推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

鐘意佢俾人望,but扑埋就未諗過。
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-28 14:41 發表
妻是自願性同他們玩,我冇強迫過她.但我們每月都會玩二/三次,他們的太太很少玩,我哋都有玩,他們喜歡搞我妻.他們話妻玩起來夠淫賤,可配他們,其他太太不會玩得太癲,妻同他們交手不下數佰次.我有回想,覺得妻好像是 ...
有無試過一齊插晒前後門?好好feel架
亦正亦邪

引用:
原帖由 10022 於 2009-10-2 11:28 發表
我試過2碌一齊插入老婆前門。
下?乜夠位插得入既咩?
亦正亦邪

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-24 22:19 發表

明ge, 所以而家刀係還原,玩番1 vs 1 屌吓西算lu.
唔試下玩埋屎眼?
亦正亦邪

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-24 22:51 發表
老婆忌玩屎眼, 曾試過佢企係前我拉起佢條裙屌狗仔時, 博懵屌洛屎眼到, 即揚大叫痛!
你無用ky嗎?咁梗係唔得啦。
亦正亦邪

引用:
原帖由 大小小 於 2009-11-4 10:32 發表
呢樣真呀 ,俾第二個男人插過,通常女人都會變得開放好多
無錯,我以前條女(大陸妹)連2男1女,一齊插晒前後門都試埋,真係今生無悔啦。
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-9 13:43 發表
妻至愛第一條T-Back ,妻說,下面很涼爽.
可惜就快凍天無得玩。
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-11 16:51 發表
當年,妻玩很抗拒,她睇住我搞她同學時很憤怒.當我搞完一陣子,回到她身邊,對她說,不要怕,幫她脫衣,當我脫光妻衣服,她很怕羞,妻比我吊時都不禁叫,到他們埋到妻身邊,不斷摸妻乳房,不斷吮她乳,妻呻吟開始大聲,他們捉住妻手 ...
你同學係外國人嗎?
亦正亦邪

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-8 09:08 發表

係.. 唔會兩個同時插...

而且唔玩肛交..

最多一齊含...
一齊含?唔怕dirty?
亦正亦邪

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-9 11:50 發表
昨晚好夜, 見冇人 落左屋苑會所男更衣室蒸氣浴室搞野

我同老婆call埋個fd, 淋濕哂自己個身後, 就入左去玩

我地三個都叫得細細聲, 希望冇人發現la...

p.s. 記住, 校返低d個溫度, 如果唔係透唔到氣~~~~~~~~~~ ...
咁都得?咁夜仲開門咁正?
亦正亦邪

引用:
原帖由 hamking 於 2010-2-11 22:04 發表

如果上左癮,佢可能係出面同其他男人玩多p,又唔話你知咖
實會啦,正如男人去叫雞一樣。
亦正亦邪

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-12 10:36 發表

應該唔會gei..

不過佢同我講過, 享受幾個男人砌佢既感覺, 係真..

仲問我, 介唔介意俾fd XX 加入三對一, 我冇答佢
好似av咁插晒3個洞咁激
亦正亦邪

引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-14 13:39 發表
唔玩肛交玩3男時最好都係狗仔式 一個係後面插你老婆 另2個就係前一左一右你老婆就左右吹蕭
即係2條一齊吹?
亦正亦邪

引用:
原帖由 3L超級呃女王 於 2010-2-19 19:04 發表
我都想同我老婆試下3p!!!!
你老婆點樣睇先?
亦正亦邪

引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-22 23:40 發表
最過癮係玩之前佢灌左唔小啤酒俾我老婆飲,玩左無耐
我老婆就好急要去廁所
但係個frd都唔俾我老婆起身
要好似狗咁拖佢去廁所

最刺激係去到廁所都唔俾我老婆用廁所同企起身,同我老婆講狗係咁爬係 ...
really jealous of ur lewd wife

相關搜索目錄: 啤酒
亦正亦邪

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-4-5 23:42 發表
見到老婆俾人狗仔式從後入... 不是味兒~~~~ 佢好淫蕩....
如果扮埋強姦就更high~
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-18 14:21 發表
望見自己老婆比人插,好hi.........我記得有次,我同妻的(舊同學)老公搞妻時,老婆隻西比他插完內射,他提出來,看到妻隻西流緊白色精液出來,她後小菊還比另一個插緊,她不斷呻吟冇停過,忽然說,不要不斷插後小菊花,插× ...
有同感,想想睇自己條女被人3p。
亦正亦邪

引用:
原帖由 fuckbigball 於 2011-5-24 00:09 發表

幾時到你試下?
亦正亦邪

引用:
原帖由 kitty181819 於 2011-6-15 02:42 發表
佢係出來玩,出來享受,唔係出來做????
其實都試過心郁郁出黎叫女一齊玩3P(但暗地收埋人地錢),自己又有得玩,又有得賺~
亦正亦邪

引用:
原帖由 kitty181819 於 2011-6-30 02:43 發表
我都試過睇住老婆俾人砌緊,個種興奮表情真係好
幾時可以比我觀戰?
亦正亦邪

引用:
原帖由 kkiu 於 2011-7-5 13:27 發表

但O住老婆被人很溫柔敢服持,由打茄輪,渣波,輪流吸吮兩粒lin頭,到抬高双腿被人舔西,至到双手按住人地個,
及双腳夾住人個頭吾放都很過引及興奮架。
幾時玩埋2穴中出?
亦正亦邪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。