推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

開年骨火, M翻靚小師傅Angel去除, 鬆哂.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-8 20:55 發表
Angel 也是我的至愛。
尼過我知.

剛上次都有同Angel 提起跪功.

引用:
原帖由 2081 於 2011-2-12 07:55 發表

咁好?有冇提起我
我都唔識你, 亦不會和技師提起討論區會員,除非在自己主桑拿熟的就會.
我麥Angel那天你也未講你做Angel.

我係其它桑拿都做過津津出師後生,靚的,
即係係津津唔留得耐?

元朗銀湖, 有後生的,
都曾漏出去油尖旺.

其實ching 們有不快事件大可大早report,
毋須因之前報告比較正面而避.

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-2-28 23:11 發表
你們唔好這樣啦,係那個wai wai的笑容差少少,但係我們上去都係想找個好點的技師姐,有兩個技師做得好好,油其係eva她的手法一流,不過我做過她一次這么大把,下次上去就卑人做左了,不過我下次wai再去問她 :very ...
wai wai 都有淺笑加埋佢事業線幾性感架.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 06:58 發表

有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢鄐艀悗,所以趕客鄍J,唉!
有些技師都投 ...
咁做老闆娘好唔掂檔!

相關搜索目錄: 水療

批評還批評, 但請注意, 涉及個人私隱的請小心內容真確性,
到收其他會員PM, 所述內容不是你自己經驗,不能自動作已經證實論,會否有吹水作大的成份?
就當是真, 也宜自制不作披露. 已指出老闆娘待客的不是,
相信是時候降鄐F, 未來聽其言觀其行, 但若涉及個人私德,
手段太絕了, 這種侮辱, 即使是自侮, 太難承受了.也會招來
KO  行動.
一念天堂,一念地獄,希望你們見勢暫收.
請teaback 君暫刪去有關「開大」及'dom' 的內容.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。