推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位帥兄好..
小弟今年24歲 約一年前開始有上大陸玩既習慣
開頭都有搞埋野 但之後驚易中性病 已經戒了 接近8個月
但期間都仲有上去推油場

我諗我開大既次數大約30次 而每次都有帶套 無試過任何環保既行為....

但期間發現肚臍對下 開始有陰毛既地方有粒硬硬地既野 但無理佢 (因為吾痛吾痕 , 以為多左粒墨)
近日無聊近睇 發覺好核突 以為吾知係咪天熱關係搞到咁 於是決定去睇皮膚科醫生

一睇佢話係 性病 -- 珍珠菌 (後黎上網睇 應該叫珍珠疣) 跟住即場幫我用工具鏟走 之後再係傷口用D"典酒"搽下....
但無藥食 淨係比d 藥育我搽下........

其實我想問我算吾算嚴重.... 粒野整走左之後會吾會係原位生翻 定係 會係其他位生
(發覺自從整走之後 係大脾內側near 少少 無LALA有幾粒油脂粒 仲有塊死皮似的既東西係附近 累似一個無水既水泡...)
(包皮上面又多左兩粒油脂粒 吾知係咪推得油多....  )  總知而家好杯弓蛇影FEEL .......
我而家好驚...  其實我中既係咪花  ... 如果咁好彩吾係 咁珍珠疣會吾會好番....
吾係既話 第時咪吾可以同老婆生小朋友 ?!

我記得點解有水泡啦...
佢好似話用乜野冷凍治療 但好似就咁用一支普通架餐...
好奇怪...  本身有疣個個位就無水泡 反而佢話有紅點個度就比佢搞到有水泡 而家仲有痛...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 13:59 發表

我覺得你始終係去玩過,唔好講玩左幾多次先啦,即使用左安全套都唔係100%安全,如果你對於你而家睇個醫生都唔係好有信心,我建議你去睇多一個性病科專科醫生,同你作多1次詳細檢查,順便睇下有冇需要做埋其他既性病 ...
就係諗起依度
所以我8個月之前戒左去開大
我覺得自己有事吾緊要 最慘係連累到屋企人 要佢照顧你 擔心你

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 17:11 發表

唸起呢個topic?所以驚就戒左去大陸?

咁你而家d 珍珠疣點樣啊?我見其實即係軟疣,,,有d 網講話小朋友都會有,,, 可能係皮膚接觸或性接觸,, 咁現在控制到未?

希望你早日好返啦~~~
我意思一諗起會累到家人 係8個月前已經戒左叫雞了 但都仲有番大陸玩下 飛機咁
其實我都吾知叫吾叫嚴重.......  性器官無事
但小腹位有粒野.... 不過已鏟走了

今日又睇多一次醫生 發覺依個醫生吾知點 有D 抵我死既心態..

決定下個星期搵下Mr.HO 先......

我想問究竟生係 性器官既花 同生係皮膚既花 有什麼分別 ?!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-4 12:19 發表

我係yahoo見到有人解答,copy俾你睇:-

性器疣是甚麼

性器疣(俗稱椰菜花)是一種皮膚傳染病,患者的生殖器或肛門部位周圍會出現腫塊。性器疣是由直接接觸患者外露的傷口傳播,一般經由性行為感染。

性器 ...
我都搵過依D 資料..

我樂觀D咁諗 其實個天對我已經算好 係依刻比左依個警戒我

起碼吾係梅毒同愛滋咁死刑.............

只要以後決心改過 多做運動 一定可以快D好番 !!

如果吾帶套 分分鐘條撚有花 仲難醫

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-4 16:05 發表

你咁講俾其他ching睇到會唔會唔係咁好??? ..................................分分鐘條撚有花

其實有冇套都係會傳染到花,, 而且冇話咩野位,,佢要發既邊個位都有可能,,佢係過濾性病毒,,,,, 所以自己小心 ...
我係講緊自己好彩...
但其他師兄吾緊要 最緊要有信心
學咁多人話 做多d 運動 保持良好生活習慣 很快就可以企番身

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 lung88 於 2009-8-7 01:19 發表
今日去左15/F 見到倒DR HO, DR HO 説我唔係話我只是細菌感染,見DR HO 之前真係想死,因為我有CANDY所講的症狀. DR HO 比左D藥我食又比左D藥膏我,同我講二三日後會開始好.
我想問要幾多錢到 ?!

好似尋日醫生話我帶套性交都搞到而家咁.. (我有粒花生左係接近大脾"LA" 個位)
佢叫我記住一定要帶套 好番就吾駛  跟住幾秒之後 自言自語話 好番都要帶....
個刻我當然無問咁點樣生仔..
但我諗好番後既幾年 如果吾出去玩 我自己諗問題應該不大既

其實如果我帶套性交

有愛滋既機會有幾大 ?!

我而家都好驚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。