推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-23 22:08 發表

即係紫鳳同嘉儀係同期兼tvbn同事??
果時冇留意,不過睇翻d資料,嘉儀同紫鳳應該係同事
我淨係知吳嘉佩未去有線果時做,佢做TVB果時識嘉儀同芷欣,仲讚佢地幫助佢好多…

引用:
原帖由 housing 於 2011-1-24 15:04 發表
good pic thx for sharing
good link得唔得

回復 1605# 的帖子

睇完芷寧,就有紫鳳

引用:
原帖由 mclaren_418 於 2011-1-25 10:42 發表
估唔到結婚後依然喜歡低胸衫
sexy Kenix

相關搜索目錄: 結婚

紫鳳同安怡都咁索 都唔知睇邊個好

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-26 21:47 發表

我都係...難以決擇!!
兩大靚太
睇到人眼定定,暈了

又係紫鳳拍安怡

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-27 22:46 發表

2個都咁正...
又難以決擇!!
今晚都係咁…就正

紫鳳好似d幾晚都有出鏡,竟然冇圖

引用:
原帖由 zeneth 於 2011-2-5 23:59 發表
she is too thin, need to eat as much as she can
你要同潘生講下

引用:
原帖由 lemoncc 於 2011-2-10 08:19 發表
一如以住咁靚!!
佢把聲好溫柔,好有女人味
唔知潘生係咪因為咁而耳仔軟呢
幾好想像力wo

新聞最前線又有靚靚紫鳳
臨尾笑得好甜

紫鳳又做新聞最前線 今晚拍王巧

紫鳳真係靚太

引用:
原帖由 richard07 於 2011-2-15 22:38 發表
carman同紫鳳2個都靚女!!..

但我鍾意carman多d!!
我鐘意紫鳳多d

回復 1659# 的帖子

我第一次響第一台見到午夜最前線咁樣完…好得意

唔知點解…覺得紫鳳仲靚過以前

回復 1658# 的帖子

紫鳳好性感

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。