推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

124 12345
發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 09:00 發表

是老公在我睡覺時除了我的我褲仔影的...........
早晨. iris..
你老公成日要你拍露照..會唔會自己在其它 forum post 相...
可能佢都有種露出老婆給別人分亨的嗜好..

早晨..iris...
邊個 pk 攪串個 party ?

今早唔見 iris 上線...佢系唔系嬲..

早晨..iris...好開心今早見你上來...^_^

iris ..我已 pm 了你...

iris ..已有頭象了....

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-29 13:07 發表

我用S 你又用S
大家都唔同貓嗎...啡貓 同 白貓..^_^

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:12 發表
好似取消左飛天u呀......
這樣吧......公平些.....從新開始pm.....請在主題上打上我幫你們改的名字........以前的我會全部取消
發相日期是 2/ Feb....早上8:30 前
這次是我的自慰相片
早晨..iris...你收到我 pm 嗎..
已用了貓的頭象...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:30 發表

已全部取消....你在標題上用波絲S再pm多次啦
已再 pm 了你...
今次發相..是否可以收到 ?^_^

早晨...iris ..今早是否有你自慰發放..
但我還未收到

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 08:56 發表

早晨....波絲S....是明天早上發呀
sorry...見到你真系慒慒地...成日諗住你對奶..及點樣屌你...hahahaha

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 09:03 發表

你鐘唔鐘意JJ插入濕轆轆熱辣辣的陰道裡果種感覺........
梗鐘意呀...還喜歡奶濕轆轆的陰道

早晨..iris.收到你的相..今次可以睇到你全奶...真系好大對...
在背後抽插你時...雙手盡悄陽A對奶...
都系去打嚝鬙....

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-7 15:23 發表
Hi ,各位網友,要你們久候女神既報告,真係唔好意思,小弟才疏學淺,因為要將發生既事情轉化為文字,都好花時間!首先祝各位網友新年快樂,鞭鞭有力,長做長有,出入平安。廢話講完,入正題喇!好好彩Iris姐真的在年 ...
ching 兄 .有無指插入佢個淫穴呀...

ching 真系有口福..可以試到 iris 的白汁...

早晨..iris...
開工大吉....
你餵了 jame 兄食了你的白汁..真系恨死人啦...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:53 發表

他都好鐘意...食得好投入好好味.............
我都好想餵你食腸腸..同奶你囓掍..

早晨..iris...
約 ching 理髲..會有什麼益 ching ^_^

早晨..iris..上海之旅真系好正呀..傾成生意..又有德國肉腸加白汁食..
睇到我又想去打機..

iris...有無去搵之前那位 ching 整頭髮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 14:52 發表

還未呀.......我怕他收得好貴....不過今天有獎金....遲些先試下啦
會超v 底胸衫...超短裙唔著底褲去整頭髮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 14:58 發表

不會刻意....但差不多每天我都著得好性感的
今天你是短裙仔..加開窿絲襪..是紅底褲嗎 ?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:03 發表

短裙,低胸羊毛衣........黑色褲仔
想睇鴽A沾滿白色汾泌的黑褲仔...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:10 發表

你好咸濕呀.................
男人唔咸濕.iris唔鍾意嗎..
我更想直接奶你躞犮...

124 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。