推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 太子潤美之 SPA

我都有個以前係天麗坊既相熟囡囡去左做,唔知去唔去試下好呢。
但spa真係好貴啊

相關搜索目錄: SPA
亦正亦邪

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-30 15:26 發表
littlesiuduck 兄,
其實我既心水就真係得 yoyo. 要dup 得, 不出 yoyo 和詠漩, 要樣, 都係得yoyo. 不過名花入各眼, 各人口味唔同, 可以睇番之前的 post, 有 c hing 評過分. 有的 c hing 話詠漩好有女人味, 但我只覺 ...
Yoyo中文叫咩?係咪無做啦?
亦正亦邪

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-2 20:45 發表

彤彤咪係老闆娘 lor...所以先咁唔得閒.
老闆娘唔係泳旋嗎?
仲有其他partner?
亦正亦邪

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2009-9-25 12:17 發表
詠旋=彤彤=Wing
原來係咁,有咁多個名=.=
不過睇見都keep得唔錯,好想一試。
亦正亦邪

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-11 12:45 發表

係呀...尤其是 SPA, 好似得佢同 yoyo 做咋.
果度spa環境唔錯,知唔知浸完後仲會dup幾耐度?
thanks

亦正亦邪

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-16 09:17 發表

我就鍾意一齊瞓完, 先一齊浸, 再發夢!
不過係同honey Yoyo喎
c hing真識食
亦正亦邪

引用:
原帖由 connector 於 2009-10-19 12:20 發表
上星期才有空上去, 地方乾淨衛生, 感覺良好.

BG 見有  6 位, 樣子比較中中, 深圳 FEEL, 算順眼.  其中 May May, 維維 和 Lisa 算可以.

如要大力 + 大隻, 請揀 Apple 或 Mimi.

如要全面便揀 yoyo.

昨天 y ...
咁做spa搵邊位好?thanks

亦正亦邪

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-22 22:40 發表

yoyo 或者泳漩囉.
你兩個都試個嗎?
請問邊位會大力d呢?
thanks
亦正亦邪

引用:
原帖由 retire07 於 2009-11-2 11:22 發表
第一次Spa就是泳漩(HM時的Tung Tung)幫我做。感覺十分良好。
一於下次搵佢做spa先

亦正亦邪

引用:
原帖由 sawyer123 於 2009-11-6 13:33 發表
seems all are c9 in this spa.
香港99%既骨女都係c9黎架啦。

亦正亦邪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。