推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 尖沙咀月盈軒美容水療 (FULL MOON)

環境裝修確係唔錯, 而且私隱度較高.
實為揼骨另一好去處

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-3-18 21:30 發表

我諗佢係話房間或偏廳之嚋嘛?
對..廳與房有門隔開, 房間隔音也較好
按腳房亦有門分隔

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-4-4 13:20 發表
今日晴晴返工時間4點至10點,菲菲一點至十一點。加敏二點至十一點芷晴3點至十一點。Amy,mey Ivy 安琪返至夜晚二點。來者請來電預約。34611722
嘩! 資料詳盡, 太好了!

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-4-7 03:57 發表
long  dum 哥哥 有時間你也來試一試我沖的熱茶。
哈哈, 一定一定!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2013-4-12 14:50 發表
月愛時刻  偶相聚

盈上  怡人多樂紛

軒她眼神  念不忘
哈哈, Elise 果然係萬人迷!

莫非大家上來都是醉翁之意不在酒?

相關搜索目錄: SPA

昨日試鷛s女女, 小君. 相當唔錯, 又係美容轉行; 按摩手勢純熟, 有 heart 有力
身型靚, 有事業, 重要有個籊{. 互動性高.

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-6-5 17:42
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-6-5 17:42

引用:
原帖由 xf999 於 2013-6-14 14:53 發表
昨日試了新人 nana .夠力位準。
態度親切。按完腰背後,忽然一股騷麻
的感覺從下而上突襲致頭皮。原來這是nana
的 R pet pet 絕招。十指似有還無的在游戈。
喜歡 R pet pet 的真的不能錯過。
對! 我要施展出乾坤大挪移先可以頂住佢鴾E陰白骨爪

相關搜索目錄: Pet

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-7-11 18:51 發表
新女仔晶晶今日己開始返工
期待! 細細粒, 唔知容唔容易食呢?  

晶晶在嗎? 要抽時間試試

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-8-5 13:16 發表
今日有新人返工名叫Sammie,另外明日有二位新人返工,晶晶,佳佳。 昨日佳佳已有返工
昨天那個是加加還是佳佳?

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-8-6 04:14 發表
是同一個人。用佳人的佳。
這佳佳是我覺得近期好得的女女.
手骨一個字' 正 ' 尤其愛K兼受力的 c hing, 推薦.
服務態度良好,很給力, 足晒鐘有突.
其餘的都甚滿意
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-8-6 23:17
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-8-6 23:17
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-8-6 23:17

上星期竟然見到久違了鴷[敏, 咁梗係要重溫舊夢.
手勢態度身材仍然咁好
佢而家唔係度駐場, 想搵佢就要提早預約

引用:
原帖由 Smallc 於 2013-10-4 15:48 發表
剛從外地回來,去輕鬆一下。發展有兩三個新面孔,阿E美麗如昔,新BG有sammie 同一個眼鏡女子,有miss feel. sammie 外形有女人味,健談,有力,不害羞, .
近期不錯的選擇
四眼 miss 應該係雪梨, 手骨唔錯, 溫柔善解人意.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。