推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

28 12
發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

我想問點解介紹no,有d睇到, 有d睇不到?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-6-17 04:38 發表

冇呀,冇睇唔到呀!
你睇番個keyboard,
望o下o個個附號o向邊啦
THX BRO

我昨晩試了#^是主任介紹的,做左兩三個月度,,一入房見到她樣子中下,但身形ok走肥,有d波路,諗住試下啦,佢dup都算合格,我一撫佢對小腿皮膚粗糙,跟住我問佢以前做邊行,佢話以前係大陸做耕田,我覺得應該係真,因佢d皮膚都算幾黑。part2掃pat pat 都幾舒服,點知佢一除under,好大異味,求其小到出野即走,其實都未夠鐘。不會反啅

引用:
原帖由 mikepig 於 2007-8-5 15:19 發表
我昨日試躔仔,part1ok力幾好,part2有希望如各位c兄有甚麼勁多水,甚麼潮吹,結果連下面都未摸真(只係摸魖禋鵅^,佢就坐髐W我上面騎,最後男上女下完事,有少少失望,反而上次上去做過一個唔記得係(#定(^,感 ...
應該是是(^,好好招呼,細細粒果個,佢好多水架

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-8-6 16:32 發表
mikepig問: 係咪個個囡囡都可以兩劑呀!!!!!

我咪答佢唔係囉!!!!!
以前試過#*都可以2劑,現在唔知得唔得,不過佢無mud同我認真dup骨

引用:
原帖由 pb716 於 2007-8-23 07:05 發表
7, 80, 90 返中更
身材整體不錯, 中等身材, 走肥
服務整體交足貨......
佢地同意 @( 比較邊個好d,我指樣同服務thx bro

今日上飯堂,高佬話差不多全部女都上哂鐘,出到去個女經理話剩番!@#及!##, 以前試過!@#不是我杯茶,問經理!##乜款,佢話豐滿果隻,即刻話吾好攪,睇到!!*有反,不過要等半個鐘,差不多半年冇反啅佢,又無乜心水,唯有等佢。入到房,佢同以前一樣咁瘦,不過一樣咁淫,問佢呢排點,佢話近來賭錢輸左30萬,哇真係利害,對我來講真係要儲好耐先有30萬,比着我有30萬走去買股票好過。DUP骨同以前一樣碼碼,但part2我覺得同!!( 一様咁正,超多水。唯一一樣野就係佢同人講電話好lun大聲,好似唱山歌咁,聽到覺得煩,如果有bro未試過佢又鐘意走肥,美腿,淫女的話,可以一試啊

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-24 13:17 發表

不過唔知大唔大波呢?
&仔唔係好大波,皮膚好滑,佢剛做無耐時試過一次, 窄洞,重幾好傾,有女友feel

88 中庭大波,樣ok,dup骨同服務好好,中女,身型幾好,夠高同長腿

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-10-19 15:09 發表
前兩晚又身痕, 又上十樓幫襯 !   
都係好旺, 咪咪姐介紹 !& , 話 dup 得玩得, 身材高挑.... 咪咪姐通常都冇介紹錯! 照去馬!   
入房見囡囡真係幾高挑, 應該有 5'6" 左右, 鬈頭髮及肩, 睇落身材唔錯 ...
C兄,佢個樣100分你比幾多分?

你地有冇覺得l夜晚ocker 個肥阿叔好似基佬

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-11-15 15:37 發表
個晚入房經過走廊見到過BG,好似幾靚幾後生,

問知客話係!*,有冇兄弟試過

唔知係咪版主係前面#1148講果個呢
今晚試左!*佢反夜間,做左一個月度,以前不是做這行的,個様ok,身形同高度有d似!!!,但様就好過!!!,後生女24,25歲度,但波就細過!!!(波似砵仔糕),靚腳,好c文,佢話遲d反中間。dup骨ok,此終做一個月,功力有進步空間,part 2都ok,窄洞多水,新女黎講可以一試。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-11-23 06:10
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-11-23 06:10

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-11-23 15:12 發表

咁咪合我要求
大波迷真係會有d失望,佢個波有d似發育中初中生,應該是戀童辟至愛

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-26 14:14 發表
C-hing你就好啦條女肯同你出兩次洁A我上飯堂從來末試過真係羨慕
你試過d乜no.講黎聽吓,体体久你試過未呀,佢應該不會托手肘的

引用:
原帖由 amuroray79 於 2007-12-7 15:35 發表

I met !)! at the counter, she was just report duty. she is really tall and long legs with ok looking. Really want to try her. I had never went there at night... Are night shift girls have higher  ...
經各位bro推介後,我今晚試左佢,身材樣子不用多說了跟上述一樣,part 1ok,唔似dup左一個月,part2開始黎料,只要對佢温柔d,佢就好快tat着,我用手輕輕碎佢妹妺,佢d水係感流,點知佢就捉住我隻手大力碎佢唔比我停,攪到我成手都係佢d水,好快佢就有高潮,應該不是扮辦野,跟住我就上馬,諗住佢做左一個月,個洞應該比較緊,但又不是,又可能太多水開係吧,所以有點美中不足,好快佢就ko左我,我覺得佢都幾enjoy DO野,唔係求其果隻。完左part2繼續幫我按頭,好多女做完part2就等夠鐘乜鬼都唔做,但佢就唔係,唔會偷懶。反卓指數都幾高。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-11 02:51
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-11 02:51

引用:
原帖由 big9696 於 2007-12-11 01:16 發表

大大咩 Number , 可否梅開2 度. thx
我無提出,佢亦無行動,所以我冇

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-14 18:58 發表
唉!今晚無啦啦就走上去,D相熟no.全部冇返,就叫肥波部長介紹(又係錯誤貝w)。

入到房見到條女身材都ok但波細D,樣就麻麻,好姣但就好臭口,成日講粗口。我對呢D女非常反感。但又費事彈女, ...
BRO 可不可講mud no? 或pm 我 thx 。我先幾日先試過一件女,有d失望,因之前高佬個幾月前話呢個no好正新囡,樣靚身材正,點之佢放假放成個幾月,我以為佢應該過左第二個埸冇機會試,點知先幾日返工,我就電話booking,諗住佢真係好靚女,之後入到房,囡囡樣子普通,中中地,應該不過3張,都算大波,身材有d豐滿,但不算肥,part 1揼骨舒服,part 2 好姣吓,都算幾好。其實諗真d幾舊水真係唔好expect有極品靚女,只在符女女樣子順眼,part1 & part 2ok就夠了,不過可能真係各花入各眼,高佬真係覺得佢真係靚女都未定。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-15 20:59
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-15 20:59

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-18 04:37 發表

下?師兄你想試咩?我都冇記住咩#啦 Sorry!
我不是想試,只是想blacklist 佢

聽一個BG 講有個BG同客做時個袋穿左,跟住有左,要返大陸攪掂佢,如果係真都幾慘

咁就唔知佢了,不過我想問買呢d藥係咪藥房有得買,洗唔洗醫生紙的?thx

@@會同客人洗胎,好舒服。

聽d囡囡講,兩個中招的是!)! 同時!#*,要排期上庭,如果入罪,飯堂有機會休息2星期

囡囡返工時間好飄忽,因為好多秘撈做左上樓骨(押韻)

!*可以一試, @^有d肉地,個様麻麻

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-3-9 04:46 發表

佢話遲下可能過新西蘭搵食!
佢之前都去過澳洲做141,不過比當地入境處捉到,趕左佢走

有傳東記老細頂埋綠2島黎做,應該係堅

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。