推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

今日出左街,冇得睇雯雯,多謝0000000 o既圖
第一張雯雯既全身,睇落去覺得好好笑,上身好似好正式服咁,但下身又咁夏日!
第七張個表情好可愛。

引用:
原帖由 dada6677 於 2009-7-7 21:51 發表
點解唔係雯雯報8點新聞ga?

Anyway, 多謝0000000兄的圖!!
我都以為八點新聞會係雯雯
但十點幾o係街既時候,睇到新聞台係雯雯,就估到八點唔係佢。

引用:
原帖由 李魯武 於 2009-7-8 00:07 發表
今日新聞提要個樣有d怪…
我反而奇怪雯雯夜晚係咪換左衫
新聞提要佢著紫色,我頭先自己cap,唔同左色
唔知係色差問題,定真係換左衫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今晚通頂唔訓先得喇。

睇到今朝5:30,見冇更新,都冇睇落去!
雯雯加油!

今日錯過左《中華掠影》,大家知唔知《中華掠影》既時間表?

多謝大家既回覆,我今日錯過左12:50o個次。
之後我一直都有睇,原來2:20有一次,但我行開左遲左一分鐘睇。
所以我一直睇互動新聞台(睇到屋企人都驚左我),直至21:17先有
今晚冇雯雯,可能為調更做準備,期待星期六既天氣報告。

引用:
原帖由 李魯武 於 2009-7-11 15:09 發表
嘩!你真係好撐雯雯wo,但係深夜新聞幾乎晚晚都重播,而且一模一樣,冇必要睇咁夜…今日總結果個中華掠影都係10-15分鐘到,有雯雯…
冇10-15分鐘,得5分鐘ga咋
咁反正其他台都冇咩野睇...睇完之後我都冇睇,到夜晚諗住睇,點知係高芳婷,即刻熄
因為d新聞睇到都幾乎識背。
可惜唔知點解我隻高清手指錄唔到高清..淨係cap到圖
有冇人知點先錄到高清片?
所以我睇到5:30都冇睇,我都係想睇下會唔會轉!

成日唔見雯雯,仲以為今晚會係陳穎忻報天氣
未cap圖,等睇ada或0000000既圖,雯雯加油,期待聽日既天氣報告。
雯雯好似好鐘意著白色,佢唔驚d紫外線反射番o係塊面到咩?

回復 1134# 的帖子

多謝0000000 cap既圖,好快手
冇記錯既話,雯雯呢件衫好似有件黑色,一黑一白
佢好似好鐘意同款買唔同色,之前有件紫色有d珠片,又有件灰色同款。

頭先6點幾o個節新聞,雯雯講抑鬱病o個到講極都講唔到。

雯雯今日全日都有食螺絲
好彩天氣既情況唔算嚴重。
不過,佢今日終於驚d紫外線反射番o係塊面,著番紅色衫!
但又唔覺件衫有透透地!

引用:
原帖由 borisyu 於 2009-7-13 22:03 發表
萃雯著返紅色衫因為紅色光波最長  
要防曬保護皮膚
係呀,其實雯雯著咩色都好睇,唔駛成日著白色!
雖然著白色似天使!
第十三張,雯雯個眼神好得意!

引用:
原帖由 李魯武 於 2009-7-14 22:14 發表
最想睇雯雯做天氣報告,特別靚女…
冇錯,雯雯好適合做天氣報告,報天氣個樣特別吸引
可惜黃婉曼返左黎,雯雯最多都係做六、日
唔係幾鐘意有d人覺得黃婉曼先係坐鎮天氣報告,一其他人做,就好似只係代黃婉曼更咁

引用:
原帖由 Nenco 於 2009-7-15 21:52 發表

但事實真係黃婉曼唔得閒,先由鄭萃雯/李偉詩頂更嘛
咁呢個都係事實既一部份...
不過黃婉曼都好過陳穎忻
我見有陣時MyTV會冇放陳穎忻報o既天氣上去

引用:
原帖由 Nenco 於 2009-7-16 21:03 發表

邊關事架
真ga,我知唔關陳穎忻事!
不過,真係試過,6月27係陳穎忻報天氣,但MyTV冇擺上去!
唔知點解會冇擺上去,雖然陳穎忻唔係報得好好,但有陣時我都會睇下佢,因為次次睇都會不其然覺得好好笑!

引用:
原帖由 carron 於 2009-7-16 20:50 發表
輪到做都好,唔使一個做咁辛苦,報完天氣收最夜架。
咁又係日日咁返,真係好辛苦。
而且日日睇同一個人,又會覺得悶(雖然睇雯雯,我唔會悶)
但都要顧及其他觀眾。
睇其他人報,其實都覺得好好笑!

引用:
原帖由 天曉得 於 2009-7-17 11:37 發表

看來天氣報告已經成為了一個大家心目中的綜藝節目啦
咁我一個人既o感覺又唔能夠代表大家整體既o感覺
我所指既好笑,其實係會心微笑
雖然今晚唔係雯雯報天氣,但諗深一層,都唔想佢8號風球要留o係到報天氣!
盡早返屋企會越安全,見到潘尉林就真係戥佢慘,希望佢小心d,盡快搵番隻鞋。

入黎支持下雯雯先,雯雯星期六、日好似都會著得比較casual d

成日都冇咩機會睇到佢隻呢條裙o既全身
今日終於有機會,原來中間腰帶個位咁正
諗起佢之前要報天氣,o係83台就算著呢條裙,都會加埋o個件珍妮都著過既紫色褸,夜晚報天氣時,先會除左件褸,遮左腰帶個位,可能唔想俾人覺得係同一件衫。

引用:
原帖由 lob_69 於 2009-7-24 02:49 發表

拖手??
her bf??
有雜誌都有講,雖然希望佢可以搵到個更好,但最緊要佢開心,繼續支持雯雯
而家深宵新聞唔係雯雯,唔知星期六會唔會係佢報晚間天氣呢!

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 lob_69 於 2009-7-25 09:50 發表
估唔到佢要求咁..................
佢bf好似阿叔
初初睇到都有d打左個突,不過都接受o左,最緊要佢開心。
如果現實生活中真係成日都有郎才女貌咁登對,我地就唔會咁嚮往睇戲裡面既靚仔靚女主角。
今日唔見雯雯,唔知佢返咩更

原來26號都有雯雯ga,我未起身,冇睇到!

引用:
原帖由 dada6677 於 2009-7-29 21:50 發表
雯雯呢排的返工時間好唔定,要成日捕著佢
係呀,我好多日都冇見到佢。o岩o岩週五搜記先見到佢咋!

深宵新聞終於見到雯雯喇,不過都唔知應唔應該開心好
一來佢返深宵,就有d心痛,二來即係聽晚一定唔係佢報天氣
唔知聽日《中華掠影》係幾點做..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。