推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:36 發表

你想飲奶奶果位...........仔仔
係呀.....IRIS既奶奶最有營養

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:40 發表

多謝你先...................
IRIS呢個WEEKEND有咩做呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:43 發表

這麼凍.....都不想外出.........
留返係屋企同老公大戰三百個回合

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:44 發表

未必一定無機會......
機會在明天嫲.........
所以我都會默默等待IRIS俾呢個機會我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:46 發表

我都希望他可以................
兩個回合夠唔夠飽

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:48 發表

這樣就要等老公是否會給機會你們啦.............男人.......或者我突然改變宗旨
改變宗旨就係想我地既中指插入你的陰道

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:51 發表

改變宗旨是完全地出來享受男人................
IRIS總共享受過幾多個男人
兩隻手數唔數得哂

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:57 發表

如由做女開始計......真的數不晒
係同當時的男朋友?
有無試過男朋友以外的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:01 發表

我好淫蕩的........如果我豪放時......可能你一放工回來我就會立即除底你條底褲.把你的jj放入口中舔吮...........
係條褲焗左成日....好大陣JJ味架喎
IRIS你鍾意?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:03 發表

結婚後就無試過.....男朋友時當然可以選擇啦..............
個陣同咩人試過
朋友?同事?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:03 發表

我會鐘意的.....男人味就是這樣..........
IRIS真係好識享受......搞到我舉旗致敬

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:06 發表

朋友,同事都試過......和客戶都試過
佢地真係幾生修到

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:07 發表

就像你們男人鐘意聞女人著過的底褲胸圍道理一樣
女人着過的胸圍底褲真係會香
IRIS果D加埋你既西水
真係索一索精神哂

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:17 發表

我每天都有好多分秘物的..............
俾我地搞到咁....

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 13:19 發表

你咁講我會好想要你d絲襪同底底架
唔好引我啦
IRIS搵次影低你濕哂既底底俾我地睇下

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 13:23 發表

好似p.20頁有
再唔係就p.30/p,31
你搵下
唔該哂師兄
p.20.......真係好正

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:25 發表
走先啦.....男人......下星期見.........Bye
byebye......iris

早晨IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:47 發表

我最鐘意多精液的男人.....最好次次都射滿我的陰道裡
我好耐無射
而家儲左好多

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:59 發表

要自慰一個星期??????唔係掛
去買玩具頂住先囉

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 11:50 發表
Bye.........,換個新頭像給你們睇住先啦
嘩....好索.......

iris早晨呀
天氣凍...着多件衫呀...唔好冷親

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:01 發表

早晨.......................
收到你兩張相喇
一起身就睇到...條JJ都落唔返黎....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:05 發表

這個時候最好就是放我個口套弄你的大JJ
唔係要用手摸下佢有幾硬先用口咩

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:06 發表

真的不懂怎樣分辦處男................
我都差唔多係....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。