推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-1 17:43 發表
老實講,我唔覺得雯雯d個新髮型好靚女,都係鐘意佢之前果個
我都鐘意之前個髮型,因為咁短都電曲佢,好似好怪

回復 2250# 的帖子

真係前度就好,因為真係好阿叔,希望佢現任男友似樣d

雯雯緊係聽到我地話鐘意佢之前個髮型,所以轉番個髮型

雯雯早晨

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-8 17:14 發表
唔知雯雯會晤會連做六個新聞提要…
應該唔會,不過好少雯雯會連報4個新聞提要
但我一個都睇唔到

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-9 22:10 發表
woo……今日都有雯雯,miss左添,我覺得報新聞唔駛點笑,如果雯雯報天氣就會見到佢可愛ge笑容…
咁又係,報新聞好多時都係「報憂不報喜」,雯雯既笑容留番周五搜記同天氣報告會適合d
今日雯雯又轉左返中間,唔知會唔會報埋天氣報告呢!

雯雯今日好靚,個髮型又梳得好
期待佢今晚報天氣。話時話好耐都唔見左陳穎忻

雯雯今日好靚,不過件衫咁薄,雯雯唔凍既咩,為左新年著新衫,要捱凍

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-14 17:15 發表
好彩有時間睇新聞提要,唔係都見唔到雯雯,今朝成班人響後面望住雯雯報新聞,花仔笑得好…………!
同意樓上,雯雯今朝笑容幾好,睇黎回復最佳狀態,報新聞提要亦表現穩定,繼續支持…
係囉,兩點幾o個時,點解有咁多人o係後面?係咩人黎既呢
今日雯雯又報左兩個新聞提要,早知我兩點時睇下83台啦

雯雯今日個髮型好似又有少少曲,唔知佢會唔會報3點幾o個個新聞提要呢!

今晚應該都係雯雯繼續報天氣。
尋晚雯雯報現場新聞好得意,句句都講「其實呢」
最得意係同林子豪講完野,跟住「唔該彭國柱」
跟住又喇彭國柱做「阿柱」

唔知幾時雯雯先會報星期一至五既晚間天氣呢?
周五搜記都好多個星期唔見有雯雯

雯雯咁快換季
好彩有昅實電視,如果唔係都睇唔到雯雯
唔知雯雯自己有冇睇《阿凡達》

雯雯尋日報天氣件衫好靚
會唔會將雯雯調左去報七點天氣?

唔見雯雯幾日,雯雯又靚左
仲以為今晚會係雯雯報晚間天氣。

雯雯好靚,希望下個禮拜係雯雯報晚間天氣

唔知今晚周五搜記有冇雯雯呢?

曼曼已經報左一個月晚間天氣,下個禮拜可能會到番雯雯都唔奇

雯雯今日靚到暈,可惜仲未可以報晚間天氣

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-2-2 20:20 發表
真係好想雯雯快d報翻晚間天氣,不過睇黎都要等多個禮拜先得…
我都好想雯雯報番晚間天氣,因為雯雯報7點天氣,我成日都睇唔到。
可能因為2月係無線11點新聞既1周年,所以曼曼要報多個禮拜

雯雯今日好靚,著新衫(未見過當新)
好少做完朝早,又要做埋16:00新聞,仲做埋16:57個新聞攪提要

回復 2448# 的帖子

雯雯真係勤力

星期六見到雯雯報晚間天氣都唔知係開心事定唔開心事
即係星期一繼續都係曼曼報天氣

雯雯件衫好搞笑,唔知今晚係咪都係雯雯報天氣

回復 2469# 的帖子

雯雯返夜,個樣冇咁有神采

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。