推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

'聽講東方 % 號係唔係黎左東湖 ?'

Yes, as I said her no is now 22.

agree.....

hahahaha

in any case, 我諗P女而家都仲未有出x2尼招吧, 呵呵

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-17 04:42 AM 發表

Thank you 包膠!但可唔可以將你 D VAS 收埋唔好講 ...

若果有客問起 ..... D 囡囡好難做.....

尼 D 綁客技巧.....比又唔係....唔比又比人投訴...
尼位兄弟我諗純係符尼條thread'無遮掩'之意而已

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-10-17 03:16 PM 發表

87,38,119,15,呢D都係身材好的
只要打電話mark定,咩時間去都得啦,去完記得出報告啦,玩得開心D
說走肥, 38仍有少肥,波係大,招得勁.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-17 12:08 AM 發表
'聽講東方 % 號係唔係黎左東湖 ?'

Yes, as I said her no is now 22.
首日轉返中更3pm直踩7轉,情況同119踩足時一樣,勁! 現返6-7 pm.

yes. 10/f.

鼻.....

81有做過, 幾中下, 高,小籠包, dup得好, 第二part有毒龍鑽, 食糖, 玩樂器,
ml反應幾肉緊.如不嫌中女可一試.

我知, 二叔梗會介紹佢格!

www.man169.com/lover_shop.php?shop=1137

已目前大概只有130, 89, 68,87, 8仲係相中人

質素?

身材同服務兩回事喎.

夜班130可一試.
當然勿忘中更88

夜晚可試119(中更),22(中更),10(夜), 1(夜), 130(夜)

119休周日.

全部都只是good figure, 非巨乳.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-20 07:58 AM 發表

阿芳去左邊 .......睇怕要問問五兜啦...
但間中5兜又會消失一排
好姊妹係米輪流玩失蹤呢?

聽講周五晚阿sirs上去,隊員特別比平時多人,
大家小心.

really?

你上次話26, 今次話126, 可否clarify? thks

引用:
原帖由 iamblue2003 於 2006-10-31 06:28 AM 發表
Try 98 (day) at canteen last week. Slim and good look. Young mid age (around 30)
Part 1 - no comment
Part 2 - Excellent and she is agressive x 2
謝,但因有人話好,又有人話麻麻,
咁耐至今未肯定好唔好去試   

O I see, thks

I have tried 26 but not 126 yet

MM講過話尼個新126唔錯,想不到咁快就調上早更

我想mark佢都未mark到.

謝謝,

隋你喜歡放哪裹.

wow...

你都要求幾高

據說近來一次例巡,查看埋哥兒們locker內隋身物品, 大家小心,加上最近出面除了紫XX事件外,亦有其他場中正,大家小心.而東記Jd或X哥我睇唯有在出邊終日浦住部mon.

'貓哥:早晨呀!我最近都想去散心,但睇完東記飯堂留言都唔知東記要幾銀埋單?'

早, 你本早可此thread問嘛.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-7 02:30 PM 發表

原來有 B plan 架
試過兩次,迫不得已.

引用:
原帖由 s-pimp 於 2006-11-7 06:05 PM 發表
貓兄,

If I go on Sunday night (~11pm) Will there be less bg to choose?
and if you don't mind, can you  介紹 some number for me (sunday nite)?

also, when time is 早 and 中更  start ?

ma ...
我唔清楚囡囡咩時返喎.
早, 中午12點-1:30pm(囡)start
中, 下午3-6start

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。