推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

106 12345
發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-28 18:00 發表

尋晚我都去o左,見到休息室張梳化,
就知相中囡囡係呢間場(Andy仔主場),不過唔知係QQ o者!
我尋晚試o既都係濃縮餐(不過照樣超時15分鐘左右),囡囡係"實發",高大、野性、主動,不過髮型一定唔o岩貓兄你,一頭爆炸裝。
相頭:一般、爆炸頭加上化妝有D av feel
香港討論區身型:高頭大馬(168cm),少肥,38B
骨技:中上,都算夠力o個隻
性技:相當投入,江河缺堤,叫到蚑煠甘嘈
foursea兄的實發報告:

做了!*短餐,wild cat外形,雖然是短敘,但都做足工序.
!*青春活潑,part 2工夫成熟,唯一不足是身高173cm.在lift內看到其他bg的相片也ok,可以一試.

pkdonald兄的報告:

時間:1530-1600
地點:偉華11/
一上到去,冇咩人,locker 仔例排招呼,沖涼,呢個場不嬲花洒都ok 夠力,不過上面有個「血滴子」型大花洒頭,想問下兄弟係堅定係裝飾?
沖完身,同好多brother 講一樣,都是DIY,即係自己來,之後行番去睇電視同睇「油王」,locker 仔問有冇熟 number
我開易ling 同!@# ,可惜都唔中,因為響下面等lift時已經睇中
唯有等佢安排,不過都係果句「大波,好招呼,唔好太老」
睇左陣「油王」之後入room
嘩,因咩整個爆炸頭來?初時都有d 吃驚..........慣性動作,「搜下身」先,嘩,唔係假,對野好大好軟,100% 堅波,好好玩,都玩左成10分鐘,佢不停話我變態又傻笑,不過唔理lu,叫佢同我戴套吹,都好比心機,仲有幾下入哂,我都有d 頂唔順........
忍唔住叫佢停,之後「狗仔」一路推,一路玩下波波,轉左幾個姿勢,最後用番「狗仔」完事。
同好多borther 情況一樣,都係齋搞,冇dup 到,不過冇咩所謂。
總結

!* 的評分
身材: 4
相頭: 2(可能有d 兄弟頂唔順佢個髮型)
服務  4 (可以隔褲玩妹妹,可車,仲要佢叫得 o大大聲同ok 窄)
番啅指數: 4 (因為都幾多其他選擇)
!* 都幾巔,因為我同佢未開波之前,有另一個bg 留底左件衫響room,佢果時都除左上衫,我就咩都冇,佢都開門比個bg 都幾驚..........

相關搜索目錄: 化妝

囡囡D2: 易衫

易衫返早約1pm, 廣西人,做過新溫泉.有高度長髮, 有髮香, 上圍約33”. 我入房佢有圍抱輕吻我, 但見佢笑容甜,像已走左的那個九巴酮X的風格,輪廓方面面色不夠白和鼻子稍圓不夠挺,扣分. 像易拎一樣先重點dup我,dup得好好,時而摸下我頭髮及面.推油有力聽到佢發力時關節咯響. R pat pat 也不錯,不過只約一分鐘,出房拿熱毛巾卻耐了點. 第二拍TEO, 並叫我幫佢手除, 條底橫好幼,除剩佢條肚.身型曲線正只是波不夠大.
錫我lin 好有心機,但較少我喜歡的錫面頸耳,但用利在我膝蓋打濕圈,不過我果處唔敏感. 接著幫我輕洗車底及啜o朗o朗,用口帶套吹.進入後發覺佢下面濕但有點闊容易滑出,佢本身被我錫時都幾敏感,叫聲動聽.
易衫招呼屬中至中上級,酮X動人,但應敷些遮瑕粉以補面輪廓的缺點及兩邊鬢位偷薄少少以防dum落尼.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 至愛火鍋 於 2008-3-1 01:10 發表
呢間場D囡囡係咪全部可以TEO架?係就正啦
大多數而非全部.

引用:
原帖由 foursea 於 2008-3-14 11:46 發表
某個晚上做了一個本地bg,投入度及熱誠均不足.
當bg只是躺在床上分開雙腿,完全沒有發聲,及表示沒有其他身體部份接觸,對於我等老弱殘兵,實在是一個很大的挑戰.
在這等壓力之下,實在是"非不為也,實不能也&quo ...
可否告知是哪一bg? 間場好少本地,我想應是夜更了.

引用:
原帖由 foursea 於 2008-3-14 12:38 發表

正確!
不想壞人家工作,可能小四海不是她的一杯茶!
明白兄弟你的考慮!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-15 01:54 發表
上星期,又同andy出o左去,
我介紹佢試QQ,事關佢話好死ョA
QQ雖然相頭怪怪o地,
但係身材都骨技都唔錯o架,
不過andy話囡囡係假o野o羅。
我就試易拎,我都唔知點講好,
總之囡囡得一個優點,就係 ...
咁又唔好話QQ相頭,佢都係似後生寶珠隉A個面窄d (?唔知點講)  

106 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。