人云亦云favourite尼個爛字
如果你由頭到尾成條thread 睇晒,
你見唔到我有講my favourite
我同好多技師都熟,
狶痡q無single out 一個係度叫favourite,
而我今天做的, 也不是你心中所想那位.

近日天氣轉暖,
可能明天會幾旺.

有時旺的時候,
連水療房給中式按摩的客用外
有時男賓仲要用女賓房,
我試過.

相關搜索目錄: 水療

今天到場,
兩個locker其中之一的阿L 趨前招呼我
我伺機輕聲向他提起那天
有關oilking兄那單野
向他「拜詫/囑詫」.........

入到休息室,
和某公關提起
她說昨天開會已傾過件事.

走前, 見到水池locker 部長,亦為此事向他「囑託/拜託」

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

如果客人覺得被service provider offended,
即使當中有誤會
只要人客不是unreasonable,
service provider 應秉承
'customers are always right' 的原理.
向人客作某種致意.

就算是誤會,
service personnel 應檢討自己的舉止言行
有甚洶ㄙ人客對這種CLASS  的場所的員工的期望,
並保持得體而非輕佻的形象,
有過則改之, 無則嘉勉.

Bro Oilking,
I sincerely hope that next time when you visit Windsor,
upon your entry into the locker area,
you will get back, with dignity,
what they owe you, though perhaps inadvertently.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-2-26 05:36 發表

gotcha bro
Sorry if I sounded too serious in tone.
I am still busy; hope to report about yesterday when I have time.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-26 06:57 發表
他們有上來觀看....處事快....
還欠了點...
(不是快方面)

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-26 07:20 發表
2 樓雀會停業, 又小個地方.....

曰後...寧靜...
所以暫無點心了,
希望老闆娘快D 找到caterer   承接2/F.

昨天沒吃午飯而去,

走前約430 pm 在休息室吃飯,

飯很熱的.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-26 07:35 發表
師兄:昨日冇在夜更再度進場....
無lu, 昨日有個落book水療, J  和我都估是不是你,

但不是.

相關搜索目錄: SPA 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。