推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔 Reuters 女記者/主播 - 龍惠榆 Elmy Lung

引用:
原帖由 socalli 於 2011-3-18 23:26 發表
我估計佢好快好似談美琪咁做午間新聞女主播........
我都想…Elmy做新聞工作者以來都未試過主播的崗位

引用:
原帖由 tszkin2004 於 2011-3-19 19:21 發表
http://www.youtube.com/watch?v=nT-0_Jkv9TU
之前龍惠榆@機場片段 (高清)
明珠台果段仲好睇

引用:
原帖由 manager13hk 於 2011-3-23 01:04 發表
Pearl report 有龍惠榆
有出鏡?

引用:
原帖由 manager13hk 於 2011-3-23 01:04 發表
Pearl report 有龍惠榆
平時pearl report有冇Elmy?

引用:
原帖由 笨笨水魚 於 2011-3-25 01:44 發表
平時好似冇
所以d次有我覺得好驚喜

Elmy講英文真係自然過講中文好多

Elmy又中英文新聞都做晒

Elmy尋日有報新聞…不過冇出鏡

Elmy近排連英文台都少做了

miss Elmy

短髮Elmy好好睇
今晚太正,七點新聞、七點半新聞、晚間新聞都有靚Elmy

引用:
原帖由 tszkin2004 於 2011-4-14 20:06 發表
不過elmy好似有鬼仔男朋友
你點知

回復 704# 的帖子

Elmy d個look超靚

引用:
原帖由 tszkin2004 於 2011-4-17 15:55 發表

之前係某人FACEBOOK見到, 唔方便公開, 同個鬼仔好親密既相可能係bf唔出奇, elmy係歐洲讀書既
send短消息畀我睇得唔得?保證唔公開

引用:
原帖由 tszkin2004 於 2011-4-17 16:51 發表

我係人地facebook見到, Elmy貼住個鬼仔好close
張相我都係咁岩睇到, 都唔知係邊

sorry, brother幫你唔到
唔緊要八卦下姐

回復 712# 的帖子

又有靚靚Elmy

Elmy又中英文一腳踢…太叻女 又靚女

omg 尋日Elmy訪問假凱特竟然冇人cap
尋日著白色衫好靚
http://mytv.tvb.com/news/newsat630/117692#page-1

回復 720# 的帖子

Elmy今日好上鏡

引用:
原帖由 tszkin2004 於 2011-4-23 18:55 發表
elmy爬埋上包山
Elmy真係女中豪傑

回復 725# 的帖子

Elmy一日出3個扒
太辛苦

午間新聞又有靚靚Elmy

回復 729# 的帖子

睇黎今日惠榆有得抖下

Elmy又連續兩日兩台做晒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。