推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

又要上去踩下場啦........

今日初次踏上沙巴, 環境OK, 但因通道頗窄, 有的壓迫感. 沖涼房都唔錯.
因第一次,穩陣起見,都係揾返 Candy 先, 下次先試新女. Candy 骨技都進步咗好多...
臨走時見到有個標致女女,  可兒, 真係青春可人, 下次目標.

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-6-29 00:10 發表
The decoration is quite OK, I am wondering any C Hing has tried it with good recommendation? Ling said there are some younger ones
Tried 可兒, actullay is not that young but also not a C9, may be the place is too dark that didin't see clearly last time. However, she is still a pretty girl, and bone skill is OK although she said that she only worked as a BG for a short time.

YoYo mentioned that there is another young and pretty girl, Mandy, so will try next time.

引用:
原帖由 messenger 於 2010-7-27 16:39 發表

晶晶 actually is 珍珍

現駐岸的佳麗(July 27) :

~ 雪兒
~ 可兒
~ 琪琪
~ 珍珍
~ Apple
~ 姍姍

信差兄,姗姗如何?

引用:
原帖由 messenger 於 2010-7-27 23:42 發表

她是位黑長直髮後生靚女
清純面容,斯斯文文乖乖女
唔多似做技師
似鄰家公司女職員  

掌心厚滑,入行幾個月
骨技已算不錯了

好吸引喎,下次–於就佢啦.

上星期試咗姍姍, 後生 ,樣 OK. 幾好傾, 服務態度不錯, 但骨技就尚待改進.

引用:
原帖由 messenger 於 2010-8-11 00:43 發表

Joey will come until today, Aug 11....
沙巴同峇里鬥多新女? 咁就正啦!

引用:
原帖由 itplay 於 2010-9-4 19:33 發表

Mud 珊珊 仲係到 , 我就覺得可兒係 li 度 d BG 最靓
珊珊走咗啦, 可惜只試咗佢一次, 重要係佢唔夠瞓之下完成. 想再試都唔得.
Yoyo 話有一新女 BoBo 今天返工, 大場出身. 不過未見到真身. C hing 試過後請包膠.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-9-18 06:02 發表
Ling Ling 同我講有一新返「清純靚女」容容,
有無 ching 做過?
昨日試咗. 唔錯. 大場手勢. 按得好舒服, 但小弟受力, 所以覺得爭少少. 另外服務非常用心, . 好享受的 一次.
重有見到小儀同 cici, 兩個都好後生靚女, 下次要試下先

引用:
原帖由 itplay 於 2010-10-19 22:59 發表

可兒仲幾靚女 tim
是. 而且又玩得. 佢係我係沙巴嘅首選

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-10 12:27 發表
我覺得呢度D製服麻麻,

我近排少去
我都覺得係.  對顧客來講,太唔方便了.   

引用:
原帖由 dup99 於 2010-11-20 11:02 發表
現今沙巴落樓要俾幾多錢?
$298.
SPA 好似要 $498.
BG 小費, 隨心啦

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 stefan 於 2010-12-7 19:36 發表
i try new bg Niko, today.
She is very good in all aspects..good figure, face is OK.
Bone skill is one of the best here.
Highly recommend.
真係咁得? 呢幾日試下先

昨晚試咗 mui mui, 真係唔錯. 後生靚女, 有禮貌.
本來以為靚女就唔識揼, 點知原來手骨都幾好, 又幾有心機.
正!

前兩日又試咗個 part time BG,  Lily. 中女, 樣可以啦, 但手骨真係正正正.
好耐冇遇到個咁嘅高手. 剛中帶柔, 認穴其準.好禮貌. 要享受揼骨樂趣嘅不二之選.

引用:
原帖由 LTF_123 於 2010-12-15 09:07 發表

師兄可否詳述bg身材? c9形?
Gigi好hard sell, 成日話什麼什麼(例如,miumiu,chunchun,jojo)好 ...都唔知信唔信好
c9 一個, 但樣同身材尚算可以啦.  咁就當然唔及的後生女. 不過手骨好, 有服務.
賣花當然讚個花香. 講真, 呢度大部份的女又幾 OK 嘅

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-1-8 00:28 發表

Ching, 最近個場有冇好介紹, 好似水靜鵝飛咁
都唔係吖? 都幾旺喎.
前幾日就試過新女Nicole. 手骨 OK,溫柔,  但幾中下, 不過非我杯茶.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-3-13 03:20 發表
是日試了很多C兄推介的呀細
第一眼見有少少意料之外... 因越南妹會比較矮...
而呀細是比較高的!!

PART 1 - DUP的手法及技巧真係人夾人...
               她的確是很勤力... 不過是硬力及死力...
            ...
同意 c hing, 我也覺得她用的是死力, 還未很懂得用力.
還有很少遇到的少女彈性

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-23 09:08 發表

鎖你、鎖你、我知要排隊,
我多口問多句姐,
師兄,你請先!
而家排都冇用啦. 客串時間已過.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-7 06:40 發表
現今技師同半年前, 相信已面目全非,

揾yoyo見見先, 還有靚湯飲.....
冇湯飲好耐啦...

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-4-7 19:40 發表
New BG joined(indeed they worked for other TST sauna/SPA before), named Lili & Boe.
Yes. Saw 峇里寶兒 work in here today.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 23:29 發表

Yes they both come from YLK
Cool........Then must try try

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-9 21:50 發表
咦  一年前三位老闆開張, 曾到此多遊,

2011 又嚟新的開始, 再會可兒一回....

見吓新老闆先.....
冇去兩星期就已經人面全非

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。