推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 09:10 發表
亦希望我們繼續慎言外, CDROM熟客上到媑莎向技師「匯報」時亦慎言.
但係一旦 "慎言" 或如實匯報, 大嘴巴們作為情報員就失去特別價值, 亦難用 "特別材料" 作餌打動技師, 至少是難於對技師仿造一個 "爆料, 有野益妳" 感覺

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 23:03 發表
真B  梗係跟家長進場.
法例有冇年齡限制?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 10:39 發表
隱藏no, 反而可以間中更感性, 技師好多時更未必有睇;
睇到就大家心意互通, 睇唔到就作遙寄祝福, 自己留念, 實無刻意之處.
咁樣整整下呢度就變成私竇, 雖然太過貼身貼心描述, 有關技師親自睇到或聽到其他人引述, 當然會有可能感覺不快, 之但係愈係變成私 CHAT, 之前立心搞亂檔者, 已經笑到合唔埋咀, 事關目標已達

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 10:39 發表
隱藏no, 反而可以間中更感性, 技師好多時更未必有睇;
睇到就大家心意互通, 睇唔到就作遙寄祝福, 自己留念, 實無刻意之處.
我唔係指各人留言應該打開胸膛乜都爆, 反正爆與唔爆, 應該各有自由, 只要唔係刻意誤導或立心搞事, 我只係講貼文氣氛, 似明實暗, 愈暗愈淡

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 15:34 發表
我那次和ZZ  去唱K, 好沩馨.
食野時一啖一啖互餵.
呢一部份係指另一夢境, 定係真實?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 12:15 發表
唔會, 因內容完全any bg possible,
第三者看難看出是誰, 技師自已亦不一定看,
估下問下bg 是多能魚, 內容亦絕無harm bg,
有些還涉雞毛小事如剪頭髮訓醒起身食飯
立心搞亂者真少之又少, 多數都係口多 ...
淡口 D 係好事, 不過可能冇咁熱鬧

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 12:18 發表
那是好事, vibabe 兄你從來更不提技師喇, 做過誰, 乜no都唔講.
我喜歡淡口丫嘛, 唔講 NUMBER 係唔想有是非, 反正多數係隨遇而安, 絕少番 MARK, 更冇試過打電話留定人, 現場真係有幾個號碼選擇時, 亦只係記住你曾經推介, 冇聽過就唔試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 16:26 發表
真的假不了, 假的真不了,
咁係第二層定第三層夢?

年卅晚中午上到去, 人潮未現, 技師亦唔算少, 冇乜特別介紹, 只要求比較有力, 卒之由頭牌技師主理, 之前未遇過

唔覺就三粒完工, 技師想送多十分鐘都俾人催接 mark 單, 俾o左 3 對 2, 算唔算刻薄呢?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-2-9 00:13 發表
年三十晚都有到此一遊,做了個相熟技師。 
過年後,暫未去過。 
咁唔知我o地當日有冇相遇過呢? 我入房前應該機會好細, 事關連埋我只得四個客, 當時大約十二點半, 有兩個係打孖入房

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-2-16 22:41 發表
J 君是我第一次去時,Maggie 介紹我送按手工。 
你就好啦, 咁耐都冇人表示過送小工俾我

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-16 23:23 發表
一樣要俾代支~~~, 美容師得閒, 那天無乜工或下張單未做前,
蹾你攝時間o羅
我而家都唔多做spa, 有某美容師以前做過我按手下次見到我都
會走過來問按手 ...
俾代支就天公地道, 但當初按摩雙鐘送二十分鐘小工之類 (而家仲有冇呢?), 都冇人同好提過, 係我睇到印刷宣傳品先至知道

其實我又唔介意, 反而唔想 D 招呼係懶熟落咁, 淡如水之交, 其實可以享受到片刻寧靜

又話貼填字遊戲?

相關搜索目錄: 美容 SPA 印刷

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 13:35 發表
Concerning  Doremi:

This morning I texted Doremi in Chinese:
'(english translation) These two weeks some forum members
have been talking about you a lot. Has that attracted  any troublesome custo ...
其實佢之前有冇向你主動洩露一言半語覺得唔方便? 定係你問到佢就答唔係幾想俾人講咁多?

如果好多報告只係字面上寫成 "阿邊個邊個好掂, 值得再搵" 之類, 貼文個師兄應該會俾人 PM 爆

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 14:28 發表
bro vibabe, when all along you have been reporting so little on the bgs you have done,
I don't think the degree of elaboration about bgs matters much to you.
我通常做頭牌, 除非頭牌係細力先至跳去另一個號碼

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-10 07:43 發表
我和侍應阿詩都是今天正日, 還有知客Amy剛好亦是, 但Amy有事回了鄉.
昨晚,阿詩很誠心的許願.
謝謝Maggie安排.
貓兄, 生日快樂!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-26 19:22 發表
因我改翻正字媑.
我發覺是個別電腦問題.

其他把打, 個字顯示有無問題?
唔得, 個題都係 "媑" 而唔係 "薀"

相關搜索目錄: 電腦

果然美容師人面全非, 星期四晚可能客太多, 我被安排到水療房做普通按摩, 是次由從未試過的毛毛主理, 用心及勤力, 下次若重遇, 會試試要求加大20%力度

相關搜索目錄: 美容 水療

早兩日試o左二奶, 技巧及力度都可再試, 當然唔係青春玉女啦

J 水療小姐背影, 原來真係幾迷人

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-15 17:00 發表
仲有見到唔少客吸煙。 
其實寬限期滿未呢?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-6-15 22:59 發表
桑拿禁煙,過左成年以上啦。
只不過之前係偷偷地食,例如按摩房,VIP 房,冇咩人睇到,而家係水池,休息大堂............。 
近期我真係次次都遇到咁情況

引用:
原帖由 sunshine888 於 2011-7-15 00:12 發表

thanks for c hing sharings,  

ironically i am a regular visitor to this place due to the location.

this unpleasant experience inspired me to say bye bye to it and try out other places.
...
咁你當日有冇即刻起身走人?

引用:
原帖由 takashi11 於 2011-8-27 08:33 發表
Hi all,
I have been reading this forum for sometime and i was the VIP member of Windsor sauna and had not been active until recently.   I appreciated for the host and other members to share some of t ...
我以往都遇過三兩個技師, 第一次做已經明示或暗示 1 對 1 係基本, 有一個更加在臨出房前問明會俾幾多, "等我自己有個記錄" 咁話喎. 呢幾個, 就算張號碼紙有, 之後梗係走夾唔抖當見唔到啦

好在我從來唔電 mark, 唔會俾不合理期望技師, 唔同技師混熟, 都係一個自保方法

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-4 12:20 發表
Jenny返埋明天星期五就會(暫)別我地,放大假了.

希望今年尾2/F開幕時她能回來和大家聚首一堂.

後會有期!
嘩! 佢真係態度超  nice, 我只係做過佢一次, 之後佢見親我都記得

原來已經唔做

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-19 00:12 發表
Micky's last day at Windsor is next Monday, 22 August. She will start her degree course in Chinese Medicine at a university in Wuhan in September, and her course lasts five years. She plans to return  ...
肯定將來會成為最美麗中醫師, 希望佢學成後會回港懸壺濟世, 到時我會定期求診!  

每個我試過的, 都離開了

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-27 19:51 發表
Take it easy, man.
No need to be agitated when discussing.
版主亦要更加公道, 原帖師兄只是寫 'during the 2nd time, she started to mentioned that her supporter clients will pay more tips etc", 完全冇講過係唔係唔滿意要1對1 tips, 基本投訴還未搞清楚, 就不只是 agitated 吧?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。