推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 遊王 於 2007-8-25 11:28 發表
昨晚到訪SS, 試了#@女女,30左右啦,但手骨又唔錯喎,可能我唔係咁受力啦.ok嫁
佢初出師時我試過.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-25 08:17 發表
早晨貓兄 今日又會落去 時間未定
又M一打呀?

係喎...........發返得早D, 唔洗等.

hehe, 搞掂!  

大把食,唔洗爭!

尋晚係朗豪齋dup完係街撞到銀泉靚女侍應Carmen, 佢都問我點解咁耐無落去.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-1 18:10 發表

貓兄 ﹕咁你係咪同佢講出面好大浪游極都游唔到去個泉到呀 ????

咁我周六都有落銀泉, 做返12.

在走廊見到龍怡, 佢笑得好甜.

又見到93, L光下, 驗證mpower兄的說法,
近睇似阿X.

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-9-1 22:19 發表

大哥, 我都想同你落朗豪呀, 可惜早你一日上左去觀塘個間"天泉"
唔知你試左未......期待報告.....

咁你唔前寫個報告?

引用:
原帖由 icelemonjuice 於 2007-9-2 04:11 發表
前幾日,友人幫我打電話落去安排,做左 &* ,樣子幾好,笑得好甜,身材都唔錯 ( 我只係用 eye 睇 ),按摩手勢好好,最好的係她的位好準,我好受力 ,踩踏得我好舒服 。

最令我受樂的,係休息室,做美容的那 ...
個友人係邊個呀? 仲乜講得咁鬼鼠?

你都好慷概, 做完采耳幫Amy買張外賣單.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-1 18:10 發表

貓兄 ﹕咁你係咪同佢講出面好大浪游極都游唔到去個泉到呀 ????
係呀, 其中有一條小「浪」真係好囂, 射得我好很唔舒服.

我成個月無落「泉」, 落返去, 人地無寸我,仲會話「我地不嬲好錫你」
點會好似條「小浪」咁口臭, 令我火到尼埋!!

12頭髮長了, 無以前咁向兩邊electric.

引用:
原帖由 s_chau 於 2007-9-3 19:44 發表
白貓兄, 小第有少少問題, 已pm你,如方便請回.  
唔係方唔方便問題, 而係係版面上傾時, 係「公海」, 大家本著討論精神, 不拘執,
但若PM, 你第一次同我chat, 應有Netiquette,
否則給我take me for granted老馮的感覺.

引用:
原帖由 golfer2003 於 2007-9-4 01:52 發表
上星期拜訪過兩次,經英姐介紹分別試鷩蓍圻P易玲,一個陀地一個泰籍,兩個都係舊人,年紀都應該三到尾,屬師傅級重炮手,受力鵂悒S可以一試。
濕鳩以前係可以有VAS的而家唔知.

昨晚做翻98, 其掃r魔術手已至化境.

相關搜索目錄: 魔術

38好似話鄉下口音好重.

毛巾有無翻用我好難睇到, 因bg送你出去後會返回房再執,
但銀泉日日兩次同洗衣鋪交收, 好似東湖咁一樣
這是事實!

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-4 11:05 發表

Really that good? Can she use feet?
咁就未試過.

果個66亦應係以前未轉手前的66, 少肥.

後生而多數有r的, 早12, 8, 18; 夜98, 16, 72, 32

尼度先前有一兄弟問, 話找不到26;
我尋晚見到26, 仲係我對面房.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-9-4 12:04 發表

Very attractive... She is really one of the best.. in terms of 掃r魔術
佢話要籌旗喎, 咁你多d去幫襯佢la...
尋日就有個客call佢一早返做四粒鐘.
輪到我才是7:35 pm.
個客係間場一個好cool亦幾惡既熟客.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-9-4 12:45 發表

濕鳩係咪5尺7吋高那個呀, 我上星期做佢, 對腳真係好長, 足43吋長
推油都係好野
濕鳩確身高, 肩型亦好看.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-9-4 12:04 發表

Very attractive... She is really one of the best.. in terms of 掃r魔術
仲有佢而家留長了甲, r功了得, 如轉去別埸做「機女」可更全面施展, 如有那一日我定去捧場.
她不只腿滑手臂也滑. 就是gf feel較少,否則必成為我尼期 no. 1

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-5 02:39 發表

都話九巴好過夠生多多聲
這個我早就斷言,別忘兩個你都係睇我介紹.
另請睇我post#475.

Thanks for your acknowledgement, bros. mpower and fitman.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。