推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

沙巴水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-10-29 09:12 發表
今天開始返
她叫糖糖
今日率先試鰷刐}. 外型唔錯 . 幾好傾. K就一般. 但服務 尚算OK.

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-2 13:08 發表
走鰷刐},蟋f個蘋果,外型不俗。
感觉有繷
唔係化? 幾日就走?
好在試過粒糖

上星期又試鱄餔鈮|過來的 Ivy, 手骨不過不失.

身型唔錯, 態度良好.

引用:
原帖由 virginwalker 於 2012-12-7 22:31 發表
今日冷冷地,走去玩個熱熱spa. 沙巴好久冇去,聽到轉左手,行過便上去試下。老板娘好令,可惜不做。介紹了個bg,她說新來的,叫QQ,高身形好,樣子居然似我童年女神山口百惠!
過程不過不失。我可以說這bg是tst bg中 ...
最近都試 QQ, 真係唔錯.
一入房已經忍唔住要先來 part 2......正.
本來諗住 part 2 掂, part 1都冇期望. 但又真係估佢唔到. 行家一出手, 便知有沒有. 手骨出奇地好, 而且應該係大場出身.

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-12-14 22:29
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-12-14 22:29
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-12-14 22:29

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-12-18 23:58 發表
不知道晴晴放完假未?Miss her a lot.
晴晴唔會返來啦

引用:
原帖由 peterkim 於 2013-1-4 14:24 發表
沙巴是否已關門, 電話無人聴?
非也. 老闆娘 話太多無聊人打去, 所以CUT . 預約可打佢手機喎.

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-11 17:43 發表
試過新人小琳 長髮後生靚女slim 有高度
中力 手骨尚可 推油更佳
性格酮X 按時時而長髮輕拂我耳頸
有女友感 喜欢她鼻型靚 紅色短裙吸引
elise 接手後我不是試過好多技師
但尼個我最滿意 我會推介。
貓兄, 應是小玲吧. 我也試, 確係唔錯. 好小鳥伊人 feel.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。