推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-9-4 02:49 發表
Sample Text見有兄台嚮度出聲小弟先跟口講, 可能有人認為呢個場已經開始紅唔憂做, 漸覺D 服務態度開始有問題.  客多要等係正常不過, 當日因覺特別疲倦欲幫趁3part鐘, 故預早mark 左BG時間, 點估到入房後訓左落床B ...
bg有說她估是甚麼原因?
不會是因bg做完兩粒就夠鐘收工吧?
in that case, bg會同你講.
你開始落Lotto早過我喎.

有事同Jack講,我單野都會.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-4 13:40 發表

我都想知
至唔鐘意人"r"貼士
講真serve得好
貼士自然到
請收Pm.

其實平頭Benny哥份人都唔錯既.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-4 20:15 發表

i would like to know too, thanks !
你打算去Lotto才答你啦!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-4 21:58 發表

i been there about once a month, and not relly like the pool man ........ but their lock are not bad
從來都唔見你提一句,
就好似以前龍泉匯條thread, 某另一會員出聲你才和應.

由而家閉始,請多點就Lotto發言吧.

周日那晚去再會90, 我有一期望:因她說每次會穿戴不同飾物給我看,
今次穿了新一款很潮的耳飾,教我擁著她欣賞啊.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-9-5 19:47 發表

actually i like SH 30 more  .........
...
Well, I already guess so.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-5 19:50 發表

下次佢可能同你講每次會茩囍P花黚摀礞韺A睇,
齋場呀, 死佬!

唔係整體齋場,係個別.
銀泉就會,
浪淘沙哪有咁放.

(不過在Lotto有一個你相熟的,可能例外.)

當晚我和單吊兄走時踏步門口到街外,
都覺得自那兩塊招牌拆了後,
係街望真係唔係太覺有間桑拿,
相反上了行人天橋就一定望到那新的用書法字寫的牌板.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-9-7 12:26 發表
早兩晚試左101 唔錯唔錯
講多d呀~~

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-7 20:37 發表

估到啦
我所指你相熟的那個是陀北那個,
不是原產陀地的.

九十

九十要離別我們了.

好難遇到個令自己難忘的技師,
大半年前有LCW  8仔, 但無不散之延席.

現在, 這位姑娘暫不能常在我邊了.
可能我也太貪心了.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-10 09:30 發表

下?休息???
更正:係離開.

昨晚試過新技師112, 外省, 返早更. 少中女, 樣還可以, 對眼矇下轉下都幾騷有D風情,剛來自九龍棕泉. 中大力, dup功完全ok, 練髀筋, 二分一, 推胸膀胱等好舒服.
她給我的感覺有點像20. 值得試.

引用:
原帖由 Fatten 於 2007-9-12 14:47 發表

貓兄,()鰣鰣琝A老兄私有化鬻r M佢唔到幾失落 再M番個牋eel鴾S要時間去浸d鴾F
不是我私有化,亦不是被人私有化,
我只是想她能留在埸耐點替我服務.

引用:
原帖由 Fatten 於 2007-9-13 12:17 發表

要M番個有feel又痗黚u鰣攭鷌o,真鶾J到又好易沉,呢次沒到有沉儱P覺就自動消失了……
可以少少沉齋女而非搞野女也不錯

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-9-13 16:45 發表
最近試左"暈陀陀"
她來自蕰莎...
她也是中女...
她骨技不錯...而且純過蒸餾水.
Why not try 暈暈陀  instead?

引用:
原帖由 softenbb 於 2007-9-16 02:06 發表
哈,前日中午第一次上去,女經理問我受唔受力,我話受,佢介紹100,講明中大力兼且是中女,果然老實。嘩100果然OK,真正師父級。不過mark 佢不易,因為在按摩期間,已有兩個客人打她手機booking,個客仲願意等成三 ...
'個大花洒好夠力'...I felt that this had improved by the last time I visited the sauna (Last Monday).

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-9-16 16:52 發表

點中法先?屬於靚定唔靚中女?
風騷唔風騷?
100 is one of the most popular bgs there, probably still in the top 5. early shift mid girl.
But she seems to be boastful of herself, which I don't like.

引用:
原帖由 benson 於 2007-9-18 00:45 發表
貓兄想問下!#*返左黎未呀,好想搵番佢呀吾該俾D消息我呀!THANK YOU
未有消息呀, 可能唔返來喇.

終也試了最新出師的60, 她也出師個半月了.
她返5pm, 是全場最young, 25歲, slim細粒, 紮馬尾幾可愛.
用功dup, 但間中有些少死力, 比起師姐101新出師時稍遜, 但也俾心機.
斯文, 少主勳講野, 但lau佢佢就同你有傾講, 常張著咀笑,
但我提佢笑時不要低著頭要提起讓人見到才夠可愛架.
佢做我頸背較耐, 到做完腳就夠鐘,無推胸肚,
雖無充份的1/2,只偶然掂到邊. 但做我大腿時特別酮X舒服啊.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-19 02:50 發表
原帖由 白貓兒 於 2007-9-18 06:59 AM 發表
只偶然掂到邊. 但做我大腿時特別酮X舒服啊

你冇叫佢入d入d咩?剩係掂到邊?
不想嚇親小妮子呀.

引用:
原帖由 lemercier 於 2007-9-22 03:58 發表

Just went there tonight.  Before I went, I called them up and purposely asked for () even though i know she's gone... then I asked for !)^ but of course I know she's already off duty.  Then the ...
Thanks for your report.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-9-22 12:55 發表

()  咩年紀?相頭得唔得?
味先排個九兜, 走左喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-23 01:20 發表

味先排個九兜, 走左喇.
今晚翻麥班點有驚喜.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。