推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:06 發表

出名飛女飛仔學校.........我最鐘意它的校服....夠靚
IRIS而家仲有無keep住件校服
你身型咁好....應該仲岩着

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:11 發表

沒有啦...................n年前
iris可以試下買d校服,護士服
玩制服誘惑黎引你老公

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:14 發表

他最鐘意做愛時要我著絲襪和高跟鞋
上次你POST左張高跟鞋既相.....真係好SEXY
不過我就鍾意唔着絲襪多D
同你老公同各位師兄相反

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:20 發表

師兄d相係邊呀..我由第1頁睇到上黎都唔覺既
唔通我睇漏眼 ???
我真係唔記得邊頁喎
可能IRIS DELETE左了...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:29 發表

我有所好.....................
IRIS你覺得自己着成點係最性感

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:36 發表

我都是鐘意若忍若現的...............
see through?
或者條裙短到一時見到底底一時見唔到

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:39 發表

一開始要溫柔些啦.........男人
我地溫柔..但係iris就會好猴擒

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:41 發表

或者半透明胸圍或者著絲襪不著底褲仔.....忍忍見到肥肥的陰唇和陰毛.................
真係好想睇下你肥肥的陰唇....
一定好sexy
我未見過肥肥既陰唇呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:46 發表

認識耐啲我就給你睇啦.........再認識耐啲我就給你奶啦............
好呀好呀....係俾相我睇定可以親身睇先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:49 發表

現時當然是睇相先啦...............
IRIS你話認識耐D可以奶架....
咁即係可以親身啦

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:48 發表

iris俾咁大個希望佢
但又無我地份
果位師兄既人身安全會好危險架
除非....見者有份啦
如果IRIS肯俾我奶
我絕對願意承受我人身安全既問題呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:53 發表

叫得你奶當然是現場親身啦....................
你話架....一言為定

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:55 發表

師兄唔好咁獨食好wo
你唔鐘意人睇住既
最多你奶完我先入去啦
記得pm個地址俾我地
搞得iris滿足先會再有下次架
iris咁大食..一定要幾十個連住黎先飽
我都係睇IRIS意願架咋.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:00 發表

其實如果我知道我老公對我不忠..........這裡個個網友我都一定會輪流試......還一定會搞一次性愛大集會................
你頭先話認識耐左就有喇喎...
IRIS反口...哈哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:03 發表

sorry 囉.....我是淫蕩但不是淫賤.......普通給你們抽水摸摸都可以接受.......上床做愛就真的現時不會..............
我知道呀
我都唔會迫你
係咪好乖呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:06 發表

已經濕了少少啦....今天著左條粉紅色喱士褲仔.....如果濕左會好現的.....回到家驚老爺爆血管呀......
粉紅色好CUTE...好有少女味

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:08 發表

我都幾鐘意粉紅色嫁................
粉藍同紫呢
呢2隻都好SEXY

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:13 發表

早晨呀.....james.....你是我的第一個回應者......我無記錯吧
IRIS係咪都差唔多記得哂我地

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:18 發表

當然記不晒啦.............
成日同你傾果D實記得啦
可能我地同你講既野仲多過你老公

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:20 發表

紫色我都有..........有機會影給你睇
我都要睇
我都鍾意紫色...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:22 發表

經常和我談就會記得囉...............
IRIS你而家係返緊工?
做乜今日星期六都要返

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:26 發表

通常老板星期六都返工,大秘書就會休息.所以小秘書就要返工........見工時已講明的......但平日就可以好早走人
係囉...今日星期六都咁耐未走
屋企小朋友咪無人湊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:29 發表

咁你是否想我現時走呢?????????
梗係唔係啦....
我擔心你小朋友呀嘛
愛屋及烏...我愛IRIS都愛埋佢屋企人呀嘛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:30 發表

這樣是易記好多.................
IRIS記唔記得我架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:33 發表

記得........我叫你考好試果位男仕......是嗎
係呀......你可以叫我做仔仔....哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。