推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

31 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

呢度有冇女仔啊...

我都中左花......但我係女仔.......想傾下計

可唔可以好返既人都出句聲..點解好返就冇左人..
我想知點樣可以好返

有冇 人幾個月後就好返

我係女仔我涷左仲痛呀唉

我所有area都涷晒...你係女仔?
引用:
原帖由 johnny002 於 2009-8-20 00:53 發表

尿道口真係好煩..最濕既地方好易返發

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-21 22:37 發表

erica, 要1年半唔覆發先叫做好返.
我知.........但有無人幾個月or 凍左─兩次就無出???通常係凍完幾耐又出返?

係囉姐係幾耐先冇再出?? 我又係涷走2,3個星期又黎過

唉..........我未停過咁生............................天呀.......不如一槍打死我....

回復 8684# 的帖子

咁你而家點呀...好返未?

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 20:33 發表
我之前提到的白粒
經醫生證實係花
做左laser
估唔到真係三串一
龜頭炎+非淋+花
唔知會唔會有其他病~~
心情好差,我係條街到行左二個鐘,心情仲未平伏
我既一生,就咁冇左
有誰可以開解我
唔好唔開心啦我真係明白你..我都中左花...
唯有自己靠免疫打死d virus...所以唔好唔開心..

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-1 23:55 發表

查左幾耐? 現在有沒番發? 唔係想潑你冷水, 正苦d藥水我覺得係沒用的, dr ho 話過好細粒重要剛剛生出來去查先有機會, 大粒晒果一定要凍,灼
c hing係咪都有花..可唔可以講下你咩情況..

唉........男人...難忍

我想問如果睇dr ho睇極都唔好...有冇人睇過其他好既其他介紹一下...??

咁多位....................... 我連個口都中埋.................我成晚訓唔到.....................點算

唔係..我係女仔..中左花.......男友去玩.....我都唔知....仲幫佢bj...中埋..........我真係好想死.......
引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-5 08:04 發表

你意思係咪即係一型呀?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-5 10:06 發表

你隔左咁耐而家先出? 幾多個月到?

唉,你好快去睇醫生,,,

你有冇叫醫生幫你check埋 hpv dna?

希望你快d冇事,,,
佢幫我做左pap smear ...
我好驚.......唔知會唔會有aids

一粒....但好多唔尋常既一點點仔
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-5 19:36 發表

咁大獲...
有左幾耐?
有幾大粒...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-5 16:23 發表

咁你個PAP SMEAR REPORT 出左未? 有冇要求佢叫佢做埋個HPV DNA TEST? 睇下係咪一D高危既HPV

另外你講AIDS,,我個時又係好驚,,怕有,,(己於97天時CHECK左係冇事) 甚至有時而家都會驚當時會唔會CHECK唔到,, 但唸 ...
我都唔知有得做埋.仲未做..真係洗左好多錢..其實aids係咪一定要個partner有先會有..唔會自己既dna突然變左hiv架??

你check 血用左幾錢

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-5 22:46 發表

你睇左醫生未啊!?
醫生居然話唔洗醫......我會等dr ho返黎再問佢

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-6 10:40 發表
其實以往問 Dr Ho ,他說口不太易生疣,因為要大力磨擦才會傳染,另外口水會殺菌。
如果係咁我都中真係...................

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 20:27 發表
人黑做咩都黑
之前疑似有疱疹既紅腫,痛
昨日睇過皮膚醫生,佢話唔似係
似係念珠菌復發,佢話可能中秋食過雞,月餅
咁就起返
唉..........
咁我打後既40年,可以食咩啊!?日日食藥啦,如果唔係可以食咩啊...... ...
講得好岩囉頂!!!!!!!! 頂佢食乜都話會復發~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-6 11:55 發表

快去check啦由其初起, 你一慢就不停咁出好多架啦, 快快快!!
我去左睇一個比dr ho更專業既dr..佢話唔係黎.....但佢好串

咁多位....話時話...你地係點惹到返黎??你地玩個條女係冇病徵..所以先中招??

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-6 21:55 發表

一o的事都冇~~同佢講番, 佢仲覺係你自己同第2個
你係你自己條女?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-6 21:47 發表

老實講串既自然唔夠細心, 小弟試過就算佢幾勁參加個世衛都無用, 樓主既tony都係, 你自己考慮下啦
我都同意你講法

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。