推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-17 21:50 發表

生係尿道口 係唔係好明顯?
我生係尿道口, 都幾明顯. 仲開始向尿道入面生. 不過好彩仲未入到尿道

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-17 22:36 發表

花會唔會由尿道入面開始生 , 慢慢生出黎, 伸展到出面?
E個就唔知了, 不過我估性接觸都係尿道外既事, 應該多數由外面生入去呱

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-18 01:02 發表

已經準備下個月初一定去驗了, 因為我相信我已經終於好翻, 咁去驗一定無問題, 即如果係雙方好哂, 到時候我會第一時間通知你, 因為我等到月底double check DR HO自己既病先, 因為今次我真係無哂, 而且好翻一個月得黎真係完全無想出既病徵, ...
stanleysex兄, 請問未好返時有咩病徵?

之前的師兄話過這裡不能提供醫生資料.

版主提示:

請留意不要給予任何網頁
之前幾次你已經這樣做
熱心幫助都有一個限度
需要資料的朋友最好從第一頁開始找

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-20 01:17 發表

感覺越黎越好係睇發出黎既大唔大, 而當冷凍完後見到d皮膚重未好似新一樣, 雖然無哂, 但你會知道feel到佢重出, 當好似新既一樣, 重新過之前未有疣時既, 咁就知道應該無問題, 好似依家咁, 同之前一樣, 我每個一個半 ...
stanleysex兄, 我做完冷凍已第8日, 但果粒野仲未甩. 周圍有死皮圍住. 由尿道口側邊望仲見到d肉係鮮紅色. 咁係咪即係未好返?

醫生開左抗生素藥膏比我塗, 上面寫住塗7日. 咁過左7日之後係咪唔洗塗, 定係繼續塗?

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-7-20 20:06 發表
今日終於去左拿過左90日既REPORT
AIDS無事個人終於放心哂

雖然無辦法知自己有無中花
唯有日日自己Check住等日子一日一日咁過......
我都唔知應該俾個咩限期等自己唔好再驚落去
各位師兄你地覺得如果半年無事係 ...
恭喜師兄. 花我就建議睇9個月. 因花既潛伏期有一年, 減去你3個月...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-21 00:22 發表

咁樣即係唔掂, 要即刻去翻搵dr冷凍多一次, 如果再唔得要立刻做激光, 咁好似我咁而家好翻既機會高好多.

個人認為冷凍幾次殺左好多菌後, 翻發機會少左同時間長左, 之後應該重會有小小或好似我咁唔甩, 咁就再用 ...
咁我想做laser先. 因我之後要9月中先回港. 回港太密屋企人會問lee問low.

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-17 23:42 發表

could you please help me to ask Dr.Ho   when you see him next time?

thanks!!!
我問過dr. ho了, 他說沒有在尿道生到出面的.

我昨日覆完疹, 醫生話冇見到返發跡象. 可以做凍或LASER, 但LASER要打麻醉計, 我聽完都係選左做多次凍. 念起都覺得自己好"lor"伕. 唉...
之後要9月尾先覆疹. 如果返發就真係要laser...

ps:醫生12/8至17/8放假, 18/8先應疹.

回復 8463# 的帖子

珍珠疣係點先算好返? 可能師兄身體弱左自返發. 希望師兄快d好返.

今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.

多謝各位. 好彩比我找到這裡. 找到個好醫生. 即刻做凍. 如果被其他醫生拖症仲大獲.
我做左2次凍, 而加表面上睇好似冇野. 張開尿道口仲有d紅. 唔知係咪正常呢?

引用:
原帖由 kien_0_t 於 2009-7-29 22:06 發表
Does any c-hing get contracted by going to USB and having HJ only?
what does USB mean?

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 23:18 發表

多謝你。我都唔係好down,可能之前有d經歷吧。當然唔開心就實有一點點架啦~ 但比初初中招時好好多。我每次都唔出街架,點正都唔去馬, 有時會辦野飲醉酒,唔惦呀,要睡呀等等借口。又同自己講唔好害人同唔好比人傳染。 ...
師兄做野應酬難免, 師兄可以扮去多d厠所, 打電話, 狂唱歌揸咪唔放, 甚至同囡囡玩自閉, 可以減小比人"隊"既機會.
平時做多d運動可減少性欲. 仲要有機會就早d睡. 希望大家都可以快d脫離病魔. 互免之.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-29 23:28 發表

敢有女友 ma    if  冇都好d 冇敢煩

敢即係d花係可以好番 la     除左煙酒同再去玩.......

我 lee 排都 down down 地              大家努力 la
師兄因咩事down down地?

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-31 00:18 發表

又係應酬......隊左 d 酒 .......再同囡囡做理.........最驚就係佢......一口擔落黎....... ......冇帶袋ar PK ......

e + 由頭驚過.....h:" /> ....好彩未有異樣  .......唔想再應酬ar!!!!!!!!!!!!! ...
師兄真係要自制下. 應酬可免側免...

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-7-31 17:43 發表

我自己都唔係好明咩事. 睇左 Dr Ho 半年, 食過好多種藥亦搽過好多種藥膏, 但都係唔好.
師兄只好等化驗報告了.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-1 19:22 發表
今日翻到香港第一時間去左dr ho, 唔洗問, 即係咩, 今次做左冷凍, 我睇下係咪真係破香港紀錄醫夠5年, 人生有幾個5年哎.....................................我都由0再黎, 而且重係最難醫既位
stanley兄唔係話今次d皮膚好似好返咩? 做咩又返發?

引用:
原帖由 muimuimomo 於 2009-8-1 12:58 發表
好唔開心,上星期四去睇油麻地
證實中左花,真係好down,睇完之後喺條街度喊咗出嚟...........
我唔想出去玩,但太太經常太忙太累,很少性生活,我才間中去一次........
點知去荃灣一樓一,和一 ...
muimuimomo兄, 你上去dr. ho 最好check埋其他病. 唔帶套後果可以好嚴重. 希望你冇中其他病啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-3 01:36 發表

真係今次feeling最好都無用, 好似個天要玩死我咁, 我都唔知點講, 係好左d兩個月先翻發......................
stanley兄, 唔好灰心, 再努力.
我打開尿道口仲見到入面紅色. 唔知係咪損口仲未好.

唔知係咪我用滴露肥皂洗得多, 龜頭多左幾個損口...

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-8-11 17:51 發表
其實如果我帶套性交

有愛滋既機會有幾大 ?!

我而家都好驚
帶左套有愛滋既機會唔大, 除非個套穿左, 或者你有損左既地方受到病者既血液感染.
你帶左套就唔洗咁驚. 不過安全d你由上次玩完計起3個月後去驗下囉.

各位師兄, 我現在有半個龜頭損左, 龜頭d皮好似好易甩咁, 每過一日又損多d, 唔知點好.
連平時返著的包皮都起左d紅點. 有d痕. 請問各位我似生d咩?
我仲未係時侯返去dr. ho 覆疹. 因我下星期返去大陸見工, 想一次過.
我而加塗住dr. ho之前開比我塗花的抗生素塗住先.
各位可以比d意見我嗎?

引用:
原帖由 raptor12 於 2009-8-12 23:45 發表
may be washing too much,  perhaps, just wash with water.  perhaps, u may call IDD to seek Dr Ho's advice.
可以就咁打去問dr. ho嗎? 係咪就咁叫護士接比佢聽就得?
我琴晚試過改用清水洗, 不過損左既地方好"拿". 同埋一樣惡化.
我今日唔洗佢, 改用紙巾抺. 再塗藥膏, 之後風吹一陣. 睇下有冇好轉

今日仲流血添, 頂...
dr. ho 放假, 18/8先返...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。