推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-8 01:45 AM 發表

你黃昏前試了 #119
我黃昏後去已找不到伊人了

她點只兩位好姊妹
聽過多位囡囡都讚她夠義氣
有義氣, 一齊二人玩....

引用:
原帖由 dennis7477 於 2006-11-8 08:29 AM 發表

有冇 d brother 同東記 d 經理熟, 幫手收下風 ?  出黎玩, 最緊要係安全 ...
曾經何時, 有人死口唔認連續禮拜巡查,仲話
兩個才查一次,果時早已百幾客喇.

引用:
原帖由 怪俠一支梅 於 2006-11-8 09:25 AM 發表

掃場唔關客事隉A又唔會拉客既。我試過鉦臚Gd場查牌,只不過等一陣,連問我咧郊鷖珜ㄤL問。其實客人是很難告的。
而家在東記有check id喇
若在房斷正, 一樣有機會返去協助調查
(今時不同往日)
不果一般唔告客,要你指正條囡.

引用:
原帖由 怪俠一支梅 於 2006-11-9 08:21 AM 發表

去到協助調查,同阿Sir講:無狫縑C
佢要舉證,一對二,好難會入。
係牙,上次單野, 個客就係咁.

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-9 09:51 AM 發表
係呀,想問問各兄弟(尤其白貓兄同AkiraYuki兄),呢期有乜no. 推介呀?dorame同3仔,136都好似仲係放緊假呀。
都係試下100及126啦.

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-10 12:49 AM 發表
昨晚一心偷跳,點知換來無癮之旅,十點上去,人又多,女又少,揀條女,轉頭又話俾人book,咁你介紹俾我做乜呀,結果逼我要食早更女,入房都要等半小時,仲俾間光猛大房我,做都要就住就住。

保 ...
我都試過夜晚去編左間唔係咁好的房
編女亦出了問題
我詐型...Jd話謝謝指出以便改善.

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-10 02:00 AM 發表
我之前都有mark開15的,佢真係好好玩,不過覺得佢精甩邊左dee。mark左幾次之後,開始唔係太用心dup(雖然呢個唔係搵佢0既重點,但都不能太緊虎嘛),part 1之後出去0既時間愈來愈長。不過最critical果次係,上去會完 ...
I am not surprised.

都話懷念大半年前月姐係度的日子.

衰在東記又不時有新女返, 難在部份經理只會說ok ga, 試下喇,
你就不敢亂take risks.

夜更逢有表現不錯的囡就會可要求調早更喇.

夜更靚女剩唔多: 1仔, 68(中夜), 16等

少中女就選10仔.

果個78話怕醜喎

所以我成日話

香港桑無奈的現實.

係喜利某一層,但唔係高層的usb.

有乜失驚無神?  
你online左成晚?  

今周末傷風, 明天一周唯有少去桑拿.

流涕.

知道,

淨焗唔dup.

我反而試過係桑拿冷親:浴龍館,太陽島.

哦,

不過唔係間間都有電毯

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 12:51 PM 發表
早更新登場:5/11/78/101 (前夜更) .........

全部係「四星上將」五星最高 ......但全部唔 dup 得
謝謝update, update靠你喇,
我足足就尼四個禮拜無上東記!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 04:53 PM 發表

休息多 D 啦!...尼排好多兄弟病
我今晚先至出完火返尼,
旺角另一間.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 02:23 PM 發表

.........
Figure: 11>5>101>78
Outlook:
OL look - 5, 78, 101
Wide look - 11 (similar to 48)
Attitude: 11>5>101>78
咁快做哂?

咁既,

真係no idea.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-16 05:06 AM 發表

.....
wide look = ordinary and well-recognised
都係唔明.

我仲以為是wild look 的typo.

我估屈兄意思是樣一般無花巧.

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-17 04:18 AM 發表
骨癮難擋,終於係星期日再會#126,然後係星期三晚初試 #123,服務都好細心啦,嫩口,細細件,所以 not my cup of tea.  

睇怕下次都會返食#126,不過唔明點解佢都算幾紅,但冇乜兄弟寫佢呢?
你寫過嘛.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。