推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

再留意多幾日睇睇. 必要時我返香港睇其他醫生, 好過係新加坡睇.

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-8-14 00:52 發表

dr.ho,有冇開抗生素比你食,食哂,自己去藥房買來食,頂住先
抗生素買邊種, 我飲食完掉左個包裝.

另外, 粒花又好似生過...

相關搜索目錄: 飲食

係singapore我係咪應該找皮膚科, 還是泌尿科呢?

請問支冷凍槍有冇得賣呢? 可唔可以自己做冷凍去花? 因我想轉工去沙地做一年野...

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-8-14 22:42 發表

壓縮液態氮氣樽黎架, 唔可以帶上飛機架.

自己做好易凍傷架
寄倉 or 郵寄得唔得?

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-8-14 22:44 發表

皮膚科全名係皮膚及性病專科
明天去local 醫院睇, 專科都係8x蚊坡幣, 未計藥...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-13 23:41 發表
中左招...
真係改變左一生...
師兄, 樂觀面對...

引用:
原帖由 XODEER 於 2009-8-15 11:54 發表

Tony兄,真巧合,我又得了前列腺炎 ,成日急,尿少難排,冇力.

成日預住個腹部!我做寫字樓工,成日坐,預住個腹好辛苦 !

而家食緊d 叫 prasosin(大約咁串,可能錯)既藥, 等兩個月後驗血!

上網搵資料話一定 ...
XODEER 兄, 係咩手術?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-16 23:56 發表

依d唔可以亂用架, 同藥水一樣, 有咩事只會野開哂更煩, 而尿道口位係最煩, 外面既你都可以用小小3m同我之前post過既藥膏.

另外想問下你做咩工? 咁勁既做到去中東?
Stanley 兄, 我都係打份工姐. 不過去一年沙地等於我儲4年錢. 好大引誘.

我星期六睇完醫生. 不過專科星期六唔開, 星期一至五都只係開office hr. 頂丫.
所以我只睇左一般門診. 開左支藥膏同洗傷口水. 咁就5百蚊.
不過唔知係咪心理作用, 好似好緊咁.

醫生資料等我重post啦

版主提示:

請留意不要給予任何網頁
之前幾次你已經這樣做
熱心幫助都有一個限度
需要資料的朋友最好從第一頁開始找

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-18 12:48 發表

咁咪好, 希望快d好啦, 你重要出國打工, 好唔方便
謝謝stanley兄, 我之前個位長又出左粒牙仔, 今次真係下定決心去做laser.

請問各位師兄, 在dr. ho做laser收幾錢?

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-18 23:10 發表
有冇 人幾個月後就好返
erica, 要1年半唔覆發先叫做好返.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-8-21 23:14 發表

加油丫!!
我之前都係尿道口整開裡面有 ! 我都係凍左幾多到而家冇野了~!

到而家都9個月了 ! 加油!
大家加油!!

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-22 13:09 發表

我知.........但有無人幾個月or 凍左─兩次就無出???通常係凍完幾耐又出返?
我凍左2次之後3星期又出返.

回復 8659# 的帖子

多謝new_man師兄分享, 好詳細. 我都係尿道口第二次返發.
之前有半個龜頭損左, 而加都仲未好晒. 不過都好左好多. 但係好返d皮膚極樣衰. 唔知有冇野到d花.
今個星期五再去覆疹. 希望覆疹前個損好返啦. 好返就可以凍死粒花去.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-31 23:10 發表

皮膚極樣衰都無計...
無得攪...
樣衰唔緊要, 我怕係因為d花野開左而令到d皮膚樣衰. 因為有個地方有一點突起左.

不過可以的話, 我都會問下dr. ho有冇得搞搞佢, 激光美容  囧...

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-1 10:08 發表

咁你有冇一出就即去凍左去??

我唸咁多性病入面真係疱疹同疣係手尾最長,,,唔好放棄~~一定好快會好的,,,

我都成日留下面,,,睇下個粒野點,,,上次醫生話唔係,但佢又仲係到,,,, 唔知係咪自己成日搞佢睇 ...
candy姐, 我建議你定為一個星期檢查一次好d. 萬一check得太多損左仲煩.

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 10:05 發表
死啦~~
發現有二粒白色既粒粒,唔好係花啊~~~
我已經有龜頭炎,非淋
這二個病都未好
我唔想三串一啊!!!
最近發覺好累,好唔舒服,唔好係a仔啊
岩岩先過左30日,仲有60日要過
點頂啊
killer兄, 其實口交中a既機會真係好低. 唔洗太擔心.

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-1 19:45 發表
各為CHIING。 小弟(可叫我可樂仔)﹐今日去左題醫生﹐我中左野菜花﹐以家題緊你地多年既POST。
心晴悟多想講野。
hi 可樂仔, 我都中左花2個月左右. 其實都冇咩突別. 不過唔好再出去玩. 平時同正常人冇咩分別.
如你有女友/老婆, 就唔好同佢性交. 以免傳埋比佢. 花係可以醫好的. 只係耐d. 唔洗太擔心.

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-1 19:52 發表
今日造左冷冬﹐ 一粒係大既好此3mm x 3mm甘。
CHING﹐ 你地話個隻咪3M。係咪來架?
3m係隻醫花藥膏. 不過我冇用過. 因我生係尿道口, 醫生話3m會刺激皮膚. 尿道口d皮膚唔適用.

要找dr.ho資料的朋友請注意!!!

版主提示:

請留意不要給予任何網頁
之前幾次你已經這樣做
熱心幫助都有一個限度
需要資料的朋友最好從第一頁開始找
這個是你最後一次機會!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-2 09:35 發表

SCARYBOY

我覺得你個態度好好,,,好值得我地去學習。 我地有問題有病都係好需要咁樂觀/積極態度去面對,,,,, 一定會醫得好的!
Candy姐過獎了, 當我第一日發現時都好驚. 好彩我找到e度. 去睇埋dr.ho. 唔洗走咁多"淵""旺"路. 對個病了解多左. 再念點面對. 之後個人自己冇咁驚. 最緊要去睇醫生. 有咩問題就要問醫生. 唔好估估下.

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-2 20:24 發表

有冇ching可以分享下呀~~
其實有野唔對路, 可以提早去找醫生. 唔一定要等到schedule果日.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-1 23:46 發表
Qaramon 兄, NEWMAN兄, 我身體ok, jj 冠d花已有一年冇出過, 會陰位都冇番生, 肛門內未check, 呢段時間同老婆做時都帶 domdom , 當然以唔想生bb 為理由, 我想安全d 先唔用套.. 出去玩都係去按下摩起機算, 大家努力! 一 ...
chiyau兄, 我都好想知你冇再出花之後幾耐先再同老婆做?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。