推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 沙巴水療

不虞有改!  原來改到 $298 得 60分鐘!  真係連 "鐘" 數都自動貶值

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-7-31 22:16 發表
但得 60 分鐘, 要等多等....
敬請各知情人士, 澄清尖沙咀區是否已經將 "雙鐘" 變為 60分鐘? 等自己心裡有數, 唔好賴技師呃鐘

最近兩次光顧 "雙鐘", 唔同字號, 都係連埋入屋除鞋沖涼按摩再沖涼更衣俾錢, 都只係剛好 90分鐘,

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-1 20:35 發表
照睇係技師, 入房後, 鏱鐘計時,

外出有好多場, 都是這樣,

下次同技師報時, 起鐘同落鐘,

一於做埋鐘房 ..........
其實櫃面應該做埋起鐘落鐘紀錄, 雖然唔一定每次要由櫃面敲門催鐘, 但係若果任由技師自己話事, 久而久之就積勞成疾, 以為飛鐘係老馮

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 long_dum 於 2011-8-2 00:01 發表
好多女女都飛十至十五分鐘. 再扣埋前後沖涼十分鐘....... ........我都遇唔少.. 特別是相熟 BG.......似熟賣熟
真係應該好似大場咁, 女女要報鐘.
如果係相熟技師, 點樣飛鐘都繼續有返頭客, 即係表示熟客唔介意 (亦可以話係縱容), 但係我係生客一名, 都飛到乜咁, 就 ......

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2011-8-2 10:36 發表
師兄,如果係我就即刻同事頭婆講.睇睇係咪有誤會.....
這間場看來沒有誤會, 我一開始亦不是寫技師飛鐘, 只是疑惑尖沙咀是否都行雙鐘60分鐘

因為到我出櫃面俾錢時, 仲俾個主持美少女問係唔係做o左60分鐘, 我答係, 就收我 $298, 爽快直接

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2011-8-2 12:09 發表
雙鐘一定係九十分鐘中間一定有點誤會
既然如此, 有機會就會不動聲色再試多一次, 不過如果真係再飛鐘, 我都唔會出聲, 當係教訓, 亦希望唔好計埋換衫沖涼時間

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-8-2 21:06 發表
唔通BG見得多D自作多情水魚, 於是生客都一樣湯?   
場主/東主 作為管理層, 責無旁貸!

當然消費者有權利/責任維護自己正常利益, 不過下下要記住起鐘時間, 真係連一時三刻都唔可以放鬆的話, 就失去享受按摩原意!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。