推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

47 12
發新話題

銀之泉

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-9-26 10:47 發表

is Snow a new bg ?

how does she look ?
今日已經一早打電話想 扑  yoyo,  係 book,  點知 mimi 話佢的 booking 排到瀉, 真係咁旺鐘?  不過佢話有另一個靚女亞雪喎, 咁就亞雪啦.
一上到去見到 mimi, 嘩,, 不得了 ... 衰女 著魖 see through, 見晒個黑 Bra 同埋半邊 咪咪, 睇到我眼都突埋, 差的舉坉P敬添.  ..
亞雪真係唔錯喎, 算靚女, 只係稍為健碩髐痐. 而且絕對係力量型, 要夠力水既係一個好選擇.   手骨亦都唔錯喎.  mimi 不斷引入的好, 抵讚!
埋單時 mimi 終於親手喂我食糖啦.... 好甜呀.. ......重可以近距離睇住佢件 see though 入面對咪咪....真係

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-9-26 10:47 發表

how did you know ?
的女女話架. 仲話米米講到明, 一有發現提供 VAS 又 或者 r tips, 即炒.

引用:
原帖由 bbttorrent 於 2009-9-27 21:57 發表

I felt them when pressed against, should be C.
bbttorrent c-hing, how do you press against? by your hands ...

哈, 好彩我都曾經攬過, feel 過啫...

嘩, yoyo 好鬼旺呀, 我都要早的 扑 (book) 定佢先.  跟著搵 mimi 食飯, 或者食住波餅先...

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-10-2 13:38 發表

brother, you must be handsome and young !!

she never gives me a hug although I have visited there  several times!
Oldman c-hing, don't let MiMi to consider.h:" />
I have a hug with her few times. Everytime when I left or when she led me into the room, I would say give me a hug(hug hug sin) , and ready for the hug post..   then she will give a hug politely. Of course, I am also hug politely, no "咸豬手"... but just hug for a bit long to feel her.......   
Or I am also handsome la....
She is 世界女, don't mind ge.

引用:
原帖由 supreme 於 2009-10-4 23:17 發表
enjoyed yoyo's spa and then with 'mimi-yoyo double fly' dup the day before mid autumn.
yoyo's spa skill has improved a lot and personally I think it was more relaxing than double fly spa.
brought them some ice cream moon cake and hoping for return of some other 'cakes'!
Supreme hing, I am sure that you already have the 'ball cake' as return gift la....

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 super123123 於 2009-10-7 01:16 發表
whats the name of the BG with short hair (like boy cut) & big eyes??
yes..that should be kei kei....a bit slim.

引用:
原帖由 BeautyFlash 於 2009-10-9 23:55 發表
各位大哥, yoyo 同 阿雪點比?

樣貌/身高/身材/年齡/骨技?
我同 yoyo 始終緣慳一面,  冇得泉水落柔柔.     比較唔到. 搵其他 c-hing 幫手先得.
阿雪就係力量型, 比較健碩. 樣 OK. 身材應該係有料既,(一望就知, 身型關係)  ..算係中女, 應該未到三十..骨技相當唔錯...但會幾重手, 啱我.    要溫柔既可能就未必啱啦.

阿雪又走埋啦.. .唔知係咪又去咗 KB 呢?
個場都靜晒啦.. ..今日打去想做 booking, 點知 mimi 唔係到, 而BG得 yoyo 同 琪琪..咁唯有去番主場啦.

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-18 22:17 發表

Where is your 主場 any BG recommend
主場有兩個, 一個 HM, 一個 潤 X 之. 琴日去咗HM..不過都係留唔到女...Rainbow 又被 KB 撬埋....而家質素差咗好多....  都冇乜好介紹啦.

mimi 而家係咪 KB 同呢度兩邊走呀?   定係唔再係呢處.

引用:
原帖由 bbttorrent 於 2009-10-21 23:29 發表
As far as I know, Mimi still runs around 2 place, sure in 金 more.  Yesterday I was in Silver, so quiet, but that gave me a chance to try Yoyo la.  I bought the spa package - not lucky as other c hing ...
睇 mimi 都冇心戀戰呢度喎...

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-11-2 14:24 發表

good on you ! Mimi never calls me to chat !

Mimi,  點解你咁偏心, 淨係打比佢既?
係咪 Oldman ching 你太老餅, 又唔夠靚仔呀? . 不過米米都冇 call 過我喎..   唔通米米同 messenger c hing.............

引用:
原帖由 yellow40 於 2009-11-3 15:13 發表
I’mnew “hand”. Except銀之泉, 請問 where會在房內有獨立浴室? 金巴利?
通常 SPA 房先有獨立浴室, 普通房冇架. 銀之泉 都係. 金巴利就唔知啦, 因為仲未幫襯過.

引用:
原帖由 longneck 於 2009-11-18 21:51 發表
有一排冇見MIMI,今日食完lunch上去銀之泉. MIMI介紹新女小雨個120分鐘按摩,入房已感覺到一股暖意, mimi笑keke話天寒地凍怕冷親個客, 係房內已配備暖風機同埋電暖氈, 小雨準確既穴位推拿,力度恰到好處,好快就過左120分 ...
c-hing, 小雨樣得唔得?

呢個廣告真係好低下喎, 一睇就知係寫手啦.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 longneck 於 2010-1-25 22:59 發表
好耐冇上去MIMI既場,今日上左去. WA...5個嫩口既BG,全新感覺, 先試左來自尖東棕南海既陀地新囡阿聰, 估計25歲左右, 皮膚白淨夠滑, 身形矯小, 有前有後, 來自大場既一流手骨, 夠温柔但有D怕醜, 試後令人回味 ...
新揸fit 人? 咁 mimi 呢? Mary 靚唔靚女架?

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2010-1-29 18:17 發表
It is nice to see them all in this afternoon including 阿聰, Mimi, Anna, Mary, Yuki, Joey.  According to Mimi, Mary & Yuki have best bone skill/most forceful among all, will give them a try later on.
Mary 唔係知客咩? 佢又可以揼架?

引用:
原帖由 owen1985 於 2010-1-29 21:42 發表

今日上去full左 冇時間等, 我都有見到陀地靚女阿聰, 個樣夠young, 成個學生妹look.. 我 book左星期日上去試
學生妹, 我啱呀....唔知有冇制服誘惑呢?  

早幾日終於試咗 的 c hing 講既學生妹 亞冲..真係幾後生喎, 樣又唔錯. ..
估佢唔到人仔細細又幾夠力, 揼得有版有眼. 同埋又真係好吹得囉.. 係吹水呀.....咁我緊係希望佢可以吹........不過諗下好啦   差不多全程都係咁吹..未停過口.
揼同吹水既好選擇..

引用:
原帖由 itplay 於 2010-3-8 16:30 發表

Long_dum C-Hing, 咁同金巴利小红, 你話辺個評價高D
其實好難比較, 大家唔同類型.
不過同意 3luvund36 c hing 所講, 亞冲真係好有性格, 好直. 同聲同氣.
小紅就比較溫柔, 同埋身材好好多.
自己還是小紅擁多的...

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。