推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

銀之泉

引用:
原帖由 ktboy 於 2009-7-23 22:37 發表
今天路經漢口道漢X大廈5/F (HMV對面) Tel #$*@((!@ 見到間新場(with SPA),便上去試下。(以前大部份都是在金馬倫和加連威一帶浦。)
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都 ...
C 兄:
小弟初到貴境就睇左你既介紹, 咁就去馬試下間 "銀X泉",
起初都係以賭既心態試貨仔 , 點知上到去立刻眼前一亮 "嘩"  "嘩" 聲四起 ,
估唔到上摟骨既SPA店都咁落本去裝修, 真係抵讚!
揸弗人 MiMi  好開心 "笑其其"  咁招呼我入店內 ,
但我又睇唔到其它既技師起度亮相喎, MiMi 係咁同我傾計傾左十幾廿分鐘,
我仲以為今次有運行了, 皆因靚女在眼前, 斷估都係一陣同我 dup 既 bg,
點知我估錯左了, 或者果度生意太好, MiMi 同我傾完計後一陣,
bg 出現了, 佢叫 AMY, 是一位好斯文既美容師, 真係斯文到你唔信佢會做骨場SPA,
一試佢手勢後, push   ...   push  ....    push ....  手勢勁掂果隻呀.  90mins / 300 有找.... 抵玩.
我換番衫之後, MiMi 再同我傾計, 佢話自己平時係唔同客人 dup 架, 只做管理同收錢,
佢仲話, 最叻就係同各位大哥 so so 下, 傾下計, 交流下各方面既話題咁啦,
佢話, 如果佢去左同客人 dup 骨, 咁樣D哥哥仔就少左個好傾既開心果架啦.
咁識講野既開心果 MiMi , 抵佢果度咁旺, 真係旺得有原因.
出來玩, 衛生乾淨就最緊要, 酒店式格局, 梳洗用品及gel 頭噴膠, 風筒等應有盡有, 照顧週到,
MiMi 仲同我講, 叫我多D黎, 介紹多D靚女我識, 皆因佢話下次我再來就唔同哂, 包我眼前一亮喎.
佢好似唔知暗示D乜野咁神秘咁, 真係比佢吊引, 引到我心唷唷咁亂諗野,
好..... 就睇下佢玩乜花神玩邊科先得.
呢間場真係值得再去添食,
係呢, 有無其它兄弟去過, 不彷交流下, 佢地有無 VAS 架?
我上次問 MiMi , 佢就話係正骨, 但係咁多靚女起度, 真係要逐個問下先得.
淨係正骨, 會唔會只係 MiMi , 其它靚女有嗎? 有無兄弟試過 ?

相關搜索目錄: 美容 SPA 裝修 酒店

引用:
原帖由 phi+仔 於 2009-7-29 10:50 發表
any tips to bg?  Thx
比 bg 貼士係隨自己心意,
服務好既當然比多D啦,
我咁晚去, 覺得 bg 服務幾好, 所以我比左100.

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:15 發表

比100,好似豪左d,通常比埋d尾數。
哦.... 比埋d尾數當貼士都係正路既.

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:33 發表

比埋d尾數當貼士都係正路既,不過,如果想鋪定後路就另計。
英雄所見略同 ,

你比貼士比得爽D, 下次就當貴客咁招呼你, 人之常情 !

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 16:13 發表

你望我的簽名,開始無論正與邪,最終變成邪;
在我的過去經歷,係冇正骨呢回事,只係需要時間多少變邪,仲一定要有互動。
ching, 我認同..
睇來, 你都係豪客一名, 咁你通常比幾多tips bg?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。