推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

都好, 等你.

各位, motorcar兄當年係到好紅架!

東記來了三個新女, 116, 102, 22, etc 其中有陀地.好似樣就02好D

有無人敢試?

hahaha

我稍後會一次覆詢問
但強調條女唔算靚,順眼la

你再問下WW, Jd 等意見

risktaking既task就交你了, 大哥!!

hehe..你唔係流汗....係口水

東方阿May過左去東湖做知客
唔知東方X 號會過塊去呢?
傾掂更數,有機架!

咁可以同119, 91, 81等爭一日長短.

話時話, 原來兩間東記有其中老細是共同的.

尋日除了遇上大舊網友
外仲又再遇到果位成日上去一做做兩條女兩轉的常客
又傾起, 原來佢做尼做去都係8, 9個固定bgs!

dup得哥D, 如88, 89, 32.....

佢點識做? hehe

119, 我第一次找她, 增值已用哂了, ><............

咁究竟123仲係到?

100今周無緣, 下周喇..

諗起佢伸條利出尼既樣好有趣.

yes, 東方東莞妹5仔今天正式上牌,早更

number is..............

我煩的是仲有無新人岩我
唔係搵舊

honey唔肯見honey?????????????

東莞妹

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-10-14 01:21 AM 發表
昨晚試了#26,善解人意,我俾80分。
哈,佢點善解淫意?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-14 04:34 AM 發表

Thanks, 貓兄
should be 22!

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-10-14 06:02 AM 發表

之前我係東方都問過佢,佢都無咩意欲想過東記,估唔到現在真係過左,對於我地黎講係好事,因價錢平左
should be 22

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-14 05:25 PM 發表

重有 衫檸/鯪魚 同 48 呢!唔好走寶呀
02你做左味?

等先頭部隊.

Yes, 6被人取代左.

櫃面撞著yao yao jiu
被佢一野打羅友.     ><...........

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-10-15 07:11 AM 發表

唔該晒
22已改返中更.

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-10-15 08:54 AM 發表

聽講100係平胸的,唔知佢邊方面吸引到大家呢? 係唔係有美腿呢?
錯失上次機會後,至今未有緣.
等今周!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-16 09:42 AM 發表

做突!應該用「賣飛佛」黎形容 ... 我梯鼠你知架
咁你見過味? Jd只說新女中佢較好樣.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-16 09:43 AM 發表

先謝過 ... 拔 ..... 舊 6 仔去邊呢
佢臨走前兩周,我在櫃面撞過佢
佢又係一路食糖, 眾目下俟我身問我點解唔搵佢, 後來call佢,佢已經又唔返了.

係hi大左可以好顛的feel, 最懷念走廊及床被邊一啜~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。