推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

引用:
原帖由 GD605@30X 於 2012-4-25 16:07 發表
冇錯,個位就係我本人
我前身因為唔知咩事俾人Ban左
係咪之前講個粗口呀盡量小心d就得

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-4-25 14:16 發表

馬大好cute......
成個細路女咁

秀荃今日真係好純

劉芷欣做乜叫秀荃做蔡雪瑩

引用:
原帖由 iris121_tulip 於 2012-4-30 14:04 發表
秀荃笑起黎好似陳妍希,唔笑時又似劉小慧
靚過佢地多多聲la

回復 1664# 的帖子

秀荃短髮look好清爽

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-4 10:51 發表

紫盈把長髮應該打死都唔會剪
我諗紫盈短髮唔太好睇

秀荃近排晚晚翻夜,禮拜六日應該有得放下假吧

秀荃唔駛翻深宵

尋晚秀荃好好笑容,唔知有咩開心事

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-15 08:46 發表

馬大不留都好好笑容,,尤其係ending間中會忍唔住喪笑
比起雯雯,真係小巫見大巫

希望今晚馬大唔駛翻夜

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-5-17 20:22 發表

各位放心啦!
今晚會係休息完的朗怡番深,至於聽晚秀荃就可能難逃一劫......除非有救兵相助
好消息

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-19 00:37 發表
希望Josie能夠keep住呢個水準啦
除左一開始果個月慌失失,秀荃之後表現無可挑剔,相當穩陣

回復 1768# 的帖子

真係秀荃翻早,可惜睇唔到

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-24 11:08 發表
馬大D髮尾話咁快又長番 唔知佢想留長定一路KEEP住短髮女神LOOK
秀荃都係長髮好睇d

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-24 11:37 發表

一齊懷念下一把長長秀髮GE馬大
好迷人呀

回復 1788# 的帖子

尋日都幾靚

引用:
原帖由 lkjoiu 於 2012-5-27 12:23 發表

不嬲都係荃台最靚女
長髮果時我覺得可以係

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-27 20:52 發表

秀荃一開微博,,粉絲ge數量可能幾日已經超過雪瑩
未必為食瑩都幾多粉絲

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-28 13:26 發表

為食瑩講黎講去都係食野,,馬大出幾張靚靚自拍相已經KO佢啦
長髮look就得,而家未必得

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-5-28 22:42 發表
秀荃一講完福島ge新聞後去片,VO果把聲(柏晞),我成日感覺佢把聲同秀荃把聲都幾似.
我每次聽到佢把聲都覺得係秀荃改左名配落去

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-29 00:27 發表
果然為數不少(之前我喺度諗曾巧珠係咪同佢同屆,我淨係知道李懿德同盧珮珊係同屆嘅),除咗曾百慧、劉晉鳴、胡家斌(記得佢之後唔係做記者嘅,係做TVB其他崗位嘅)、李芷琪(包括佢嘅中 ...
以前個黃靜鳴都唔差,響tvb實習過,不過之後冇做了

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-5-29 00:46 發表
08年或之前既睇呢個啦.

http://www.hkbu.edu.hk/~jourtyb/news/news.html
我估唔到詹前穎同紫鳳係同屆

秀荃報新聞真係比紫盈穩定好多
今日好靚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。