推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

34 12
發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

引用:
原帖由 itplay 於 2009-12-23 11:26 發表

She may not refuse you if you ask to do massage to her

再試 Lisa, 手勢依然一流 soft, 當轉身, 柔弱燈光加少少幻想, 就好似容祖兒同你造 massage ,舒暢完事 .

如有 C-Hin ...
咁就梗係仲好啦.....我要按晒全身架....

引用:
原帖由 fitman 於 2009-12-23 22:59 發表

u think Joey yung i s pretty??
各花入各眼啦.....除晒衫應該都可以既, 另外都仲未到中女, OK la...

咁即係仲係得彩虹仙子係到撐場.
今晚又去探仙子, 沾仙氣; 出黎果然輕鬆舒暢晒.

引用:
原帖由 yellowhite 於 2009-12-27 01:48 發表
冇其他選擇咩?! 去個幾次都係為左捧佢場咋...
係呀! 佢真係正嘛! 另外真係好似冇乜選擇喎, 試過Fanny, 但怕左佢陣口氣...上面 c hing 講既 Lisa 又係樣衰版容祖兒, 梗冇性趣啦,  而其他都冇 c hing 點講過.

引用:
原帖由 3luvund36 於 2010-2-20 01:11 發表

女...殺手

小紅靚唔靚呢就各花入各眼.不過佢好用心做,脾氣又好,又唔敢rtips
小紅既身材係我係呢類場見過最 fit 最正既一個. 而且骨技一路有進步...

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-2-22 09:20 發表

可以試吓從Fanny Spa過來嘅Annie & 小美(子淇)
Aero c hing, Annie & 小美 有冇彩虹仙子既質素?
呢處我只齋做彩虹仙子咋...

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 gowentgone 於 2010-3-16 02:09 發表
last night tried a BG call Heung Heung ,Hoi Nam girl,looks like Malaysian,dup skill is fine, you guys can find out the rest service by yourself if interested.
c hing, how's the apperance and figure of Heung Henug? really a girl or a c9?

引用:
原帖由 superheman 於 2010-5-16 19:09 發表
Is Rainbow still working there ?
彩虹仙子過咗檔峇里好耐啦.

自從彩虹仙子轉場後都冇嚟過. 講真呢度環境真係唔錯, 最正係全部房都有得沖涼, 唔使走嚟走去.
有冇 c hing 仲有好 BG 介紹, 最好有彩虹仙子嘅質素啦.

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。