推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 1605# 的帖子

雯雯今日件衫好sharp,好搶眼,希望今晚係佢報天氣!

引用:
原帖由 ...Illusions 於 2009-9-27 22:24 發表

should be the same?
其實一見都諗起詩詩著過,但又冇去搵到!
我諗雯雯同詩詩一定好fd,上次都試過交換過件衫著!又可能呢件係公司衫

發現雯雯報天氣一定會做下面個動作同表情,好得意!

by龔偉怡  

by 0000000

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

又有幾日冇見雯雯,國慶雯雯都唔著紅色衫既!

今晚出左街,冇睇到,跪求師兄放條片上黎。

引用:
原帖由 陳志雲 於 2009-10-3 02:03 發表
聽日去mytv重溫咪得lor或者聽日睇香港早晨同埋互動新聞台實重播,之前嘉儀十一點幾果節新聞都有重播雯雯呢段新聞…
講真雯雯真係好得人同埋鸚鵡鐘意,勁可愛…
但係我想收藏同擺入ipod睇
而家有睇互動新聞台,不過有條bar阻住晒
我睇唔到雯雯個小肚脯,但佢同鸚鵡玩,真係好可愛,我本身都鐘意鸚鵡,但佢地咁長命,就唔好搞我!

相關搜索目錄: 收藏

雯雯著新衫(未見過當係新),今日雯雯好多笑容,好靚!
但中秋節都要返工,好慘!
既然雯雯返左工,都希望中秋節係佢報晚間天氣!

好開心今晚係雯雯報天氣,象可以聽到雯雯祝我地中秋節快樂!
希望雯雯都中秋節快樂,尋日迎月唔知佢有冇放假!

尾後兩張,雯雯笑得好靚,好甜!

回復 1654# 的帖子

多謝cap圖,我好鐘意最尾呢張,雯雯今日既造型幾好,好o岩我心水!

引用:
原帖由 icychun1995 於 2009-10-7 16:46 發表
上mytv 睇返先
又幾日冇見雯雯,好掛住雯雯!
今日返晏,冇咁早起身,錯過左!(返早都會出左門口)
mytv有得重溫互動新聞台既咩?

好少見雯雯戴心口針,不過個心口針就麻麻,同件衫唔係咁夾!
佢今日件衫同尋日件好似,可個條領好似有d分別!

唉,呢排雯雯返呢個時段,真係完全冇機會睇佢報新聞!
我都係鐘意雯雯報中更,起碼有d希望8點新聞見到佢,甚至天氣報告見到佢!

回復 1685# 的帖子

冇呀,頭先周五搜記係婷婷

估唔到今日係雯雯,我仲諗會唔會係忻忻

兩位師兄cap既圖都好好,thx
好開心今日兩節天氣報告都係雯雯報,估唔到會咁,真係好難得,好彩我心血來潮昅住,如果唔係又錯過左!
但點解六點幾o個個要拎住張紙,但夜晚就唔拎得紙既呢?之不過,拎住張紙都唔得睇得ga啦!
ronno師兄張相好正,雯雯真係得意!

雯雯好靚。
幾日先見到雯雯一次,真係慘!
好多謝師兄既cap圖,如果唔係我根本唔知雯雯今日有幾靚!

多謝0000000師兄既Cap圖!
雯雯繼續返早,我都唔知幾時先睇到雯雯報新聞!

回復 1730# 的帖子

今晚周五搜記會有雯雯呀?
咁一定要黐實個電視!

引用:
原帖由 socalli 於 2009-10-16 23:50 發表
真係好清純呀...........
自從海豚之後,周五搜記雯雯成日都係同動物玩。
雯雯自己又唔著灰色或者綠色衫,不過雯雯好少著綠色衫。
可惜我一直都冇海豚o個條片

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-17 12:15 發表

雯雯海豚
http://www.tudou.com/programs/view/KoU6-i3U3bQ/
師兄實在太好人,好感動,唔該晒你!
終於可以收藏呢段片,暫時咁多個周五搜記,最鐘意就係呢個!

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-17 13:29 發表

呢個唔係週五搜記, 係比較少有雯雯做既採訪!!
另一次就係, 採訪小熊貓(開館第二日)! 都係海洋公園

ching 收PM  
我仲以為係周五搜記,因為o個時未咁留意雯雯!
只係睇到佢同海豚玩,覺得佢幾活潑,幾羨慕佢可以同海豚玩!
不過,真係唔該晒你

回復 1744# 的帖子

今日都係冇機會睇雯雯o係呢個新景到報新聞,希望今晚係雯雯報天氣,見佢好似著左黃色衫。
頭先八點o個節新聞,點解雯雯會話一陣返黎有中華掠影?(同埋雯雯好似講錯左做中華X影,係咪講左中華錄影? )
有冇師兄聽到雯雯頭先講錯咩?
但之後八點半都係重播新聞,唔係做中華掠影

回復 1751# 的帖子

佢真係講左中華錄影咁可愛?

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-18 01:12 發表

係呀, 佢報天氣講得快, 有時會講錯, 跟住就笑一笑, 即刻化解番
最可愛一定係9月13笑到出左聲,真係好得意!
不過,今日都好得意,無啦啦講轉頭返黎有中華錄影,本身已經冇中華掠影,仲要講錯埋!
雖然佢講得o岩中華掠影真係錄影既,之後完左,仲見佢同唔知邊個講野,然後又笑。
好可惜以為好大機會係雯雯報天氣,就會唔係佢報

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。